süper canım en azından bir düzen oturtmuşsunKızlaaarrr beni düşündüğünüz için çoook teşekkür ederim öncelikleee size minnettarım dediğiniz selective maskeyi kullandım hemde kaç saat beklettim ertesi gün yıkadım ısı da vermek gerekiykmuç öyle de yaptım ama pek fayda etmedi 2 tane bitirdim hem de şu an yanıklardan biraz kurtuldum kökü zaten baya gür saçlarım eskiden nasıl gürdü ama şimdi çok kötü geliyor bana tam dayaklığım restorex aldım geçen yaz baya uzatmıştı 2 haftada bir dip boyam geliyordu sarıyken saçlarım restorexin içine bepanthen ampul ve evigen ampul kattım restorex çok iyi geldi saçıma ucuz ama iyi geldi, ne pahalı şampuanlar aldım o acil bakım kürü serisini falanda aldım bc düzeltti ama şimdi eskisinden düzgün saçlarım, barcelinonun içine evigen bepanthen ve besmiks ampul kattım yılan yağım var ve dax supergro kullanıyorum hepsi karışuyo ama napıyım hepsini yapınca daha huzurlu hissediyorum urban macadamia oil saç maskesi çok yıpranmış saçlar için çok etkili onu kullanıyorum ve onun saç serumunu kızlar sizede tavsiye ederim loreal elsevein yıpranmış saçlar için saç kremi var banyo sonraları çok etkili küçük ama çok etkili çok memnunum ondan da, şimdilik bunları kullanayın bakalım neler olacak saçlarımda inşallah etki eder bu yaptıklarım
sen çok sabırsızsınbiotini kullandın mı şeker ? priorin de yaparsa bana epilasyona gidiyorum valla boşuna gider hepsibiraz daha yardımcı ol bana başka neler yapabilirim saçlarım koparak dökülmeye başladı sinamekiyi bıraktım bende aman aman (( omuzlarımda saçlarım hala kırıklar var ama kestirmek istemiyorum 6 ayda nereye kadar gelir (
6 ayda göğüslerine kadar gelir korkmabiotini kullandın mı şeker ? priorin de yaparsa bana epilasyona gidiyorum valla boşuna gider hepsibiraz daha yardımcı ol bana başka neler yapabilirim saçlarım koparak dökülmeye başladı sinamekiyi bıraktım bende aman aman (( omuzlarımda saçlarım hala kırıklar var ama kestirmek istemiyorum 6 ayda nereye kadar gelir (
beni en iyi sen anladın vallasen çok sabırsızsınevet biotin de kullandım o biraz sivilce ve tüylenme yaptı ne yazık ki.ben bakım rutinini beğendim hem yoğun da.sadece saçlarını soğuk buz gibi suyla yıka öne at masaj yapa yapa yıka hep kan dolaşımın artsın.son olarak bolca elma sirkesi dök saçlarına durulamadan çık.
canım son yazdığını görmemişim,şu an saçların ne durumda? artık aynı kaderi paylaşıyoruz benim saçlar da gittibeni en iyi sen anladın vallaevet işte sabırsızım çok ( azıcık ucundan kestirsem yine gelemez göğüslerime kadar ( gelse de gür olmıycak yarısından fazlası yanık ahhh benim bu kafam, soğuk suyla ve öne eğerek yıkıyorum zatenn hep ama yağlarla bakım yaptımda çok koprak dökülme oldu ://
Geçmiş olsun neden gitti saçlarıncanım son yazdığını görmemişim,şu an saçların ne durumda? artık aynı kaderi paylaşıyoruz benim saçlar da gitti
Neden kestirdin çok üzüldüm be güzel bakımlar yapmıştınkızlar hem sıcaklardan hem de spor yaparken saçlar beni çok bunalttığından kestirdim küt bir şekilde.kulaklarımdan azıcık uzun,bele kadar sağlıklı uzatacağım artık.ne kadar bakım yaparsam yapayım kırıkları gitmiyordu zaten,yumuşuyordu parlıyordu ama kırıklar gitmiyordu
6-8 ayda bele kadar getirebilecek miyim bakalım,beraber göreceğiz artık.
