• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle sinema/gezme arkadaşlığı yapmak isteyeenn

mutlufosil keşke olsaydım kısmet arkadaşlar ne kadar önyargılısınız böyle ben bekliyorum sinema gezme arkadaşı kocamla yapamıyoruz ne sinemaya gitmeyi sever nede gezmeyi :)

Böbreğin tekini kaça bırakıyorsunuz. :KK71:
Şaka bir yana olmaz buradan şak diye tanımdan etmeden.Kimse gel takılalım demez.

Koptum:KK45: Hiç aklıma gelmemişti ilk anda. devir kötü ama böyle tarzı bana yakın bi kızla bi kaç saat geçirebilirim bence ben:)

aysuntnk hete tanışalım o halde .cem yılmaz ın filmi vizyona giriyor bu hafta:) yani görüşmeden tanışmadan hoop diye heralde sinemaya gitmeyeceğiz arkadaşlar.önce görüşürüz maksat muhabbet yalnız kalmamak kafa dengi insan bulup arkadaş edinmek gezmek nasılsınız neler yapıyorsunuz

iyiyim çok teşekkür ederim :) full +full çalışıyorum aslında şöyle 3 4 kız olsak kafa dengi süper olabilir gırgor şamata zaman geçer .

bayramda dışarda tanışıp bir yerde kahve içebiliriz.dolaşırız ne bilim.. eğer kafa dengi değilsek bir daha görüşmeyiz olur biter ..bende uzun süreli tamamiyle doğal arkadaşlık istiyorum.

yemin ederm evde bigün patlıcam orda olsaydım keşke takılırdık ya.:))
ahhaa suuns lafına koptum haklı bi yönden :))

Son düzenleme:
yalnız hemen bi kaç kız bi araya gelmenin zorluğu ortaya çıktı ben bayramda yokum mesela :) sizhangi şehirlerdesiniz

ah ankara ah bir aralar eşimin iş seyahatlerinde çok gelirdim oralara kızılay meydanını çook özledim yaa en enteresan gelen yanı caddenin sol tarafının yemekçilere sağ tarafının alışveriş mağazalarına ayrılmış olmasıydı:)

ankaraya finallere gelcem ya kızılayın orda okulum çok beğendim tam 1 ay önce oraydım .)

Bende katılabilirim bulusmaya bahcesehire yakınım bende avcılar uzak sayılmaz

olur ebruli yakınız fakat sinema fikrime bir kişi dışında pek katılan olmadı .sinema olmasada buluşup bir kahve içelim buradan birkaçkişi toplanıp, 79lumusun anlatsana kendini hadi arkadaşlar burda toplanalım

Back