• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim sıcak evime hoş geldiniz...

Kızlar selam,
Size bişey sorcam.Su yemekteyız programında duvara sıyah gül yapıstırılmıs cok hosuma gıttı.Nerde satıldıgını bilen varmı yardımlarınızı beklıyorum.Kendinize iyi bakın....

Kızlar evimden taşındım geçen ay :(
eşimin muğla dalyan a tayini çıktı oraya taşınmak zorunda kaldık...
yeni evimiz bahçe içinde havuzlu bir villa ama çok küçük ve soğuk oluyor ısınmıyor :(

oranında resimlerini çekk :lepi::lepi:

Ben bayıldım evinize ve eşyalarınıza canım çok zevklisin.... Taşındım diye de üzülme eminim bu zevkle orayı da çok güzel hale getirirsin... allah huzurunuzu bozmasın...

Bu ara da rsimlerine bayıldım... Çok güzeller özellikle, ayaktaki kızlı resim çok başarılı.... Canım tebrikler....

eviniz çok güzel görünüyo ama ben tablolarınıza bakmaktan eve bakmayı unuttum kaleminiz harika

ayyy taşındınızmı yapma yaaa.halbuki ben o şirin çalışma odana bayılmıştım..neyse yeni evinde huzurla otur inş.

evin çok güzelmiş canım. yeni evinin resimlerini de koyarsın buraya. veee tabloların harika. resim yapmak yetenektir ve herkezde yoktur bu yetenek. çok gezeller eline emeğine sağlık...

Herkese çok teşekkür ederim kızlar....
Yakında yeni evimin fotolarını da koyarım, ama önce evime alışıp gerçekten sevmem lazım :(

mutfağını ve oturma odanı çok beğendim.
ikisi de çok sevimli görünüo :)
özellikle balkon ve mutfak masana bayıldım.
ahşapın vermiş olduğu bi sıcaklık var.
güle güle otur evinde canım :)

Resimlerin süper ellerine kollarına sağlık. Yeteneğine hayran kaldım. a.s.
Huzurla ağız tadıyla oturun evinizde inşallah.

Son düzenleme:
çidocuuum evin dıştan harika görünüyor neden alışamadın ki evine
çok çok güzel...
ne güzel yakışmış tuvalin oraya
orada ilham gelir sana baya bencea.s

evine bir an önce alışman ve ısınman dileğiyle
fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum bena.s.

ve sanırım son fotoğrafı resmedeceksin şimdi
becerikli hatun seni

dsc02766u.jpg

çidocuuum evin dıştan harika görünüyor neden alışamadın ki evine
çok çok güzel...
ne güzel yakışmış tuvalin oraya
orada ilham gelir sana baya bencea.s

evine bir an önce alışman ve ısınman dileğiyle
fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum bena.s.

ve sanırım son fotoğrafı resmedeceksin şimdi
becerikli hatun seni

dsc02766u.jpg

canım benim çok teşekkür ederim Şeniz
ya alıştımda kış çok soğuk geçti, ev ısınmadı rutubet bi yandan... bi de küçük oldu tabi elşyalar sığmadı istediğimiz gibi sıkıntı oldu...

canım ALLAH ım huzurla saglıkla mutlulukla ve aşkla oturmayı nasip etsin inşallah

gule gule otur canim evinde allahim cici cici bebislerle dolursun ayrica o resimlerine bakip kaliyorum ben sen acaip yeteneklisin

canim demek dalyana tasindiniz once izmirdeydin yanilmiyorsam profilinde oyle yaziyor
dalyan bencede cennet gibi bir yer evinin disida cok guzel iyi yuzmeler iyi oturmalar

Back