Bence yag bakimindan kaynaklanan bir dokulme degil lastik olan kisimlar su degdiginde uzayip koyuyordur bence kkestirin yanik kısımları veya benim gibi uzatip uzatip kestirin eger cokkotu durumda degilse keratin bakimini deneyebilirsinizDax supergro benim saçlarımı döküyor arkadaşlar saçlarım yandı renk değişiklikleri yüzünden lastik gibi oluyordu banyo esnasında kötü olan saçlarım ellerimde tutam tutam o kadar bakımlar yapıyorum sinemaki küründen sonra böyle oldu, barcelino saç bakım yağını kullanıyorum aktardan aldığım yağları karıştırdım soğan kürü de yaptım, yardım edin kızlar bu saçlarım nasıl uzayacak
keratin bakımı da yaptırdım ama yanık kısımları dökülüyor botoks falanda yaptırdım ama nafile, zaten kestirdim daha kısalmasını istemiyorum inşallah kısa kalmamBence yag bakimindan kaynaklanan bir dokulme degil lastik olan kisimlar su degdiginde uzayip koyuyordur bence kkestirin yanik kısımları veya benim gibi uzatip uzatip kestirin eger cokkotu durumda degilse keratin bakimini deneyebilirsiniz
Bende yanikken iki,defa keratin bakimi yaptim banamisin demedi kopmalar devam etti taaki kalcamdaki sac koparak bir,tarafi omzuma bir tarafi sutyen hizasina gelene dek mucadele ettim gittim kestirdim omuzda sonra yine sonra yine... evde kendimde kesiyordum ve kurtuldum yaniklardan su anda yaniksiz boyasiz sutyen hizasini gecmis durumda sadece sabir ve duzenli bakim sart yag bakimlari deneyebilirsin masa fonden falan uzak durmani tavsiye ederim boy ve uclarina bi nebze olsada yyumuşatmak nem vermesi icin hindistan cevizi onerebilirimkeratin bakımı da yaptırdım ama yanık kısımları dökülüyor botoks falanda yaptırdım ama nafile, zaten kestirdim daha kısalmasını istemiyorum inşallah kısa kalmam
bende aceleciyim her gün bakım yapıyorum yağlarla ve daxla şampuanımın içine evigen ve bepanthen ampul koydum, çam terebentini uzun bi süre kullandım ama o da etki etmiyor artık, inşallah uzar saçlarım hiç alışık değilim böyle kısa saçaBende yanikken iki,defa keratin bakimi yaptim banamisin demedi kopmalar devam etti taaki kalcamdaki sac koparak bir,tarafi omzuma bir tarafi sutyen hizasina gelene dek mucadele ettim gittim kestirdim omuzda sonra yine sonra yine... evde kendimde kesiyordum ve kurtuldum yaniklardan su anda yaniksiz boyasiz sutyen hizasini gecmis durumda sadece sabir ve duzenli bakim sart yag bakimlari deneyebilirsin masa fonden falan uzak durmani tavsiye ederim boy ve uclarina bi nebze olsada yyumuşatmak nem vermesi icin hindistan cevizi onerebilirim
TTavsiyem cam terebentin kullanma iyice kurutur anca yağlı saçlarda kurutma yapmiyor insallah kisa surede uzar bilirim o duyguyu toplanmiyor tokayla tuttursam olmuyobende aceleciyim her gün bakım yapıyorum yağlarla ve daxla şampuanımın içine evigen ve bepanthen ampul koydum, çam terebentini uzun bi süre kullandım ama o da etki etmiyor artık, inşallah uzar saçlarım hiç alışık değilim böyle kısa saçaşu an saçımda yılan yağı diplerde uçlarda ısıtılmış zeytinyağı (saf) var inşallah etki eder, yıkadıktan sonra soğan kürü yapacağım
canım aynen sık sık o yanıkları kestir ayda bir mutlaka kuaföre git en az bir de yağlar falan kurtarmaz muhtemelen o saçı yağları bırak bonacure acil kurtarma serisi gibi güçlü bir bakım rutini oluştur derim ben.yanıklardan kurtulunca da yağlara geçersin o zaman işin daha kolay olurDax supergro benim saçlarımı döküyor arkadaşlar saçlarım yandı renk değişiklikleri yüzünden lastik gibi oluyordu banyo esnasında kötü olan saçlarım ellerimde tutam tutam o kadar bakımlar yapıyorum sinemaki küründen sonra böyle oldu, barcelino saç bakım yağını kullanıyorum aktardan aldığım yağları karıştırdım soğan kürü de yaptım, yardım edin kızlar bu saçlarım nasıl uzayacak
canım her gün yapma bakım daha çok yorarsın saçı dediğim gibi acil kurtarma serisini al yanıkları da olabildiğince kestirmeye çalışkaç kere bakım yapıyorum her güne yakın bütün kürleri denedim saç uçlarım lastil gibi yıkamamda hep koparak dökülüyor tutam tutam moralim fema bozuk bu bi de düzelmiş hali konu komşu ayy ne biçim olmuş bu saçlar falan diyor iyice moralim bpzuluyor bellerimdeydi saçlarım valla hep nazar kızlar
canım lütfen kaş yaparken göz çıkarma bakbende aceleciyim her gün bakım yapıyorum yağlarla ve daxla şampuanımın içine evigen ve bepanthen ampul koydum, çam terebentini uzun bi süre kullandım ama o da etki etmiyor artık, inşallah uzar saçlarım hiç alışık değilim böyle kısa saçaşu an saçımda yılan yağı diplerde uçlarda ısıtılmış zeytinyağı (saf) var inşallah etki eder, yıkadıktan sonra soğan kürü yapacağım
