Kızlaaarrr beni düşündüğünüz için çoook teşekkür ederim öncelikleee size minnettarım
dediğiniz selective maskeyi kullandım hemde kaç saat beklettim ertesi gün yıkadım ısı da vermek gerekiykmuç öyle de yaptım ama pek fayda etmedi 2 tane bitirdim hem de şu an yanıklardan biraz kurtuldum kökü zaten baya gür saçlarım eskiden nasıl gürdü ama şimdi çok kötü geliyor bana tam dayaklığım
restorex aldım geçen yaz baya uzatmıştı 2 haftada bir dip boyam geliyordu sarıyken saçlarım
restorexin içine bepanthen ampul ve evigen ampul kattım restorex çok iyi geldi saçıma ucuz ama iyi geldi, ne pahalı şampuanlar aldım o acil bakım kürü serisini falanda aldım bc düzeltti ama şimdi eskisinden düzgün saçlarım, barcelinonun içine evigen bepanthen ve besmiks ampul kattım yılan yağım var ve dax supergro kullanıyorum hepsi karışuyo ama napıyım hepsini yapınca daha huzurlu hissediyorum
urban macadamia oil saç maskesi çok yıpranmış saçlar için çok etkili onu kullanıyorum ve onun saç serumunu kızlar sizede tavsiye ederim
loreal elsevein yıpranmış saçlar için saç kremi var banyo sonraları çok etkili küçük ama çok etkili çok memnunum ondan da, şimdilik bunları kullanayın bakalım neler olacak saçlarımda inşallah etki eder bu yaptıklarım