• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Park yatak önerisi

neva03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
99
20
38
35
Doğumuma az kaldı park yatak kullanıp memmnun kalanlar hangi markayı önerir ?

Bende park yatak arayışındayım. Bayadır da araştırıyorum. 70X110 dan küçük olmasın, anne yanı olsun, sallanma özelliği olsun temel isteklerim.

Elele ve prego arasında kaldım.

Prego nun benzer özelliklere sahip çok fazla modeli var ve fiyatları da farklı farklı kafamı çok karıştırıyor bu durum.

Bi türlü karar veremedim bende günlerdir 🙈
kullananlar yazarsa süper olur 🙏

Bende park yatak arayışındayım. Bayadır da araştırıyorum. 70X110 dan küçük olmasın, anne yanı olsun, sallanma özelliği olsun temel isteklerim.

Elele ve prego arasında kaldım.

Prego nun benzer özelliklere sahip çok fazla modeli var ve fiyatları da farklı farklı kafamı çok karıştırıyor bu durum.

Bi türlü karar veremedim bende günlerdir 🙈
kullananlar yazarsa süper olur 🙏
Benmde kafam karıştı kullananlar varsa daha iyi aydınlanırz

Biz eleleden aldık boyutlarını hatırlamıyorum ama genel olarak memnunuz. Yanında alt açma, bez koymak için filan aparatları da var. Fiyat olarak diğer markalardan daha uyguna almıştık , fiyat performans ürünü.

Bende dün sipariş verdim. Elele madre aldım. İnş memnun kalırız. Uzun süre kullanınca belli olur tabi iyi mi kötü mü

Anne yanı aldım 5. Aydan sonra kullanamadım sonunda oyun alanını yatak yaptım. Tavsiyem geniş yatak bakmanız uzun olmasının önemi yok.

Back
X