çoklk teşekkür ederim bu yorumunla beni çok mutlu ettin <3 inşallah uzar... bakım yapmadan duramıyorum napıyım eskiden ne kadar gürdü şimdi sıçan kutruğu gibi kaldıcanım lütfen kaş yaparken göz çıkarma bako kadar bakım saçını daha yorar daha mahveder.haftada 3 kere bakım yapman onun dışında saçlarını haftada 3'ten fazla yıkamayıp kendi haline bırakıp iyi şampuanlar vs ile kurtarabilirsin ancak o saçı.maşadan fönden bahsetmiyorum bile sakın kullanma,topla ya da ör çık saçlarını.bir süre böyle olacak ama geçecek kökü sende merak etme,umutsuz da olma,sevgiler
kestiriyorum da çok kısacanım aynen sık sık o yanıkları kestir ayda bir mutlaka kuaföre git en az bir de yağlar falan kurtarmaz muhtemelen o saçı yağları bırak bonacure acil kurtarma serisi gibi güçlü bir bakım rutini oluştur derim ben.yanıklardan kurtulunca da yağlara geçersin o zaman işin daha kolay olur
Bak bence sen adım adım gitmelisin,1.adım mesela hızlı uzatıp yanıklardan kurtulmak olmalı gürlüğüne falan takılma şu an.çok güçlü bir set al dediğim de olabilir ona benzeri de olabilir.o şampuanların içine bir şey katma ama sakın.o seti kullanırken haftada 2 kere de doğal bakım yap,ama her şeyi saçına sürme.bir rutin oluştur min 3 ay devam et,3 ay sonra değiştir.benimkini yapabilirsin ben şu an sadece sıcak yağ bakımı yapıyorum,jojoba yağı,organik hindistan cevizi yağı,zeytinyağı ve badem yağını ılık sıcak arası yapıp sürüp 5-6 saat bekletiyorum neredeyse.çoklk teşekkür ederim bu yorumunla beni çok mutlu ettin <3 inşallah uzar... bakım yapmadan duramıyorum napıyım eskiden ne kadar gürdü şimdi sıçan kutruğu gibi kaldı:'( başka ne yapabilirim... birbirimize destek olalım kızlar, senin şimdiki saçların nasıl ne boyda nasıl bakımlar yapıyorsun <3
aynen özellikle de o maskeleri set olarak alıp kullansın şampuanı bilmem nesi vs öyle daha çok etkili oluyor,gürlüğü de düzelecek kökü ve kök sayın sende merak etmefitblack e ek.olarak aybuss haftada bir yogun bakim maskelerinden uygula canim onerebilecegim matrix fortetherapie bc nin fibre force selective ammino keratin dustan sonra sacinin nemini alip surup ya sicak havlu yada aliminyum sarip 20 dk falan bekleyip durula en azindan kopmalari aza iner
Saclarin koptuğu icin gur degilmis gibi geliyor sana ama yaniklardan kurtulup uzamaya baslayinca eski gurlugude geti gelir merak etme
Tecrubeyle sabıt oldugu ıcın,dıyom bendeaynen özellikle de o maskeleri set olarak alıp kullansın şampuanı bilmem nesi vs öyle daha çok etkili oluyor,gürlüğü de düzelecek kökü ve kök sayın sende merak etmeaybuss hatta ne oluyor biliyor musun? benim saçım çok dökülmüştü bir ara sonra yeniden çıkarınca bakımlarla vs dipler daha dolgun olmuştu ilk 3 ay falan uzayana kadar çok da güzel olmuştu hep krepeli gibi hacimliydi.
aynen ayneeen bu işin tek sırrı var sabır ve istikrarTecrubeyle sabıt oldugu ıcın,dıyom bendekokten yanınca ıkı,elle,zor toplanan sac bı parmak kalınlığında anca toplanıyordu yanıklar gıttı bakımlar etkılı oldu sımdı yıne,gür masallah
Bır anda olmuyo ıste sabırla,zamanla yavas yavas yanıklardan kurtulup bakımları,aksatmazsa eskı halıne gerı doner
bu aradaaaa o haplar tüylenme yapuyormuş o yüzden kullanmak istemiyorumKızlaaarrr beni düşündüğünüz için çoook teşekkür ederim öncelikleee size minnettarım dediğiniz selective maskeyi kullandım hemde kaç saat beklettim ertesi gün yıkadım ısı da vermek gerekiykmuç öyle de yaptım ama pek fayda etmedi 2 tane bitirdim hem de şu an yanıklardan biraz kurtuldum kökü zaten baya gür saçlarım eskiden nasıl gürdü ama şimdi çok kötü geliyor bana tam dayaklığım restorex aldım geçen yaz baya uzatmıştı 2 haftada bir dip boyam geliyordu sarıyken saçlarım restorexin içine bepanthen ampul ve evigen ampul kattım restorex çok iyi geldi saçıma ucuz ama iyi geldi, ne pahalı şampuanlar aldım o acil bakım kürü serisini falanda aldım bc düzeltti ama şimdi eskisinden düzgün saçlarım, barcelinonun içine evigen bepanthen ve besmiks ampul kattım yılan yağım var ve dax supergro kullanıyorum hepsi karışuyo ama napıyım hepsini yapınca daha huzurlu hissediyorum urban macadamia oil saç maskesi çok yıpranmış saçlar için çok etkili onu kullanıyorum ve onun saç serumunu kızlar sizede tavsiye ederim loreal elsevein yıpranmış saçlar için saç kremi var banyo sonraları çok etkili küçük ama çok etkili çok memnunum ondan da, şimdilik bunları kullanayın bakalım neler olacak saçlarımda inşallah etki eder bu yaptıklarım