• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle birlikte kilo almak isteyen??

Ben 40 klioyum yasim 14 yarin 15 e girecegim boyum 162 iste boyuma gore zayifim. Hedef 50 :))

Son düzenleme:
hoşgeldinhedefin kaç olmak?:)

Ciddi misin? Cici bebe ise yaramazsa bunu deneyeceğim:)
Evt canm muhakkak dene o kdar sey denedim bi tek bunla kilo aldim ama hergun ihmal etmemen lazim ayrca 3 ögun beslenmene dkkat et

Doğru söylüyorsun tatlım hatta en yükseği fındık da. 100 gr da 600 kadar kalori var :)
hmm pek de severim :KK53:
Ben 40 klioyum yasim 14 yarin 15 e girecegim boyum 162 iste boyuma gore zayifim. Hedef 50 :))
nice senelere canım:) hazirana kadar sen 50 ben 52 oluruz inşallah:)

Evt canm muhakkak dene o kdar sey denedim bi tek bunla kilo aldim ama hergun ihmal etmemen lazim ayrca 3 ögun beslenmene dkkat et
şimdi mama yapacağım yiyip yatacağım:) aslında senin dediğini de ara öğüne ekleyebilirim ikindiye. kuşluk ve ikindi öğünlerini hep atlıyorum doldurmam lazım.

---kızlar hedef kilolarınız?? :)

hmm pek de severim :KK53:

nice senelere canım:) hazirana kadar sen 50 ben 52 oluruz inşallah:)

şimdi mama yapacağım yiyip yatacağım:) aslında senin dediğini de ara öğüne ekleyebilirim ikindiye. kuşluk ve ikindi öğünlerini hep atlıyorum doldurmam lazım.

---kızlar hedef kilolarınız?? :)
Evet ikindiye ekle bende oyle yaptm sasiricaksin ve sende baskalarina tavsiye ediceksn :)

diyetisyene gittim kizlar dun. ornek listeyi sizede atayim ben bugun basladim 1 ay sonra kontrolum var haydi hayirlisiii :kk77:

Eklentiler

• 20150122_001033.jpg
    20150122_001033.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 408
sabah yumurta tost yidim üstüne de tahin pekmez. tartılıyorum yine aynııı.........

Merhaba kızlar ben de geldim aranıza :)
39, 40 kiloyu hedefim 45 olmak en az.. iştahı iyi ama olmuyor malesef.
Yurt disindayken bir kaç sene önce diyetisyen gittim özel mamalar falan içtim ama olmadı. 2 kilo falan anca almıştım.
Dün akşam süt ve Bebe biskuvisi yaptım yedim yatmadan, bugün de sabah ve öğle yemeğinden sonra yedim.. Bakalım faydası olacak mı

Yurt disindayken bir kaç sene önce diyetisyen gittim özel mamalar falan içtim ama olmadı. 2 kilo falan anca almıştım.
Dün akşam süt ve Bebe biskuvisi yaptım yedim yatmadan, bugün de sabah ve öğle yemeğinden sonra yedim.. Bakalım faydası olacak mı
onu sadece gece yatmadan önce yeseniz daha makbul sanki. sabah ve öğleden sonraya kek,tatlı gibi atıştırmalık şeyler koyabilirsiniz

Kizlar ben 60 kiloyum ama cok zayif gosteriyorm ender saracoglu 2 muzu dograyin icine bal ve ceviz koyun her aksam yiyin diyodu 5 kilo aldim bu sayedee deneyin hem cok lezzetlii
5 kilo muuu :KK57: benim için hayaall ama bende varımmm :)
Bilgiyi verdiğin iyi oldu canım bende deneycegım bunu ne kadar devam ettın böyle

Canım bende 44 kıloyum bı zaman bıseyler yaptım en fazla 2 kılo aldım sonra verddim.Diyetisyenliğe geçiş yapmayı dusnuyorum bu sene inşAllah . Bende kendime çözüm buldugumda sizinle paylaşacagımm. :)

5 kilo muuu :KK57: benim için hayaall ama bende varımmm :)
Bilgiyi verdiğin iyi oldu canım bende deneycegım bunu ne kadar devam ettın böyle
Cnm 2 ay yaptim sonuc 5 kilo suan 60 kiloym ama hic gostermiyorm yne devam edicem.ama normal ogunlerinide aksatma bide pilav her yemegn yaninda yedm.

sabah yine canım bir şey yemek istemedi. öğle yemeğim yaklaşıyor onu da geçiştireceğim gibi geliyor:(

Cnm 2 ay yaptim sonuc 5 kilo suan 60 kiloym ama hic gostermiyorm yne devam edicem.ama normal ogunlerinide aksatma bide pilav her yemegn yaninda yedm.
Tamam canımm bakalım bende ıse yarayacak mı

ben de katılıyorum aranıza merhabalar.42 kiloyum hedefim 50 çok güç olsa da

kızlar dün medine hurması pekmezi aldım..
çay bardağının çeyreği kadar pekmez ,geriye su katıp tok karna için
yemin ederim dünden beri doyma hissi yok..
sürekli bir yeme isteği...
sabah akşam yapılacak..
dpnde bugünde 1ekmek bitirdim...ki ben tek öğünler duran insanim...
etkisi ünanılmaz...iştah konusunda

Back