Benimle dalga mı geçiliyor ? İşten gelince aşırı yorgun hissediyorum . ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin tek başınıza ben bunun üstesinden gelebiliyorum diyebileceğiniz bir konu var mı hayatın herhangi bir kisvesinde? İş hayatınız problem, özel hayatınız problem, cinsel hayatınız problem…
Forumdaki hanımları da bıktırdınız. Kimse sizin incir çekirdeğini doldurmayan dertlerinize tahammül edemiyor. En azından bu size işaret olsun. Bazı şeyleri düzeltmek için çaba harcarsınız.

Az konuşun

Kamuda mı çalışıyorsunuz? Kamudaysa kurum değişikliği yapabilirsiniz, hem iş yerindeki adamla ne olduğu belirsiz olan ilişkinizi de bitirmiş olursunuz. Sevgili desen değil, arkadaş desen değil...

Benim en çok korktuğum ne biliyor musunuz?
Bu üye ve bazı üyelerin günlük hayatta yakınımdan birileri olmaları.
Ay bir hayal etsenize, iş yerinde yan masanızda zorunlu var.
Şunu okuyunca kız s... Sen misin diyesim geldi. Benim kurumda var iki tane

Hiç ağlamayın bu ortamları insanlara siz sağlıyorsunuz. Nasıl bir kurumda çalışıyorsanız artık biri sizi obje gibi kullanır diğeri yemeğe çıkınca size imalı laflar eder öteki sizi evlendirmeye çalışır, bir bakın bakalım etrafınıza kurumda diğer çalışan kadın personele bu şekilde davranabiliyorlar mı?

Çalıştığım kurumun geneli erkek şimdiye kadar bana ve diğer kadın personele hiç saygısızlık yapmadılar ama yeni bir kız başladı işe geldiğinden beri tüm erkeklere yeşil ışık yakıyor birkaç ay içerisinde kurumun erkeklerinin yarısı muhabbeti kesti kızla diğerleri de iş dışında takılıp arkasından ileri geri konuşuyor.

Konunu okumadan destansı başlığına cevap yazıyorum;
Sen 3-5 günde bir buradaki insanlarla dalga geçerken iyi de sana yapılınca mı kötü sen de burada bizleri yoruyorsun

Bu kadar takmasanız kimin ne dediğini?
iş yerinde fazla yüz göz olmamak iyidir
işinize bakın kimse de size çiçek göndermesin, çiçekler eve gönderilsin çok lazımsa.

Bu son yazışımdı arkadaşlar kusura bakmayın . Yinede teşekkür ederim . Artık dikkate bile alınmıyorum haklısınız . Kusura bakmayın . Allaha emanet olun hoşçakalın
valla zorunlu seni görünce istemsiz sinirlerim tepeme çıkıyo benim
haydiii görüşürüz. bugün yazmaz, 3 gün sonra tripleştiğin bir adamın ssleriyle geri gelirsin nasılsa.

Bir kızıyorsunuz bir gülüyorsunuz valla abi de ne yapacağını şaşırmış..

Gerçekten ne zaman evleniyorsunuz? Bi evlenseniz de siz de rahatlasanız, biz de rahatlasak, millet de rahatlasa

Bir kızıyorsunuz bir gülüyorsunuz valla abi de ne yapacağını şaşırmış..

Gerçekten ne zaman evleniyorsunuz? Bi evlenseniz de siz de rahatlasanız, biz de rahatlasak, millet de rahatlasa
Evlense artık bdv konu sahibine çalışır. Kv, kb, görümce, eş, komşu.. bitmez de bitmez.
Off bir de bunun söz, nişan dönemi var.

İş yerinde bu kadar yüz göz olunmamalı iş arkadaşlarıyla çok lakayıt bir ilişki kurmuşsunuz yani bu cesareti siz vermişsiniz sıfır ciddiyet…Dersanede bi kız vardı, hani herkesle ama özellikle erkeklerle arası iyi olan tiplerden, ders bitince bu kızla gezen tozan karaktersiz tayfa ertesi gün bu kız yokken arkasından şöyle hafif böyle bayağı diye atıp tutarlardı. Açtığınız konulardan benimde aklıma sizin arkanızdan da böyle ciddiyetsiz muhabbetler dönüyor gibime geliyor bu adam da bu cesareti hem sizden hem ordan buluyor bence. İmkanınız varsa iş değiştirin yeni iş yerinizde de bi ağırlığınız olsun, iş ilişkileriniz resmi olsun. Her “canım cicim” diyene kanmayın.

Bu son yazışımdı arkadaşlar kusura bakmayın . Yinede teşekkür ederim . Artık dikkate bile alınmıyorum haklısınız . Kusura bakmayın . Allaha emanet olun hoşçakalın
Aslında dikkate alınmamak değil. Buradaki insanlar birçok konunda sana fikirler sundu fakat sen görüştüğün kişiyle laylaylom hayatına devam edip aynı tarz konular açmaya devam ettin. Bu yüzden artık çok ciddiye alınmıyorsun.

Herkes aaaaa zorunlualann konu açmış, koşun bakalım neler yazmış yine tavrında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…