Bana da bu tavır fazla abartılı geliyor gerçekten. Bir derdin varsa bile söylersin yani nedirki bahaneden başka ?Normalde arayın derdim de, siz defalarca kez adım atmışsınız. Buna rağmen sizinle bir iletişime geçmemis. Yaşı sizden büyük ve ablaniz olsa bile bu durumda ben olsam aramazdim.
Ben artık aile ilişkilerinde bu tarz şeylere şaşırmıyorum. Siz de çok takılmayın o yüzden.Bana da bu tavır fazla abartılı geliyor gerçekten. Bir derdin varsa bile söylersin yani nedirki bahaneden başka ?
Sadece benim çabamla yürüyen bi ilişkimiz varmış gerçeği çok üzüyorBende normal şartlarda arayın derdim ama, onca adıma bir adım bile atmayan birini sırf büyüğüm diye aramazdım sanırım.
Merhaba arkadaşlar sırf bu konuda işin içinden çıkamadığım için üyelik oluşturdum. Benden 10 yaş büyük evli ablamla konuşmuyoruz aramızda kırıcı ticari meseleler yaşandı. Ancak ben büyüğümdür diye çeşitli bahanelerle 3/4 kez aradım , en son yaş gününde de mesaj attım kutladım. Ancak o beni asla aramadı, anneme , babama , diğer kardeşlerime bile x napıyor diye sormuyor, geçen hafta yaş günümdü bi mesaj dahi atmadı. Önümüz bayram ne olursa olsun aramalı mıyım yoksa beni bir şekilde hayatından çıkarmış ya da düşman bellemiş bu insanın hayatına bayramdı seyrandı derken daha da girmeye mi çalışmalıyım. Açıkçası vicdanım rahat ve vallahi ne yaptığımı dahi tam olarak bilmiyorum , bu düşmanlık bana abartı geliyor. Siz olsanız ne yapardınız ?
Bir de en küçüğüm ya , aramıyorsa dahi merak ettiğini görmek isterdim.Sizi sevmiyor istemiyor kaç kez aramışsınız silin yoksayın böyle kardeşiniz yok
Kuslugun sebebini bilmeden ben yorum yapmayi dogru bulmuyorum.
Bu kadar direnis gosteren abla kuslugunde haklıysa ona helal olsun, eger siz hakliysaniz niye daha fazla şımartıyorsunuz, onu da hic anlamadim.
Kendi degerinizi dusurmeyin kimse icin.
Vallahi ben de şunu dedim zoruna gitmiştir diyeceğim tek bir diyalog dahi geçmedi aramızda; keşke bilsem bir hatam olmuş gidip özür dilemekten gocunmam. Bir de şöyle düşünüyorum gerçekten bu kadarı gerektirecek bir hatam olmuş olsaydı şimdiye kadar herkes duymuştu yani…..Konuda siz mi haklısınız ablanız mı?
Haklı olduğunuz bir durum ise eğer, siz 3-4 kez aramış olmanıza rağmen hala konu durulmuyorsa, ben olsam zorlamazdım.
Bazen fazla ısrarında bir anlamı olmuyor açıkçası.
İçiniz rahatsa bu konuda zorlamayın o zaman derim.Vallahi ben de şunu dedim zoruna gitmiştir diyeceğim tek bir diyalog dahi geçmedi aramızda; keşke bilsem bir hatam olmuş gidip özür dilemekten gocunmam. Bir de şöyle düşünüyorum gerçekten bu kadarı gerektirecek bir hatam olmuş olsaydı şimdiye kadar herkes duymuştu yani…..
Inanirim, bazen cok sacma sebeplere siginip insanlar arkasini donebiliyor yakinlarina.Mübarek gün vallahi küslüğün sebebini bende bilmiyorum , ben de evliyim kendi halinde çalışıp yaşayan biriyim. Ortak işimiz vardı ayırdık hiç talebim dahi olmadı, olmazda. Aile bireylerine sorun diyorum neden küsmüş ? Herkese ayrı bir yanıt veriyor … ve duysanız basitliğine şaşırırsınız.
