benimle birlikte kilo almak isteyen??

neden olmasın yapılabilir uymaya calışacağım :)
valla bende eve gitmeyi bekliyorum okul sebbiyle doğru beslenemiyorum
yakında eve gideceğim evde hemen uygulayacağım bunu :)
haberlerini bekliyoruz canım:))

süper yaa.ben bunu uygulasam şişerim zaten

Kızlar ben de varım :)) bir de ürün ismi vermek yasak galiba ama b....x diye bi ürün var ben bir kutu kullandım iştahım açıldı bi arkadaşım 5-6 kutu kullandı ona güvenerek kullandım ben de değilse böyle konularda çok pimpirikliyimdir. Arkadaşım ara ara tahlil yaptırdı değerlerinde bi sıkıntı olmadı. Yani iştah probleminiz varsa benim gibi önce onu açmak için bişeyler yapmalısınız diye düşünüyorum

Bir de Canan Karatay diye bi hoca var televizyonlarda çıkıyor biliyorsunuzdur. O pekmezi çok tavsiye etmiyor pekmez şekerden başka bir şey değildir gibi bi ifade kullanmıştı ezberim bozuldu yıllardır pekmezi şifa olarak biliriz

süper yaa.ben bunu uygulasam şişerim zaten
yavaş yavaş başlayın:)

bende geldiim :) 40 kiloyum ben alırsam herkes alır :)
hosgeldin bende 42yle başladım:)

Diyetisyene gidin iştah için bir şeyler verebilir öyle şeyleri doktor önerisi haricinde kullanmayın.O kadına kalsa nefes bile almayacagiz:))))
Kızlar 48 olmuşum cici bebeye devam:))

Yıllarca kilo alamayıp ,gitmedeğim Dr bırakmadım.Birsürü metot,karışım vs denedim.Sonunda doktorum sayesinde çözüm buldum.
1-Tahin-pekmez sabah ve akşam birer kase
2-öğün atlamadan düzenli yemek.Tıka basa yemeğe gerek yok
3-Fındık ,fıstık gibi kalorisi yuksek çerezler
4-Bu formülü bikmadan ıstikrarli bi şekilde uygulayıp
5-ve ya digim herşeyi not alarak
6-iki ayda istediğim kiloya ulastim.Vücut direncim enerjim arttı.Güvenin yerine geldi.
Herkes başarabilir.
4-

Ayrıca takviye hicbir urun kullanmadim.Sadece balikyagi kullandim o da yillarsir hergun kullandigim bişey extra değil..

Bende tahin pekmez yiyorum ve cidden ise yaradigina inanıyorum. Enerji veriyor ve yağ oranimda artış var onun sebebi tahin pekmez olmalı.

Bana doktorun önermişti zaten işi çözen o oldu.basta minik kaseyle yedim.sonra kaseyi buyuttum.Suyla içerek yutuyodum.Tahin pekmezi birakmazsaniz ve çok yemekten ziyade düzenli yerseniz kesin alirsini.Tabi guatr,sindirim sistemi rahatsizligi vb bi durum yoksa

Tahin ve pekmezi suyla nasıl yediniz çok kıvamlı olmuyor mu

Bende 4 kaşık kadar yiyorum tahin pekmezi üstüne su içiyorum:)

Sanırım benimde ihtiyacım var boyun 1.63 kilom 47 kilo alamıyorum

Bende VARİMMMMM..kendimi hic iyi hissetmiyorum alt tarafi 6-7 kilo ama 1 kilo bile alamiyorum.Tahin pekmezi kasikla degilde ekmekle yesek olmazmi

Bende VARİMMMMM..kendimi hic iyi hissetmiyorum alt tarafi 6-7 kilo ama 1 kilo bile alamiyorum.Tahin pekmezi kasikla degilde ekmekle yesek olmazmi
Olur tabi.daha kalorisi yuksek olur.Tıkanmazsanız tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…