benleri yok etmekle ilgili önmli bir bilgi öğrendm ihtiyacı olanlar lütfen(!!) dikkate alsın çnkü bn de aynı sorunu yaşıyorum.lazer epilasyonda kolumdaki bikaç benin bi kısmına lazer değmiş.benlerin o kısmı izsiz kayboldu.ordaki epilasyonu yapan bayana sordum.yüzeysel benlere lazer epilasyon sırasnda yanlşlkla atış yapılırsa kabuklanıp izsiz kayboluyor dedi.ama bnm benlerim kçük ve çıkıntısızdı.bi dahaki gidişimde 1 tane benimin tam üzerine atış yaptıracağım,sonra da brz dha geniş ve yüzeysellerde dener sizleri de bilgilendiririm.(lazer epilasyonda pigment rengine göre etki olduğu için sdce beninizi etkiliyor.)cihazın adı:alexandrite
Ben de birçok bölgeme lazer epilasyon yaptırıyorum, her birinde sizdeki gibi çıkıntısız ve küçük benler mevcut ama bende yok olma olmadı, emin misiniz? benim gittiğim de alexandrite
Ben de birçok bölgeme lazer epilasyon yaptırıyorum, her birinde sizdeki gibi çıkıntısız ve küçük benler mevcut ama bende yok olma olmadı, emin misiniz? benim gittiğim de alexandrite
koyu siyah ve çıkıntısızsa kayboluyormuş.koyu siyah olmayanlara deneyince bir etkisi olmadı.bir kısmı tekrar çıkıyor ama boyut olarak küçülüyor ya da rengi açılıyor koyuysa.
yuzumde cok minik minik benler var 4-5 tane uzaktan belirsiz karakteristik benler disinda kaliyorlar gereksiz yani,karakteristik ben dedigim dudak ustunde 1,yanakta 1 veya alin kenarinda 1 tane olur ya guzellik sembolu sayilirlar oyle bisey degil yani rastgele dagilmislar ama dedigim gibi cok minik ve cikintili degil,hangi yontemi onerirsiniz ve aldirmaya deger mi?
yuzumde cok minik minik benler var 4-5 tane uzaktan belirsiz karakteristik benler disinda kaliyorlar gereksiz yani,karakteristik ben dedigim dudak ustunde 1,yanakta 1 veya alin kenarinda 1 tane olur ya guzellik sembolu sayilirlar oyle bisey degil yani rastgele dagilmislar ama dedigim gibi cok minik ve cikintili degil,hangi yontemi onerirsiniz ve aldirmaya deger mi?
kaç yıldır araştırıyorum ve çaresini buldum gibi.lazer ya da cerrahi aldırma tarzı bir şey değil.randevumu aldım,iddialılar ve eğer işe yararsa herkesi bilgilendircem.kasım, aralık gibi sonuçlancak.
kaç yıldır araştırıyorum ve çaresini buldum gibi.lazer ya da cerrahi aldırma tarzı bir şey değil.randevumu aldım,iddialılar ve eğer işe yararsa herkesi bilgilendircem.kasım, aralık gibi sonuçlancak.