benim yeni şirin kırmızı mutfağımm :) umarım beğenirsiniz

yorumlarınız için çok teşekkür ederim. mikrodalgam tam boyuma göre ayarlandı o yüzden sorun yaşamıyorum :) masa örtümü ve minderleride bursada hazır yapan yer var oradan begendim

Çok güzel bayıldım mutfağına güle güle kullan.

Öncelikle evinde eşinle bir ömür mutluluklar diliyorum.mis gibi görünüyor.çok tatlı bir mutfak yapmışsınız.benim evde en önem verdiğim 2 oda vardır.mutfak ve yatak odası.biz hanımların gününü çoğu mutfakta geçtiği için yemek yaparken,yerken,kahve içerken içinin açıldığı bir mutfak olmalı.bende mutfağımdan hiç sıkılmam.arkadaşlarımın çoğu mutfakta kalır ısrar etsemde yok burası iyi derler.eşinle dostlarınla güzel muhabbetlerin olsun inşallah.renk uyumu herşey çok güzel.dolaplarda lake galiba ışıl ışıl.

Ağız tadıyla otumak kullanmak nasip etsin rabbim çok güzel olmuş herşey keşke kombiyi kamufle etme şansınız olsaydı dahada hoş olurdu......

mutfağınız çok güzel olmuş..iyi günlerde kullanın inş..bizde yeni ev aldık ve tadilatta..çatı katı mutfağımı aynen böyle sipariş verdim..üst dolaplar beyaz,alttlar kırmızı..senin mutfağını görünce dahada bir sevindim güzel olacak diye..

ayr:36:

aynen çok ferah duruyo mutfak hiç pişman olmazsın :) bu arada halının numarasını bılmıyorum ama bütün saray ve royal halılarda vardır :)

Back
X