haberlerini bekliyoruz canım:))neden olmasın yapılabilir uymaya calışacağım :)
valla bende eve gitmeyi bekliyorum okul sebbiyle doğru beslenemiyorum
yakında eve gideceğim evde hemen uygulayacağım bunu :)
süper yaa.ben bunu uygulasam şişerim zatenspor yapanların kullandıkları tozlardan mı canım?
hoşgeldin canım:) olacak inanıyorum:)
------kızlar normalde benimde hiç iştahım yoktu. bi sabah yerdim birde akşam. taaa ki diyetisyene gidene kadar.
Program verdi ve bir sürü şey nasıl yiyeceğim bunları diye üzülüyordum. iştahım açılsın yiyebileyim diye ben şöyle yaptım:
sabah kahvaltıda ekmeği arttırmam gerekiyordu her gün yarım dilim fazla yedim kalktım sofradan ekmeğin bitmeden kalkmayacaksın dedim şartlandırdım kendimi.akşam yemeğinde de 1 kaşık fazla yemekle devam ettim. sonuç doymak bilmiyorum sürekli yiyorumbence sizde böyle yapabilirsiniz. her gün yediğinizi birazcık arttırsanız zaten 1 hafta sonra normal yoluna girecek:)
Program olarak da şöyle demek istiyorum biraz uzun yazdım ama
sabah 4 dilim ekmek kesin yememiz gerekiyor. tereyağ peynir yumurta dolu dolu bi kahvaltı şart. kahvaltı önemli kızlar atlamıyoruz
11 gibi kek süt yada poğaça benzeri şeyler.
öğle yemeği de akşam yemeği gibi olmalı. sebze yemeği yada et. yanına pilav yada makarna.
5 gibi sütlü tatlı. bana sütlaç önermişti doktor
akşam yemeği de aynı şekilde.
zaten yatmadan önce de cici bebe
var mısınız kızlar?:)
yavaş yavaş başlayın:)süper yaa.ben bunu uygulasam şişerim zaten
hosgeldin bende 42yle başladım:)bende geldiim :) 40 kiloyum ben alırsam herkes alır :)
Diyetisyene gidin iştah için bir şeyler verebilir öyle şeyleri doktor önerisi haricinde kullanmayın.O kadına kalsa nefes bile almayacagiz:))))Kızlar ben de varım :)) bir de ürün ismi vermek yasak galiba ama b....x diye bi ürün var ben bir kutu kullandım iştahım açıldı bi arkadaşım 5-6 kutu kullandı ona güvenerek kullandım ben de değilse böyle konularda çok pimpirikliyimdir. Arkadaşım ara ara tahlil yaptırdı değerlerinde bi sıkıntı olmadı. Yani iştah probleminiz varsa benim gibiönce onu açmak için bişeyler yapmalısınız diye düşünüyorum
Bende tahin pekmez yiyorum ve cidden ise yaradigina inanıyorum. Enerji veriyor ve yağ oranimda artış var onun sebebi tahin pekmez olmalı.Yıllarca kilo alamayıp ,gitmedeğim Dr bırakmadım.Birsürü metot,karışım vs denedim.Sonunda doktorum sayesinde çözüm buldum.
1-Tahin-pekmez sabah ve akşam birer kase
2-öğün atlamadan düzenli yemek.Tıka basa yemeğe gerek yok
3-Fındık ,fıstık gibi kalorisi yuksek çerezler
4-Bu formülü bikmadan ıstikrarli bi şekilde uygulayıp
5-ve ya digim herşeyi not alarak
6-iki ayda istediğim kiloya ulastim.Vücut direncim enerjim arttı.Güvenin yerine geldi.
Herkes başarabilir.
4-
Bende 4 kaşık kadar yiyorum tahin pekmezi üstüne su içiyorum:)Bana doktorun önermişti zaten işi çözen o oldu.basta minik kaseyle yedim.sonra kaseyi buyuttum.Suyla içerek yutuyodum.Tahin pekmezi birakmazsaniz ve çok yemekten ziyade düzenli yerseniz kesin alirsini.Tabi guatr,sindirim sistemi rahatsizligi vb bi durum yoksa
Suyla yemezseniz mideniz bulunabilir.bi klasik tahin pekmez biraz suyla yutcaksiniz.Bi kase kolay değil başka türlüsü.Tahin ve pekmezi suyla nasıl yediniz çok kıvamlı olmuyor mu
Tahin ve pekmezi suyla nasıl yediniz çok kıvamlı olmuyor mu
Ayrica su donduruyor katilastiriyo.zaten pekmezi fazla kaçirisaniz tahin yine koyulasir.Tahin ve pekmezi suyla nasıl yediniz çok kıvamlı olmuyor mu
1 kâse çok değil mi?Suyla yemezseniz mideniz bulunabilir.bi klasik tahin pekmez biraz suyla yutcaksiniz.Bi kase kolay değil başka türlüsü.
Başta çok geliyor ama alışıyorsunuz.2 kaşikla baslamistim.bi kase 700 kalori ×2 ögun .başka bisey yemeseniz bile günlük ihtiyaciniİ karsilar.Hatta yedikleriniz extra.1 kâse çok değil mi?
Ayni senin gibiyim kilo ve boy acisinda hadiinsallah istedigimz kiloya ulasiriz.Sanırım benimde ihtiyacım var boyun 1.63 kilom 47 kilo alamıyorum
Olur tabi.daha kalorisi yuksek olur.Tıkanmazsanız tabiBende VARİMMMMM..kendimi hic iyi hissetmiyorum alt tarafi 6-7 kilo ama 1 kilo bile alamiyorum.Tahin pekmezi kasikla degilde ekmekle yesek olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?