canım cinnet geçirdim yaNeden kestirdin çok üzüldüm be güzel bakımlar yapmıştın
Bana kilo deme daha 21 kg verebildim gerisi gelmedi bıktım şu kilolardancanım cinnet geçirdim ya
duygusal sorunlar diyeyim.
ama bir de pişman olmadım çünkü kilo problemim de var ve toplasam başım ağrıyordu açsam koltukaltıma saçlar giriyor çekiştirip duruyorum.bir de saçım gür,yazın bu sıcakta işkence gibiydi.
onların dışında kırıkları duruyordu yani parladı,müthiş yumuşadı ama o kırıklar gitmeyince sinir oldum.uğraşıp duruyordum,şimdi sağlıklı bele kadar uzatacağım yeniden.
neyse ki saçlarım yavaş uzamıyor,bugün de yaptım bakımımı
senin saçların nerede şimdi,kırık var mı? eğer varsa mutlaka kestir çünkü kırıklar kesilmezse yukarı kadar çıkıyormuş.
ben de bundan sonra 3-4 ayda bir kesim yaptıracağım.
İnşallah Can'ım benim gerisi gelir veririm sende ver inan bana o kilo verilince insanların o kıskanç bakışları yok mu trilyon kazansan bile o kadar Mutlu olamazsınsüpersin! 21 kg ne demek,onu veren kalanı mı veremeyecek
benim şu an en uzun kısmım köprücük kemiğimde,gerçi hepsi aynı boy küt kestirdim.cm olarak bilmiyorum
bakımlı saçın hali bambaşka oluyor,ben şu an sadece doğal bakım yapıyorum.hem saçım dinlensin hem de kimyasal şeylerden biraz uzak durayım diye
1 yılın sonunda mis gibi saçlarımız olur bencesen nereye kadar uzatmak istiyorsun?
aaa anlaştık
İnşallah Can'ım benim gerisi gelir veririm sende ver inan bana o kilo verilince insanların o kıskanç bakışları yok mu trilyon kazansan bile o kadar Mutlu olamazsınsana tavsiyem hemen sağlıklı beslenmeye başlaman eşim göğüslerimi geçmesini istiyor anlarsın ya benim saçlarımda küt aynı seninle hadi sana bir tavsiyem var birlikte zayıflayalım birlikte saçlarımızı uzatalım ne dersin
Ben senden önce davrandım sanırım mesajını şimdi gördüm kalp kalbe karşıymışaaa anlaştıkdur ben sana özelden yazayım dertlerimiz aynı nasıl olsa
ahaha aynenBen senden önce davrandım sanırım mesajını şimdi gördüm kalp kalbe karşıymış
1 ayda çok az uzadı benim kütten uzun köprücük kemiğime geliyor ama çok az uzuyor neler yapsamda sizin bilemem ama benim omzumu geçse bu bakımlarımla 6 ayda iyidir moralim bozuldu valla çok az uzuyor hap bile içiyoum biotin 5000TEMMUZ AYI RUTİNİM
Bu ay saçlarımı hem kestirdim hem de dinlendirmeye aldım.şampuan dışında kimyasal hiçbir şey kullanmayacağım.(şampuan olarak da dalin kullanıyorum)
doğal bakıma devam ediyorum sadece,haftada 2-3 kere sıcak yağ terapisi(badem,hindistan cevizi,zeytinyağı,jojoba)
ve elma sirkesi.bu kadar
anladım canım o zaman genetik bir durum bu,senin saçlarını yılda 1 kestirmen gerekiyor.daha fazla kestirmemeye çalış.bir de o biotin bana fazla geldi 5000,benim şu an küt ve kısa bayağı.1 yılda belime gelsin istiyorum ama gelecek mi bakalım :) ayrıca kısa saçın da tadını çıkarıyorum,o kadar kötü bir şey değil.bir daha bu kadar kısa kestirmeyeceğini düşün ve şu boyunun tadını çıkar bence,ben öyle yapıyorum.inan rahatladım1 ayda çok az uzadı benim kütten uzun köprücük kemiğime geliyor ama çok az uzuyor neler yapsamda sizin bilemem ama benim omzumu geçse bu bakımlarımla 6 ayda iyidir moralim bozuldu valla çok az uzuyor hap bile içiyoum biotin 5000