benim yolculuğum...

haber vermek istedim...bugün gittim doktora yumurtaların hiç büyümemiş dedi...çok ileri derecede pko imişim...ben anne olmayı unutmalıyım galiba...senağlamasenağlama

KAPKARA

Üzüldüm canım, ama hiç bir zaman yumurtan oluşmayacak anlamına gelmiyor.:eek:klava:
Pco olabilirsin ama ilaç ,bitkisel destek ve psikolojik denge sayesinde zamanla yumurtaların oluşur ve hatta kendilğinden hamiş bile kalırsın kendinde şaşırırsın.:1shok:

stres bu dönemde de ( aşılama ve tüp bebek tedavisinde )yumurtaların oluşmasında etkili heyacan ,psikolojik baskı hormonların düzenli çalışmasını önlüyor.( ilaçta alsan)
Ne zaman rahat olur ve kafandan atarsan farkında olmadanda kalırsın.

RABBİME İNANMAN VE KENDİLİNİ RAHAT BIRAKMAM GEREK .
MADDİ YETERLİLİĞİN VARSA PSİKOLOJİK YARDIM ALAMANI ÖNERİRİM.
Canım birgün sende hikayeni anlatacaksın ve kucağında bebeğin olacak.:teytey:

KAPKARA

Üzüldüm canım, ama hiç bir zaman yumurtan oluşmayacak anlamına gelmiyor.:eek:klava:
Pco olabilirsin ama ilaç ,bitkisel destek ve psikolojik denge sayesinde zamanla yumurtaların oluşur ve hatta kendilğinden hamiş bile kalırsın kendinde şaşırırsın.:1shok:

stres bu dönemde de ( aşılama ve tüp bebek tedavisinde )yumurtaların oluşmasında etkili heyacan ,psikolojik baskı hormonların düzenli çalışmasını önlüyor.( ilaçta alsan)
Ne zaman rahat olur ve kafandan atarsan farkında olmadanda kalırsın.

RABBİME İNANMAN VE KENDİLİNİ RAHAT BIRAKMAM GEREK .
MADDİ YETERLİLİĞİN VARSA PSİKOLOJİK YARDIM ALAMANI ÖNERİRİM.
Canım birgün sende hikayeni anlatacaksın ve kucağında bebeğin olacak.:teytey:

çok iyisin ya..Allah razı olsun...umuda o kadar ihtiyacım vardı ki....Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün...a.s.

X