İçiniz rahatsa bu konuda zorlamayın o zaman derim.
Ya da karşınıza alıp konuyu enine boyuna konuşup, öyle karar verin konuşup konuşmamakta, ya da hiç aramayın.
Ben olsam şimdiden arar sorun nedir neden böyle davranıyorsun, hala uzattığın konu ne diye sorardım.
Sonrasında da abla kardeş ilişkimin nasıl ilerleyeceğine karar verirdim.
Nihayetinde bir noktada et ve tırnaksınız, ayrılamayacaksınız. Ama bu durumu yönetebilmek yine sizin elinizde.
Umarım hayırlısı olur.
Inanirim, bazen cok sacma sebeplere siginip insanlar arkasini donebiliyor yakinlarina.
O halde arayip sormayi birakin, ustte de dedigim gibi kendi değerinizi dusurmeyin daha fazla.
Belki ortak bi toplantida falan karsilasip konusursunuz sorunun ne oldugunu, o zaman cozersiniz, orada da konusmazsa ugrasmayin.
Saçmalıyorsunuz, tabiki aramayın. Aileniz kardeşleriniz laf ederse önce ona etsinler size değilMerhaba arkadaşlar sırf bu konuda işin içinden çıkamadığım için üyelik oluşturdum. Benden 10 yaş büyük evli ablamla konuşmuyoruz aramızda kırıcı ticari meseleler yaşandı. Ancak ben büyüğümdür diye çeşitli bahanelerle 3/4 kez aradım , en son yaş gününde de mesaj attım kutladım. Ancak o beni asla aramadı, anneme , babama , diğer kardeşlerime bile x napıyor diye sormuyor, geçen hafta yaş günümdü bi mesaj dahi atmadı. Önümüz bayram ne olursa olsun aramalı mıyım yoksa beni bir şekilde hayatından çıkarmış ya da düşman bellemiş bu insanın hayatına bayramdı seyrandı derken daha da girmeye mi çalışmalıyım. Açıkçası vicdanım rahat ve vallahi ne yaptığımı dahi tam olarak bilmiyorum , bu düşmanlık bana abartı geliyor. Siz olsanız ne yapardınız ?
Rica ederim, hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim.İşte benim çabamla yürüyecek bir ilişkiyi de artık benim içim ruhum almıyor. Yahu 10 yaş küçüğüm sen bana sırtını dönersen , kim ne yapmaz düşüncesi içimi yiyor. Ama sanırım burada duracağım ve artık bir adım bekleyeceğim. Teşekkür ederim yol gösteren yanıtlarınız için
Çok şükür diyecek bi şeyleri yok , her şey ortada. Gerçekten haklı bi sebebi olsa bunu göstermek için annemlere kesin söylerdi diye düşünüyorum , zaten ben bilirim yani sebep olsa gelip buralara konu açacağıma hatamla otururumSaçmalıyorsunuz, tabiki aramayın. Aileniz kardeşleriniz laf ederse önce ona etsinler size değil
Belki istemeden kıracak bişey yaptınız ve kimseye anlatmadı. Arayıp hal hatır sormak yerine bu konu hakkında konuşabilirsiniz. Çünkü bazen farkında olmadan yaptığımız küçük bir davranış karşıdaki kişide derin yaralara sebep oluyor. Ben olsam ablamı arayıp konuşurdum ne oldu seni kıracak bir şey mi yaptım neden böyle davranıyorsun diye eğer yakın bir mesafedeysen de giderdimVallahi ben de şunu dedim zoruna gitmiştir diyeceğim tek bir diyalog dahi geçmedi aramızda; keşke bilsem bir hatam olmuş gidip özür dilemekten gocunmam. Bir de şöyle düşünüyorum gerçekten bu kadarı gerektirecek bir hatam olmuş olsaydı şimdiye kadar herkes duymuştu yani…..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?