Saç Uzatma Yöntemleri Benim saç uzatma günlüğüm(Fotoğraflı,ayrıntılı açıklamalı)

süper canım en azından bir düzen oturtmuşsun biotin tüylenme yapıyor ama priorin yapmadı şeker

biotini kullandın mı şeker ? priorin de yaparsa bana epilasyona gidiyorum valla boşuna gider hepsi biraz daha yardımcı ol bana başka neler yapabilirim saçlarım koparak dökülmeye başladı sinamekiyi bıraktım bende aman aman (( omuzlarımda saçlarım hala kırıklar var ama kestirmek istemiyorum 6 ayda nereye kadar gelir(

sen çok sabırsızsın evet biotin de kullandım o biraz sivilce ve tüylenme yaptı ne yazık ki.ben bakım rutinini beğendim hem yoğun da.sadece saçlarını soğuk buz gibi suyla yıka öne at masaj yapa yapa yıka hep kan dolaşımın artsın.son olarak bolca elma sirkesi dök saçlarına durulamadan çık.

6 ayda göğüslerine kadar gelir korkma

beni en iyi sen anladın valla evet işte sabırsızım çok ( azıcık ucundan kestirsem yine gelemez göğüslerime kadar ( gelse de gür olmıycak yarısından fazlası yanık ahhh benim bu kafam, soğuk suyla ve öne eğerek yıkıyorum zatenn hep ama yağlarla bakım yaptımda çok koprak dökülme oldu ://

canım son yazdığını görmemişim,şu an saçların ne durumda? artık aynı kaderi paylaşıyoruz benim saçlar da gitti

kızlar hem sıcaklardan hem de spor yaparken saçlar beni çok bunalttığından kestirdim küt bir şekilde.kulaklarımdan azıcık uzun,bele kadar sağlıklı uzatacağım artık.ne kadar bakım yaparsam yapayım kırıkları gitmiyordu zaten,yumuşuyordu parlıyordu ama kırıklar gitmiyordu
6-8 ayda bele kadar getirebilecek miyim bakalım,beraber göreceğiz artık.

TEMMUZ AYI RUTİNİM
Bu ay saçlarımı hem kestirdim hem de dinlendirmeye aldım.şampuan dışında kimyasal hiçbir şey kullanmayacağım.(şampuan olarak da dalin kullanıyorum)
doğal bakıma devam ediyorum sadece,haftada 2-3 kere sıcak yağ terapisi(badem,hindistan cevizi,zeytinyağı,jojoba)
ve elma sirkesi.bu kadar

Neden kestirdin çok üzüldüm be güzel bakımlar yapmıştın

Neden kestirdin çok üzüldüm be güzel bakımlar yapmıştın
canım cinnet geçirdim ya
duygusal sorunlar diyeyim.
ama bir de pişman olmadım çünkü kilo problemim de var ve toplasam başım ağrıyordu açsam koltukaltıma saçlar giriyor çekiştirip duruyorum.bir de saçım gür,yazın bu sıcakta işkence gibiydi.
onların dışında kırıkları duruyordu yani parladı,müthiş yumuşadı ama o kırıklar gitmeyince sinir oldum.uğraşıp duruyordum,şimdi sağlıklı bele kadar uzatacağım yeniden.
neyse ki saçlarım yavaş uzamıyor,bugün de yaptım bakımımı
senin saçların nerede şimdi,kırık var mı? eğer varsa mutlaka kestir çünkü kırıklar kesilmezse yukarı kadar çıkıyormuş.
ben de bundan sonra 3-4 ayda bir kesim yaptıracağım.

Bana kilo deme daha 21 kg verebildim gerisi gelmedi bıktım şu kilolardan iyi yapmışsın o Zaman bende yanık yıpranıkları kestirdim şükür o köpek tüyü gibi yolluk yolluk saclardan kurtuldum önce şubat ayında kulak memesinin üstündeydi şuan omuzlarıma geldi anladığım kadarıyla ikimizin şuan saçlarının uzunluğu aynıarife günü kuaföre gittim fön için uzun zamandır fön çektirmemiştim kuaförüm o kadar beğendiki saçlarımı harika olmuş dedi durmak yok o zaman yola devam tatlım şuan saçlarım 28 cm peki senin

süpersin! 21 kg ne demek,onu veren kalanı mı veremeyecek
benim şu an en uzun kısmım köprücük kemiğimde,gerçi hepsi aynı boy küt kestirdim.cm olarak bilmiyorum
bakımlı saçın hali bambaşka oluyor,ben şu an sadece doğal bakım yapıyorum.hem saçım dinlensin hem de kimyasal şeylerden biraz uzak durayım diye
1 yılın sonunda mis gibi saçlarımız olur bence sen nereye kadar uzatmak istiyorsun?

İnşallah Can'ım benim gerisi gelir veririm sende ver inan bana o kilo verilince insanların o kıskanç bakışları yok mu trilyon kazansan bile o kadar Mutlu olamazsın sana tavsiyem hemen sağlıklı beslenmeye başlaman eşim göğüslerimi geçmesini istiyoranlarsın yabenim saçlarımda küt aynı seninle hadi sana bir tavsiyem var birlikte zayıflayalım birlikte saçlarımızı uzatalım ne dersin

aaa anlaştık dur ben sana özelden yazayım dertlerimiz aynı nasıl olsa

1 ayda çok az uzadı benim kütten uzun köprücük kemiğime geliyor ama çok az uzuyor neler yapsamda sizin bilemem ama benim omzumu geçse bu bakımlarımla 6 ayda iyidir moralim bozuldu valla çok az uzuyor hap bile içiyoum biotin 5000

anladım canım o zaman genetik bir durum bu,senin saçlarını yılda 1 kestirmen gerekiyor.daha fazla kestirmemeye çalış.bir de o biotin bana fazla geldi 5000,benim şu an küt ve kısa bayağı.1 yılda belime gelsin istiyorum ama gelecek mi bakalım :) ayrıca kısa saçın da tadını çıkarıyorum,o kadar kötü bir şey değil.bir daha bu kadar kısa kestirmeyeceğini düşün ve şu boyunun tadını çıkar bence,ben öyle yapıyorum.inan rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…