benim yeni şirin kırmızı mutfağımm :) umarım beğenirsiniz

kubraonurumm

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
55
0
6
Bursa
iyi ve kötü her türlü eleştirilerinizi bekliyorummm :)

Eklentiler

• $DSC_0094.webp
    $DSC_0094.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 235
  • $DSC_0095.webp
    $DSC_0095.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 244
  • $DSC_0096.webp
    $DSC_0096.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 220
  • $DSC_0097.webp
    $DSC_0097.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 229
çok güzel,mis gibi.güle güle kullanın.
halı,masa örtsü ve mozaik uyumu süper.dolaplar da çok şık.zebra ayrı bir hava katmış.

diğer odalarıda kesin paylaşıcam büyük bir ihtimalle yarın paylaşırım 6 aylık evliyim bütün evi kendi zevkimize göre döşedik eşimle sağolsun hiç bi konuda kırmadı beni ev kendimizin inş evi olmayanlarada allahım ev nasip eder

Cok guzel canim, gule gule kullan :34:

Yalniz bisey sorcam, zebra perdenizi beyaz almissiniz temizlik konusunda zor olmazmi neticede yemek falan yapildigi icin yag sinebilir. Ben de siyahini aldim kiri belli etmez diye :9: Birde nasil yapiyosun temizligini ?

kuru temizlemeler temizliğini yapıyor cnm başta bende cok dusundum beyaz batar dıye ama krem falan da alsam sırıtıcaktı mecburen beyaz aldım kirlenirse hopp kuru temizlemeye :):)

diğer odalarıda kesin paylaşıcam büyük bir ihtimalle yarın paylaşırım 6 aylık evliyim bütün evi kendi zevkimize göre döşedik eşimle sağolsun hiç bi konuda kırmadı beni ev kendimizin inş evi olmayanlarada allahım ev nasip eder

inş cnm bızede nasıp eder.cok hos gorunuo gerckten dıger odalarınada takıp edıcem sabırsızlıkla beklıo olucm vala.

çok güzel canım güle güle otur ağız tadıyla.şık olmuş herşey uyum içinde.diğer odalarıda sabırsızlıkla bekliyoruz. kırmızılar uyum içinde.

Mutfağınız çok hoş.İyi günlerde kullanmanızı dilerim.Bir şeyi merak ettim sadece.Üstteki mikrodalga fırın çok yukarıda görünüyor.Zor olmaz mı acaba?Banamı öyle geldi yoksa.

çok güzel olmuş güle güle otur canım
lambanı ve masa örtünü ayrıca beğendim
sanırım bende böyle bir lamba bulmalıyım
ve masa örtüsü arayışı içindweyim
nerden aldın hoşuma gitti

çok canlı bir mutfağınız var güle güle kullanın...tezgah aranız oldukça hareketli bunu göz önünde tutarsak halınızın ve masa örtüsünün sade olması daha iyi olurdu

İştah açıcı şirin göz yormayan kalşteli bir mutfak olmuş.... Afiyetle oturmanız dileğiyle...

bende mutfağımda kırmızı ağırlıklı kullanıyorum.. hoşuma gidiyo nedense..
bu sebeple seninkinide çok beğendim elbette :46: güle güle kullan,mis kokulu yemekler pişir :56:

Back
X