• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayiflamaya varmisiniz..🥰

90 ile başladım . Aralıklı oruçta bugün 9.gunum .ayni zamanda insülin direncim ve diyabete yatkinligim olduğu için şekeride kestim .ramazan ayının ilk günü benim 21. Gün olacağı için ilk ölçümümü o gün yapmak istiyorum .hedefim 20 kilo .
Vayy supersin peki suan kac kilosun 9 gunde kac kilo verdin

Merhabakizlar sabahtan beri mutfaktaydim. Bende dünle aynı kilodayım 61.6 dün çok kuruyemiş yemiştim sanırım ondan. Baş ağrılarım geçmedi daha boğaz ağrısı burun akıntısı eklendi hatta şuan sadece saatlere dikkat ediyorum

Kızlar iyi akşamlar bugün foruma giremedim dün gece bazı acil durumlar oldu sabah 5 gibi eve geldim sersemlik hali ile tartilmayi unuttum yarın daha güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için İlk günden böyle olması elimde olmayan birşey di kusura bakmayın ikierkekannesi34 ikierkekannesi34

Kızlar iyi akşamlar bugün foruma giremedim dün gece bazı acil durumlar oldu sabah 5 gibi eve geldim sersemlik hali ile tartilmayi unuttum yarın daha güzel bir gün olsun inşallah hepimiz için İlk günden böyle olması elimde olmayan birşey di kusura bakmayın ikierkekannesi34 ikierkekannesi34
Estağfurullah kuzum o nasil söz insaAllah kotu birsey olmamıştır 😒

Estağfurullah kuzum o nasil söz insaAllah kotu birsey olmamıştır 😒
Teşekkür ederim canım çok şükür atlattık bakalım kayınvalidem rahatsızlanmis acile gittik yaşlılık işte
Sabah tartıldım 75.9 geldim ilk hedefim 70 olsun insülin direnci yüksek benim çok yavaş veriyorum hepimiz için hayırlısı olsun verelim su kiloları
Bu arada kuralları var mı grubun tartı günü gibi vs

Merhaba arkadaşlar ben 2 cocuk annesiyim en son dogumumu yapali 11 ay oldu ve fazlasıyla kilom var ve artik bu kiloya dur demek istiyorum..Daha once ilk dogumumda 20 kilo vermistim bunda da kilo vermek istiyorum benimle zayiflamaya bana destek olmaya varmisiniz..🥰🥰

HEP BERABER ZAYIFLAMAYA NE DERSİNİZ 🙃😉😇

İSİMBAŞ.KİLOHEDEF KİLO
@merve4416 69.755.0
@mformomdata 65.257.0
H Hayaldebaris 62.357.0
@Raportor35 63.554.0
Beni de alırmısınız

~YUKAFLI KREP TARİFİ ~
1 su bardağı yulaf
1adet yumurta
2 bardak süt
1cay kasigi tuz

Hazırlanışı

Aksamdan 1 bardak yulaf ustune 1 bardak süt döküp sabaha kadar yumusamasini bekliyorum sabah ustune yumurta tuz vve1 bardak daha sutu dokup blendr ice ile iyiye krep hamuru kivamina getiriyorum.. tavayi tereyagi ile sadece yaglayip hamurdan döküp krep gibi pisiriyorum..Not: 2. Sütü yavas dökün egerki az gelirse ustune süt ilave edebilirsiniz kivami krep kivaminda olmali vede kısık ateste pişirin 😉😉
Selam kolay gelsin,buna benzer tarifler var mı acaba?

Back