- 12 Haziran 2020
- 2.083
- 7.215
- 108
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
Kilo takıldığı zaman dereotumu yememiz gerekiyor . Nasıl tüketmek lazım ve ne zamanBugunki kilom 69.5 kizlar sanırım bende takildim dereotu alip kullanmam lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo takıldığı zaman dereotumu yememiz gerekiyor . Nasıl tüketmek lazım ve ne zamanBugunki kilom 69.5 kizlar sanırım bende takildim dereotu alip kullanmam lazim
Vayy supersin peki suan kac kilosun 9 gunde kac kilo verdin90 ile başladım . Aralıklı oruçta bugün 9.gunum .ayni zamanda insülin direncim ve diyabete yatkinligim olduğu için şekeride kestim .ramazan ayının ilk günü benim 21. Gün olacağı için ilk ölçümümü o gün yapmak istiyorum .hedefim 20 kilo .
Tartilmadim .Ramazan'ın ilk günü benim 21 gün olacağı için o zaman tartilmayi düşünüyorum inşallahVayy supersin peki suan kac kilosun 9 gunde kac kilo verdin
Birinden duymustum denemistim ise yaramisti sabhkari ac karinan 2 3 dal cigne ye saplariyla beraber sonra ustune su ic yarim saat sonra kahvaltini yapKilo takıldığı zaman dereotumu yememiz gerekiyor . Nasıl tüketmek lazım ve ne zaman
Merhabakizlar sabahtan beri mutfaktaydim. Bende dünle aynı kilodayım 61.6 dün çok kuruyemiş yemiştim sanırım ondan. Baş ağrılarım geçmedi daha boğaz ağrısı burun akıntısı eklendi hatta şuan sadece saatlere dikkat ediyorum
Sağol canım teşekürler. Her gün ictigimden daha çok içiyorum zatenGecmis olsun canim bol bol su ic
Estağfurullah kuzum o nasil söz insaAllah kotu birsey olmamıştırKızlar iyi akşamlar bugün foruma giremedim dün gece bazı acil durumlar oldu sabah 5 gibi eve geldim sersemlik hali ile tartilmayi unuttum yarın daha güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için İlk günden böyle olması elimde olmayan birşey di kusura bakmayın ikierkekannesi34
Teşekkür ederim canım çok şükür atlattık bakalım kayınvalidem rahatsızlanmis acile gittik yaşlılık işteEstağfurullah kuzum o nasil söz insaAllah kotu birsey olmamıştır
Beni de alırmısınızMerhaba arkadaşlar ben 2 cocuk annesiyim en son dogumumu yapali 11 ay oldu ve fazlasıyla kilom var ve artik bu kiloya dur demek istiyorum..Daha once ilk dogumumda 20 kilo vermistim bunda da kilo vermek istiyorum benimle zayiflamaya bana destek olmaya varmisiniz..
HEP BERABER ZAYIFLAMAYA NE DERSİNİZ
İSİM BAŞ.KİLO HEDEF KİLO
@merve4416 69.7 55.0
ikierkekannesi34 71.0 57.0
@mformomdata 65.2 57.0
H Hayaldebaris 62.3 57.0
@hande_buse 70.0
@Raportor35 63.5 54.0
Canıö tartıya takılma biraz sporu artır tartıyıfa kaldır ortadanDiyetisyen kontrolünde yapıyorum neden böyle oluyor anlamıyorum 2. Aya başlayacağım kalori düşürmesini isteyeceğim bakalım. Hayal kırıklığına uğradım ama
Gel gel hoşgeldin kac kgsin yaş hedefBeni de alırmısınız
Yaş 30 kilo 93 hedef şimdilik 70 evli ve 4 çocukluyumGel gel hoşgeldin kac kgsin yaş hedef
Canım bnde zorlanıyorum ev cocuk koca yemek baya aktifim can sıkımtısından bişeler yemek iatiyorum ama tabi tutuyorum kendimi bu yaz zayıf olucam kafaya cok koydumNasil gidiyor arkadaslar ne durumdasiniz zoralanan varmi ben baya zorlaniyorum
Ay sonucu yazTartilmadim .Ramazan'ın ilk günü benim 21 gün olacağı için o zaman tartilmayi düşünüyorum inşallah
Cocuklar kac yasında 4 cocuk iyi cesaret maşallahYaş 30 kilo 93 hedef şimdilik 70 evli ve 4 çocukluyum
En büyüğü 11 10. 7 ve en son 4 yaşCocuklar kac yasında 4 cocuk iyi cesaret maşallah
Allah bağışlasın cok güzelEn büyüğü 11 10. 7 ve en son 4 yaş
Selam kolay gelsin,buna benzer tarifler var mı acaba?~YUKAFLI KREP TARİFİ ~
1 su bardağı yulaf
1adet yumurta
2 bardak süt
1cay kasigi tuz
Hazırlanışı
Aksamdan 1 bardak yulaf ustune 1 bardak süt döküp sabaha kadar yumusamasini bekliyorum sabah ustune yumurta tuz vve1 bardak daha sutu dokup blendr ice ile iyiye krep hamuru kivamina getiriyorum.. tavayi tereyagi ile sadece yaglayip hamurdan döküp krep gibi pisiriyorum..Not: 2. Sütü yavas dökün egerki az gelirse ustune süt ilave edebilirsiniz kivami krep kivaminda olmali vede kısık ateste pişirin