sağolun ya ne kadar da iyisiniz..varlığınızı bilmek yetiyor...bugün gittim doktora,yarın başlıycam iğnelere..hastaneden hıçkırarak çıktım,yolboyu ağladım,herkes bana baktı uzun uzun,bense boşlukta,zamansız yürüdüm...çünkü doktor dedi ki,ssk aşılama için 2 kez karşılıyormuş ilaç masraflarını,ben gecen ay iğnelerimi olmuştum ama yumurtalar büyümemişti,yani iğne kullandım ama aşılama olmadı.. bu aşılamam tutmazsa bi daha deneyemeyiz çünkü maddi imkanımız yetmez karşılamaya....eğer bu tutmazsa benim yolculuğum başladığı gibi bitcek....:a015:nefesim kalmadı kızlar,duaya öyle ihtiyacım varki.....
hepimizin yolculuğu var bu arayışta, hep ağladık,umutlandık ,madden -manen açıklar, iki yıl önce kollarım ağrıyordu bebek istiyordu kucaklamak için bir ağırlık bir istek vardı ki....anladım o zaman gelecek bir gün bebeğim
kontrol edemiyoruz hayatı ,kaderimizi ama çabalıyoruz hepimiz aşkarımızın bir bebekte can bulması için alında yazılı ise gelecek vaktinde ve zamanında
bekleyecek ve ulaşmaya çalışacaksın,yorulacak ve ayağa kalkacaksın.
Dualarım hem kendim ve hepimiz için umarım ulaşırsın şimdiki yolculuğunda,rabbim yardımız olsun.
merhaba canım, sana tedavinde şimdiden bol şanslar..belki de artık yazmam gerekiyor,hep gözyaşıyla ifade etmemeliyim hislerimi...veya usulca çığlık atmamalıyım...
hiç görmediğim ve şu anda olmayan bir şeyi istemek yazılıysa kaderime,boğun eğmekten başka bişey yapmak kalmıyor...ilk defa bu kadar içten itiraf ediyorum,ben onu,o hiç tanımadığım,ve daha cisimlenmemiş olan varlığı çok istiyorum..istemeninde ötesinde onu özlüyorum...çünkü biliyorum ki onu ruhlar aleminde tanıdım,tanışığım aslında onunla.....
seni ruhlar aleminden çağırıyorum..gel artık bebeğim..ruhunu üfleyecek Zat a sığınarak,seni Ondan istiyorum,ebediyen sürecek hayatımız seninle artık başlasın.....tutun benimle hayata....
yarın başlıyorum ilk iğneme,ilk iğnemle beraber sana hayat vermeye...ben üzerime düşeni yapmaya hazırım,sende sana düşeni yap,ve sadece elini uzat....
amin....
ilk ve inş son aşılamam için dua ve umut bekliyorum, burdaki dostlardan....
sağolun ya ne kadar da iyisiniz..varlığınızı bilmek yetiyor...bugün gittim doktora,yarın başlıycam iğnelere..hastaneden hıçkırarak çıktım,yolboyu ağladım,herkes bana baktı uzun uzun,bense boşlukta,zamansız yürüdüm...çünkü doktor dedi ki,ssk aşılama için 2 kez karşılıyormuş ilaç masraflarını,ben gecen ay iğnelerimi olmuştum ama yumurtalar büyümemişti,yani iğne kullandım ama aşılama olmadı.. bu aşılamam tutmazsa bi daha deneyemeyiz çünkü maddi imkanımız yetmez karşılamaya....eğer bu tutmazsa benim yolculuğum başladığı gibi bitcek....:a015:nefesim kalmadı kızlar,duaya öyle ihtiyacım varki.....
dediklerinin üstüne ne diyebilirimki...Allah hayırlısını versin...senin ne aşamada,hamişlik varmı....?
Allah yardım etsin inşallah duaların,dualarımız kabul olur.Bizler de kavuşuruz yavrularımıza...Allah emeklerini boşa vermesin.
canım moralini hiç bozma allah büyük ne yapalım. moral çok önemli canım. bu defa aşılama olacaksın ve tutacak. buna inan, inanki olsun canım
selam 8 yılık evlilik neredeyse 5 yıldır bir cana sahip olmak için çabalıyorum.
Eşimde ve bende bir sorun bulamadılar .biz açıklanamayan gruba giriyoruz.
Çatlatma ,sonra aşılama durum negetif aşılamadan sonra kendiliğinden gebelik fakat 8 haftalıkken kalbi durdu aldılar. aradan 1,5 yıl bekleyiş 2 tüp bebek deneneme 1.kalite emb.rahim duvarı ve hormaonlar çok güzel fakat negatif,mayısta 3.denemeye gideceğim.
çok heycanlı bekleyişim yok , sadece rabbmin taman artık senin zamanını geldi deyip ol demesini bekliyorum.
bu arayışta olan tüm arkadaşlar neden ben demeyin,tabiki üzülecek sorgulayacaksınız hepimizin bir zamanı var ulaşacagız,size düşen bu arayışta sabır en güzel muziceleri aslında bizler yaşayacagız.