Benimle 5 günlük detoks yapmak isteyen var mı?

Kzlar yaa bn stresten erken regl oldum bgn işe yarar dimi diyet :KK43:

valla canım bilmiyorum ama niye yaramasınki yarar bence bu zaten ödem atmak için

ayy acı cehreyi arastırdım da korktum kız ben. Çooookkk fena ishal yapıyormuş gaz sancısı falan da oluyormuş sanırım. Ama kilo verdiriyormuş orası kesin hatta ayda 8 kg dan falan bahsediyorlar :KK57:

ayy acı cehreyi arastırdım da korktum kız ben. Çooookkk fena ishal yapıyormuş gaz sancısı falan da oluyormuş sanırım. Ama kilo verdiriyormuş orası kesin hatta ayda 8 kg dan falan bahsediyorlar :KK57:
Hadi ya sekiz kilo supermiş :/ ama aci migdeye cok zarar veriyor benm mgdem zaten sorunlu

2kediannesi nasılsın cnm bu diyet biraz zorluyor açıkcası ben zorlanmıştım yani 5 günde 2 kilo zar zor verebildim ama benim metabolizmam coook yavas inşalah sizde sonuclar süper olur takipteyim :KK66::KK66:

2kediannesi nasılsın cnm bu diyet biraz zorluyor açıkcası ben zorlanmıştım yani 5 günde 2 kilo zar zor verebildim ama benim metabolizmam coook yavas inşalah sizde sonuclar süper olur takipteyim :KK66::KK66:
Benimde metabolizmam çook yavass bende iki kilo veririm o zaman :/

Aa lamekan hosgeldin canım bilmiyorum bakalım bizimki nasıl olcak ben en az 3veririm diye dusunuyorum

X