- 17 Temmuz 2016
- 110
- 4
- 31
şimdiki saçlarını paylaşsana aradaki farkı görelim birkaç ay sonra, bu arada benim saçlarım çok az uzadı çok değişik şeyler yapıyorum şimdi havuç kürüne başladım ve lavanta çayı içiyorum kozmik bakımdan uzatan saçları günlere baktım inşallah uzar bu arada 2. kutuya geçtim biotin 5000 de priorin mi kullansam bitince bu biotinden fayda göremedim bir de şampuan olarak hem revox hemde restorex kullanıyorum restorexin içine çam terebentin badem ve hint yağı karıştırdımkızlar selam
burayı çok ihmal ettim farkındayım
saç bakımımda komple değişiklik yaptım çünkü.
saçlarımı kestirdim malum ve dinlenmeye aldım. bir süre dinlendirmeyi düşünüyorum sonra devam.
AĞUSTOS AYI RUTİNİM
-spor yaptığım için artık saçlarımı her gün yıkamak zorunda kalıyorum.yormamak adına da dalin bebek şampuanı ile kullanıyorum hala.bir ara gliss yıpranmış saçlar için olanını kullandım(mor şişe) evet gerçekten onardı hatta saç kremi kullanmama bile gerek kalmadı.ama o kadar saçımı döktü ki kızlar anlatamam3-4 kullanımdan sonra bıraktım.dalin kullanıp krem+maske kullanmak en mantıklısı.
-şu an avon'un argan yağlı saç maskesini kullanıyorum,bitti sayılır.ondan sonra boyadan çıkan muhteşem saç maskelerine devam.
saç serumu,saç açıcı sprey,bakım yağları vs yok.
hepsi bu kadar,yakında fotoğraf paylaşacağım
bir de saç masaj fırçası aldım kan dolaşımını arttırıp hızlı uzaması için her gün duşta kullanacağım
canım bu yaptığın rutine devam et,sürekli değiştirirsen saçını yorarsın.aynı şampuanlara ve yağlara devam et benceşimdiki saçlarını paylaşsana aradaki farkı görelim birkaç ay sonra, bu arada benim saçlarım çok az uzadı çok değişik şeyler yapıyorum şimdi havuç kürüne başladım ve lavanta çayı içiyorum kozmik bakımdan uzatan saçları günlere baktım inşallah uzar bu arada 2. kutuya geçtim biotin 5000 de priorin mi kullansam bitince bu biotinden fayda göremedim bir de şampuan olarak hem revox hemde restorex kullanıyorum restorexin içine çam terebentin badem ve hint yağı karıştırdım
bence hem cm olarak ölç hemde foto ekle bakalım ona göre garanti olsun kuzumcanım bu yaptığın rutine devam et,sürekli değiştirirsen saçını yorarsın.aynı şampuanlara ve yağlara devam et bence
ben de beslenmeme ve içtiğim suya vs çok dikkat ediyorum,daha hızlı uzatır diye düşünüyorum bu yüzden
bu hafta kesin fotoğraf ekleyeceğim
cm olarak da mı ölçsek? daha mı iyi anlarız sence?
tamam canım anlaştıkbence hem cm olarak ölç hemde foto ekle bakalım ona göre garanti olsun kuzum
saçlarımı uzatıyorum (fotoğraflı) konuma gel saçlarımı paylaşmıştım orada biraz zaman geçsin yine paylaşırımtamam canım anlaştık
yarın sen de yap o zaman olur mu?
aynen canımsaçlarımı uzatıyorum (fotoğraflı) konuma gel saçlarımı paylaşmıştım orada biraz zaman geçsin yine paylaşırıminşallah uzar bu saçlarımız tam destek hep destek
havuç kürü haftada en kötü 1 cm uzatsa ayda 4 cm uzatır 4 ayda 16 cmaynen canım
ben o masaj aletini gratisten aldım,birçok yerde var canım netten de bulabilirsin
bir de 4 ayda 8 cm uzatabiliriz bencemasaj yaparak kan dolaşımını hızlandırırsak falan özellikle
canım galiba duşta şampuanladıktan sonra masaj yapıyorsun iyice.kan dolaşımı hızlanıyor böylece hızlı uzuyor.ama her gün yapmak lazım.havuç kürü haftada en kötü 1 cm uzatsa ayda 4 cm uzatır 4 ayda 16 cmdiyelim ki az uzattı 10 cm çok iyi değil mi inşallah uzar, nasıl kullanılıyor o masaj yapan alet
canım tam hatırlamıyorum ama 5tl gibi bir şeyadı ne acaba bu fırçanın internette bulamadım gratisten ne kadara almıştın bir de tam olarak adını yazar mısın canımcım
havuç kürü ve lavanta çayına başla canım bakalım etki edecek mi bende bugün başladımcanım tam hatırlamıyorum ama 5tl gibi bir şey
saça masaj yapan tarak ya da alet sanırım adı
canım şu an diyette olduğum için bir yandanhavuç kürü ve lavanta çayına başla canım bakalım etki edecek mi bende bugün başladım
bende diyetteyim lavanta çayı iyi hem rahatlatıyo diyetteysen dokuzlu çayı önereyim sana doğadanın ve bol su iç ara öğünde hem zayıflamak hemde saç uzaması için 10 fındık ye ve protein ağırlıklı beslencanım şu an diyette olduğum için bir yandanonları uygulayamam ama dışardan bir şeyler yapmaya çalışacağım artık.
tamam canım zaten çok dikkat ediyorum beslenmeme ama biraz saçım döküldü gibi oldu daha da özen göstermem lazım.bende diyetteyim lavanta çayı iyi hem rahatlatıyo diyetteysen dokuzlu çayı önereyim sana doğadanın ve bol su iç ara öğünde hem zayıflamak hemde saç uzaması için 10 fındık ye ve protein ağırlıklı beslen
çok yıkamak zararlıymış kendi yağıyla beslensin diyolar ama ben büyüyen ay fazında olunca bakım yaparsam üst üste her gün bakım yapınca mecbur yıkıyorum off valla bu saçlar uzayana kadar canım çok sıkılacak hep bunu düşünüyorum sokağa bile çıkmak istemiyorumtamam canım zaten çok dikkat ediyorum beslenmeme ama biraz saçım döküldü gibi oldu daha da özen göstermem lazım.
sen saçlarını haftada kaç kere yıkıyorsun canım?
canım ben bu kozmik bakıma hiç inanmıyorum yaçok yıkamak zararlıymış kendi yağıyla beslensin diyolar ama ben büyüyen ay fazında olunca bakım yaparsam üst üste her gün bakım yapınca mecbur yıkıyorum off valla bu saçlar uzayana kadar canım çok sıkılacak hep bunu düşünüyorum sokağa bile çıkmak istemiyorum
nasıl meselacanım ben bu kozmik bakıma hiç inanmıyorum ya
kendine özel başka rutin mi oluştursan ki?