Yatak Odası Dekorasyonu benim yatak odamda bu

bende cok begendim gercekten. bu ara bende bakıyorum yavas yavas fiyatlara modellere. çok begendim cnm gule gule kullanın inşallah. Bende yataş ın yatak oda takımlarına bakıyorum enza ve bosco yatak odası takımlarını begendim . iki modelde 3 milyar bu indirimdeki fiyatıymıs. çok pahalı geliyo bilmiyorum bu fiyatlar banada kızlar. Bilmiyorum daha uygun bulabilirmiyim.

canım tam istediğim bi yatak odasına sahipsin çok beğendim siyah ve beyazın uyumu zaten bir başka oluyor güle güle kullan inşallah

canım çok güzel tam istediğim gibi yatak odan hatta sticker falan benim hayalimdeki odayı sen döşemişsin,halılarını nerden aldın peki onlarda çok uymuş...harikalar,güle güle oturun canım....

canım çok güzel tam istediğim gibi yatak odan hatta sticker falan benim hayalimdeki odayı sen döşemişsin,halılarını nerden aldın peki onlarda çok uymuş...harikalar,güle güle oturun canım....

teşekkür ederim canım,halılarımı saray'dan aldım.bende çok beğenerek kullanıyorum.daha iyileri allah size nasip etsinopuyorumnanaktan

cok guselmiiss güle güle kullanın.:nazar:
ya ben su ponponlu cercevene bayıldım nirden aldın acaba :)

cok guselmiiss güle güle kullanın.:nazar:
ya ben su ponponlu cercevene bayıldım nirden aldın acaba :)

kaydirigubbakcemile4 teşekkür ederim ama çerçevemi pazardan almıştım,ben şifonyerin üstünde çok kalabalığı sevmediğim için bir tane çerçeve yeter diye düşündüm,pazarda da buldum aldım,beğenmene sevindimkaydirigubbakcemile2

tatlımm çok hoş yatak odanzyaa..çok beğendmm güle güle kullanın..

Back
X