Yatak Odası Dekorasyonu benim yatak odamda bu

tam istedigim tarzda bir yatak odasina sahipsin zemuszemus

gercekten cok begendim,güle güle kullanin

mutluluklar dilerim bu arada opuyorumnanaktan

Nerden aldiniz sorabilirmiyim canim?:kedi:

tam istedigim tarzda bir yatak odasina sahipsin zemuszemus

gercekten cok begendim,güle güle kullanin

mutluluklar dilerim bu arada opuyorumnanaktan

Nerden aldiniz sorabilirmiyim canim?:kedi:

teşekkür ederim canım,çok sağol.ankaradan aldık biz mobilyalarımızı,sitelerde tevella diye biyerdi.bu mobilya taşlı filandı ama ben taşlarını istemedim,siyah beyazlarında yerlerini değiştirdim.mesela mobilyamızda şifonyerin ve küçük komidinlerin üstü beyaz,kapakları siyahtı,annem okadar iğne oyası yaptı beyazın üstünde onlar görünmez,annemde kızar diye kapakları beyaz,üstlerini siyah yaptırdımkaydirigubbakcemile3ortayada bööle bişi çıktı,beğendiğin için çok teşekkürleropuyorumnanaktan

çok güzel çok zarif bi yatak odası allahım güzel anlar yaşamayı nasip etsin:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
yalnız siyah çok toz çeker be canım allah kolaylık versin:teselli:

teşekkür ederim canım,çok sağol.ankaradan aldık biz mobilyalarımızı,sitelerde tevella diye biyerdi.bu mobilya taşlı filandı ama ben taşlarını istemedim,siyah beyazlarında yerlerini değiştirdim.mesela mobilyamızda şifonyerin ve küçük komidinlerin üstü beyaz,kapakları siyahtı,annem okadar iğne oyası yaptı beyazın üstünde onlar görünmez,annemde kızar diye kapakları beyaz,üstlerini siyah yaptırdımkaydirigubbakcemile3ortayada bööle bişi çıktı,beğendiğin için çok teşekkürleropuyorumnanaktan

bu hali ile cok güzel olmus inan ki bayildim zemuszemuszemuszemuszemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bide sormak istedim neden özellikle yatak odan??yani yanlış anlama yeni evlisin şimdi tüm evin çok hoştur senin merak ettim sadecefisfisfis

canım haklısın,ama daha önce salonumu da koymuştum,yemek odamıda.ama doğrudüzgün güle güle kullan diyen bile olmamıştı:(bende beğenilmedi galiba dedim,sildim bide yatak odamı deneyeyim dedim iştemafoldumben

aa niye beğenilmesin
çok güzel valla bayıldım ben tam benim tarzım
bence sen tüm evinin resimlerini koy ama açık olarak böyle bakması zor oluyor çünkü
biz de girip yorum yapalım

herşey çok güzel canım, siyah beyaz en büyük beşiktaş kaydirigubbakcemile3
tüllerinle uyumu süper..
güzel günlerde kullanın inşAllah..

Back
X