benim yolculuğum...

arkadaşlar merhaba,bende bugün aşılama ile bebeğim için ilk yolculuğumuza başlıyorum.rabbim dileyen herkese versin inşallah.bebeklerimiz,meleklerimiz bizlere sıkı sıkı tutunsunlar inşallah

tamam canim ama benim gecen seferde kasiklarim agrimisti adet olmustum yani degisiyor!!!!!

arkadaşlar merhaba,bende bugün aşılama ile bebeğim için ilk yolculuğumuza başlıyorum.rabbim dileyen herkese versin inşallah.bebeklerimiz,meleklerimiz bizlere sıkı sıkı tutunsunlar inşallah

hakkında hayırlısı olsun gayecim..sen kaçyıllık evlisin,sorun neydi sizde...paylaşırsak hafifiliyor sıkıntılar....:)

amin inşallah canım.bizdeki sorun sperileri hareket hızı düşük ve bende de yumurtlama sıkıntısı var.dün doktora gittim iğnelerimi aldım.şimdi adet olmayı bekliyorum(şuan sadece lekelenme şeklinde oluyorum)inşallah hayırlısı olur.

kapkaracım inşallah tedavin hayırlı olsun ve ilk denemede al bebeğini kucağına ama önce lütfen stresten kurtul ne demek geceleri ağlamaktan gözlerim şişti lütfen rahat olki rahminde bebeğine hazırlık aşamasında rahat olsun ALLAHIM hekese gönlündeki dileğini tez zamanda versin hayırlısıyla

Kapkaraciğim Bende Ayişiğim Arkadaşima Katiliyorum Kendini Neden Bu Kadar üzüyosun Hayat Bir Yerdede Mücadele Etmektir Sen Daha Ilk Denemende Su Koyuvermişsin Bizler Ne Yapalim Ben 7 Yildir Cocuk Sahibi Olabilmek Için Ne Evrelerden Geçtim Ama Yinede Umudumu Yitirmedim Kismetse Yine Deneyeceğim Allah Tüm Olmayanlara Sabir Ve Hayirli Evlat Nasip Etsin...

Kapkaraciğim Allah Büyüktür üzme Kendini Sakin Stresede Girme çünkü Tedaviyi Stres Kötü Etkiliyor Haberin Olsun Gayet Sakin Ve Olumlu Düşün Herşeyi Tatlim Benim

çok iyisiniz ya..yazdılklarınızı ancak okudum,internetteki sorunlar yüzünden..ben devam ediyorum iğnelerime..112,5 vurunuyorum gonal f i..şuan tek bi yumurtam var oda 8 mm falan..yine çok yavaş büyüyor,hayırlısı...yarın tekrar gitcem kontrole,bakalım ilerleme varmı...burdaki bütün arkadaşalrım için dua ediyorum,Allah yüzlerini güldürsün diye..bakalım güneş doğacak mı...?

kapkara canim nasilsin kacinci gunun bugun ignelerde asilama ne zaman hayirlisiyla??

benimde5 gundur falan kasiklarim ve goguslerim agriyor 11. ve 13.. gun test yaptim dayanmayip idrar testi negatif cikti moralim cok bozuk kan testi yaptiramadan adet oucam heralde sanirim yine olmadi...

canım tek yumurta bile işe yarayabilir olacağı varsa......bence moralini iyi tutman inanman lazım ki olsun değil mi yaaa.....
bence olacak kapkara

benimde5 gundur falan kasiklarim ve goguslerim agriyor 11. ve 13.. gun test yaptim dayanmayip idrar testi negatif cikti moralim cok bozuk kan testi yaptiramadan adet oucam heralde sanirim yine olmadi...

mehaycım idrar testi adet 5-6 gün geçmeden bhcg belli seviyeye gelmeden hamile olsan bile negatif çıkar. o yüzden üzülme canım. allah kerim ne yapalım. bence kan testi yaptır merakını gider hiç olmazsa bu kadar stress yapmamış olursun canım

kapkara canım geçen biyerde okumuştum Nisa hastanesine mi gidiyorsun sende? bende nisa hastanesi sibel hanıma gidiyorum benimde bu ay mikroenjeksiyon olucak hayırlısıyla inşallah Allah daha fazla aratmadan bizede nasip etsin tez zamanda tüm isteyenlere..

canim daha onceki gebeligimde 3 gun kala falan silik cikmisti..kan testi icinse burda turkiyedeki gibi direk labaratuara veya hastaneye giderek istedigin zaman yptiramiyorsun caim...doktorumun verdigi receteyle zamani gelince yaptirabiliyorum yoksa coktaaaannn yaptirmistim...senağlama

acele etme mehaycım ya,kan testi sonucu gibi kesin değil evde yapılan testler,biliyorsun...inş kan testi sonucun pozitif çıkacak...ne zaman yaptıracaksın kan testini...??

canim sali gunu...tabi o zamana kadar hayal kirikligina ugramassam...

canım tek yumurta bile işe yarayabilir olacağı varsa......bence moralini iyi tutman inanman lazım ki olsun değil mi yaaa.....
bence olacak kapkara

çok sağol akdaş..inş güzel sonuçlar alırız hepimiz...moralim çok iyi diğer zamanlara göre ama yine de içim bazen çok acıyor...Rabbim bilir herşeyin en iyisini...

ah canım
sabır etmekten ve yarının müjdeler getirmesini dilemekten başka çaremiz yok
senin yaşadığın duyguları kaçkere yaşadık

haklisin canim sabir...bende coookkk yasadim defalarca 6 asilamada ve daha oncesinde...ama umut bitmyor insanda her seferinde olacak diye hazirliyor kendini sonra yikiliyor!!!:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…