Benimle dalga mı geçiliyor ? İşten gelince aşırı yorgun hissediyorum . ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar zor bir hayattan sonra konularınıza gelen yorumlar sizi üzmüyor mu? Neden sürekli konu açıp böyle laflar işitiyorsun? Bu site ile alıp veremediğin ne ?

Bu son yazışımdı arkadaşlar kusura bakmayın . Yinede teşekkür ederim . Artık dikkate bile alınmıyorum haklısınız . Kusura bakmayın . Allaha emanet olun hoşçakalın

Bu son yazışımdı arkadaşlar kusura bakmayın . Yinede teşekkür ederim . Artık dikkate bile alınmıyorum haklısınız . Kusura bakmayın . Allaha emanet olun hoşçakalın
Valla zorunlu dikkate alinmayan biziz, her konunda iyi kotü ciddi olarak fikrimi yazdim, ama hic dikkate aldigini görmedim, insanlar sana sayfalar dolusu yapma etme dedi, sen gene ayni kafa, sen bizi ciddiye almiyosun ki biz seni ciddiye alalim.

O zaman sana sevdanın yolları
Zorunlu
Kim ne ederse kendine eder
Bizi sen böyle ettin be kuzum

Siz insanın ömrünü törpülersiniz…
Siz insanın yaşama sevincini söndürürsünüz…

Sen de bizimle dalga geçiyorsun bebeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…