• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle Aynı Durumda Olan Var mı? (Yüzdeki Benler)

naksoy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
147
2
46
Antalya
Kızlar bıktım usandım artık yüzümde sürekli benler cıkıyor sayıyısı her geçen yıl artıyor buyumuyor kabarmıyor ama kahverengi kahverengi küçük küçük bir sürü ben çıkıyor yüzümde tekrar yok olmuyor.geçen yıl olmayan yerlerde şimdi ben var bunun bı çözümü yok mu doktora gittim cildin yatkındır dedi hiç bı tedavi uygulamadı.bunun bir çözümü olmalı lütfen ya delirecegim seneler sonra yüzüm benden görünmeyecek böyle giderse:43:

Ben de aynı sorunu yaşadım ama güneş lekesi ve kırmızı bendi. Sizinki ben değil leke ise ürün tavsiye edebilirim. Ben ise de doktor önerebilirim.

canım aynı durumdayız.yüzümü,vücudumu görsen inanamazsın.her geçen gün çoğalıyor.güneşe çıkmadan önce yüksek faktörlü güneş kremi kullan.azaltmaz ama yenilerin çıkmasını belki engeller.

kışın güneş kremi kullanmıyorum ama yazın güneş kremi olmadan dışarı adımımı atmam buna ragmen cıkıyor. acaba kışında mı kullanmam gerek.

Back
X