• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim sıcak evime hoş geldiniz...

:1no2::utangac:canım tşkler clairs yazmışsın da bu izmirde mi ben bu civarda istanbulda hiç duymamışdım bu isimde bir mağaza :(

CADIARZUçido cum bana fikir versen mutfağım L şeklinde oturma bölümünde turuncu bi koltuğum var duvar fıstık yeşili tavanı lambiri kapı pencerelerde ahşap maun rengi gibi şimdi sorum: duvara nasıl bir resim gider mutfak diye meyve olmasın ama

evinde Resimlerinde harika Allah içinde mutlu huzurlu uzun ömurler yasamayı nasip etsin.

evini çok beğendim huzurlu ve mutlu olun sıcak evinizde inş. Şeniz

evin cok harika canim.cok begendim.anladigim kadari ile ressamliginda var.gule gule otur tatlim

çok huzur veren bır evınız var :nazar::nazar:allah sağlıklı mutlu oturmayı nasıp etsın tablolar harıka bayıldımmyerimseniben

Kızlar evimden taşındım geçen ay :(
eşimin muğla dalyan a tayini çıktı oraya taşınmak zorunda kaldık...
yeni evimiz bahçe içinde havuzlu bir villa ama çok küçük ve soğuk oluyor ısınmıyor :(

ne kadar yeteneklisin çok yaratıcısın gerçektende çok beğendim yaptığın tabloları
evinde gayet güzel, gayet şık.. güle güle oturun inşallah ağız tadıyla :nazar:

cok guzel sevımlı cok sıcak bı yuva
ama sanırım taşındın ordan yenı yuvanda senın sıcaklığınla ısınır tatlım merak etme az yabancılastın ondan:nazar:
:

Selam çido
Evin çok hoş.Güle güle otur canım.Mutfakta masa üstündeki kagıt peçetelik var ya nerden aldın?ben yemekteyıa programında gördüm ama Ankarada bulamadım.

Back