- 28 Şubat 2013
- 11
- 6
- 86
Ayy arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben yeniyim çok da sık giremiyorum foruma. Ben de kilo almak istiyorum yahu. Aslında iştahım var fakat besin değeri yüksek gıdalar tüketmem gerekiyor sanırım. Kilom sürekli 42 ve 45 arasında gidip geliyor. E hareketli de bir insanım,ramazanda daha zayıfladım 42 küsürlerdeyim. Acaba ne yapabilirim? Teşekkürler :)
ben bir program yazmıştım ilk mesajda iştahın varsa onu rahatlıkla uygulayabilirsin. ben 15 gün uydum 1.5 kilo aldım pes etmezsen ulaşabilirsin. ben o kadar yiyemiyorum artıkAyy arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben yeniyim çok da sık giremiyorum foruma. Ben de kilo almak istiyorum yahu. Aslında iştahım var fakat besin değeri yüksek gıdalar tüketmem gerekiyor sanırım. Kilom sürekli 42 ve 45 arasında gidip geliyor. E hareketli de bir insanım,ramazanda daha zayıfladım 42 küsürlerdeyim. Acaba ne yapabilirim? Teşekkürler :)
dilimler büyükse iyi yine:)Bende varım lakin biz ekmeği ekmek makinesinde yapıyoruz bir dilim ekmek cok büyük ve kalın oluyor o yüzden iki dilim yiyebilirim ancak
yemek yemeden imkansız tabiki suyla pekmez karıştırıp içebilirsin sabahları iştah açıyor o. yada bir şurup var s ile başlıyor onu alıp kullanabilirsin yalnız çok fena uyku yapıyor:)merhaba ben 21 yaşındayım ve çok zayıfım hayatım boyunca en fazla 44 kilo olabildim. boyum 154minyon tipliyim. yemek yemeli şeylerden hiç hoşlanmıyorum yemek yemeden kilo alınack bişeyler yok mu:) ya da ne bileyim iştahımı açacak şeyler biliyor musunuz. 21 yaşındayım ancak daha küçük gösterdiğimi söyleyenler var. fiziğim çirkin değil çok şükür. bu zayıflığın yakıştığını söylüyorlar ancak ben bir dirhem et bin ayıp örter kafasındayım yardımcı oluun lütfeen
dilimler büyükse iyi yine:)
yemek yemeden imkansız tabiki suyla pekmez karıştırıp içebilirsin sabahları iştah açıyor o. yada bir şurup var s ile başlıyor onu alıp kullanabilirsin yalnız çok fena uyku yapıyor:)
şurubu deneyin istersenizuyku yapıyosa benim için çok iyi uyku problemim var çünkü. pekmez içtim balık yağı hapları kullandım ama yok iştahım açılmadı
Evet bugün almayı düşünüyorum çok kişiden ismini duymuştum yeterki kilo alayım :)şurubu deneyin isterseniz
Merhaba canım :)Merhabaaaa
Boyun ve kilon kaç ve kaç kilo almak istiyorsun?
İştah sorunun yok ise, işin çok daha kolay.
merhaba arkadaşlar resmen sırf bu konu için üye oldum diyebilirim ben de kilo almak isitorum 22 yaşınayım ama herkes çok daha küçük durduğumu söylüyo bu konudan acaip rahatsızım hani insanlarda tuhaf bir algı var kilo alınca otomatikman yaşı büyüktür bunun gibi , zaten minyon tipliyim çok şikayetçiyim boyum 160 kilom sürekli değişiyo 43 e kadar indiğimde oluyo ama ben bi 52 53 olayım istiyorum , önceki mesajlar çok fazlaydı en sondan başladım ben de , aranızda diyetisyene bu konudan giden var mı öncelikle ?
Arkadaşlar bende 19 yaşındayım daha önceleri 47 kiloydum ama zamanla kilo verdim tahlil yaptırdık kanım 10 civarlarında çıktı kan ilacı içiyorum yemeklerden önce tahlil yaptırmadan önce 43 kiloydum 39 kiloya düştüm ve şuan 41 kiloyum 50-55 kilo olmak istiyorum. Ama ne yapsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?