Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozel gunlerde bi şişkinlik oluyor ya hani ondan yarasada yaramasada yapcm artk :)valla canım bilmiyorum ama niye yaramasınki yarar bence bu zaten ödem atmak için
kızlar acaba bu detoksun yanında acı çehre tohumuda kullansak nasıl olur sizce
Kzlar yaa bn stresten erken regl oldum bgn işe yarar dimi diyet
Hadi ya sekiz kilo supermiş :/ ama aci migdeye cok zarar veriyor benm mgdem zaten sorunluayy acı cehreyi arastırdım da korktum kız ben. Çooookkk fena ishal yapıyormuş gaz sancısı falan da oluyormuş sanırım. Ama kilo verdiriyormuş orası kesin hatta ayda 8 kg dan falan bahsediyorlar
Hadi ya sekiz kilo supermiş :/ ama aci migdeye cok zarar veriyor benm mgdem zaten sorunlu
aynen öyle canım bende kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta
Benimde metabolizmam çook yavass bende iki kilo veririm o zaman :/2kediannesi nasılsın cnm bu diyet biraz zorluyor açıkcası ben zorlanmıştım yani 5 günde 2 kilo zar zor verebildim ama benim metabolizmam coook yavas inşalah sizde sonuclar süper olur takipteyim
değişir cnm bakarsın daha fazlası olurBenimde metabolizmam çook yavass bende iki kilo veririm o zaman :/
Ay inşallah yaaa :))değişir cnm bakarsın daha fazlası olur
2kediannesi nasılsın cnm bu diyet biraz zorluyor açıkcası ben zorlanmıştım yani 5 günde 2 kilo zar zor verebildim ama benim metabolizmam coook yavas inşalah sizde sonuclar süper olur takipteyim