Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar artık dayanamıcam bn bu kırıkları aldırıcam cok inat ettim kıyamam diye ama koyun yünü gibi oldu uçlarını gectim aralarında fln da var onlardan da kurtulmak mümkün mü acaba?
Kırıklı bi saçla yaşamaktansa kestir daha iyi :sm_confused: bende yeni kestirdim saçlarımı uçları kırılmıştı katlı kestirdim saçıma canlılık geldi bence sende katlı kesim yaptır aralarındakiler de gider hem :lepi:
yani:) .......... ben hep öyle yapıyorum tembel bi kişilik olduğum için saç bakımı da yapmıyorum burda okuduklarımdan yapıyım diyorum yok nerdee benneyaptımki o yüzden mecbur kestiriyorum ucundan bir-iki parmak birde kat verdiriyorum gidiyo kırıklar bu arada düzleştiriciyi daha az kullanman gerek jöle veya köpük gibi şeyler kullanırsın sende yerimseniben
ya benimde acayip kırık uçlar çok sık röfle yaptırmaktan ve fön düzleştirici derken şuan iğrenç haldeler işte ama yarın çok az uçlardan kestirmeyi düşünüyoruö birde saçlar çok geç uzayınca insan kestirmeyede kıyamıyor ama başka çare yok gibi bugünde turplu suya başladım hatta şimdi kafamda iyi sonuç alırsam yazarım sizede öptümmmm
dene bakalım inş. iyi sonuç alırsın benimde saçım geç uzuyo eskiden böyle değildi banada kuaför gölge atalım sana çok yakışır diyo ama korkuyorum saçıma bişey yaptırmaya yıpranır diye bütün arkadaşlarım mahvetti saçlarını bana sakın elleme diyolar
dene bakalım inş. iyi sonuç alırsın benimde saçım geç uzuyo eskiden böyle değildi banada kuaför gölge atalım sana çok yakışır diyo ama korkuyorum saçıma bişey yaptırmaya yıpranır diye bütün arkadaşlarım mahvetti saçlarını bana sakın elleme diyolar
ya ben yıllardır uğraşıyom saçlarımla boya gölge röfle ne ararsan eğerki hiç yaptırmadıysan boya röfle yapma derim ben şuan pişmanım ben birde sarı hastalık gibi bişey ya insan 1 kere alıştınmı bırakamıyo ama ben röflenin normal boyadan daha iyi olduğuna inanıyorum tamam yıpranıyor ama en azından boya gibi direk saça etki etmiyo aslında o şekildede yaptırabilirsin saç uçlarından 1-2 cm kala başladığı için yaptırabilirsin birde iyi bi bakım yaparsan olur yani bu arada turplu su için yazarım sana bu arada saçların ne rekn senin?
canım benim saçlarım açıkkumral kendi rengi yazın açılıyo .... bide benim pek bilgim yok o konularda röfle gölge .. ama gölge afedersin kocakarı gibi olurum diye istemedim korktum bide sadece bi kere boyadım saçımı mavi siyaha ama o zamanda kendi rengimi özledim boyamadım bi daha... turp suyu işe yararsa bende denerim
slm ally saçların açık kumralsa tabi gerek yok bencede zaten yazın denize gir falan derken açılır rengi helede papatya suyu sürersen süper doğal bi ışıltı veriyo onuda denemiştim zamanında o hem saçını besler zaten ama mavi siyahda güzel bi renk tabi ablam kullanıyor sürekli onu ben düşünemiyorum ya aslında çok güzel ama kesin sıkılırım 20gün sonra,dön dönebilirsen tabi sarıya aslında çok sık röflede platinde yani yaş biraz daha büyük gözükür bence ama gölgede kocakarı gibi gözükmen imkansız bence tabi iyi bi kuaförde zaten ondaki amaç saçın bir kaç ton açılması ama biz kokoşuz ya oda kurtarmıyo tabi bizisırnaşık şey bu arada turp suyuyla alakalı tabi yazarım işte dün yaptım bakalım ne olcak ya ama şu bi gerçek saçlarımda hafif bi yumuşama oldu ama ondanda önemlisi benim için çok hızlı uzaması off ya bide bugün katlıda kestirdim tekrar çok canım sıkıldı aslında öbür hafta kaynak yaptırayımmı diye düşünüyorum senağlama
selam canım bende paptya suyunu denemek istiyorum bu yaz bakalım saçı parlatıyo mu benimde parlaklığa ihtiyacım var saçlarım çok mat geliyo bana onu sürüp güneşte durmam gerekiyo demi... mavi siyahtada saçlarımın dipleri sarı sarı çıkıveriyo çok belli oluyo dipleri çıkınca hoşlanmıyorum o zamanda... katlı kesim güzel ya bence katsız saçı hiç sevmiyorum köylü güzeli gibi -tatlicadiarzu- olmazsa kaynak yaptırırsın
selam canım bende paptya suyunu denemek istiyorum bu yaz bakalım saçı parlatıyo mu benimde parlaklığa ihtiyacım var saçlarım çok mat geliyo bana onu sürüp güneşte durmam gerekiyo demi... mavi siyahtada saçlarımın dipleri sarı sarı çıkıveriyo çok belli oluyo dipleri çıkınca hoşlanmıyorum o zamanda... katlı kesim güzel ya bence katsız saçı hiç sevmiyorum köylü güzeli gibi -tatlicadiarzu- olmazsa kaynak yaptırırsın
selam cnm kesinlikle dene derim tabiyki papatya suyunu hiç bir zararı yok aksine yararını göreceksin ışıltı veriyor saçlara parlaklıda verir ilk önce kaynat süz ve ılıkken saçlarına dök veya en iyisi yani en rahatı elde ettiğin suyu fısfıslı şişeye koy saçlarını kuru kalmayacak şekilde ıslat her tarafını katlı kesim güzel cnm bende seviyorum ama tabi uzun olunca güzel kısada güzel durmuyor işte öyle cnm görüşürüz kib
saç parlaklığı için son durulanma suyuna göz kararı sirke koyarsan anında etki ediyor...ayrıca kırık olayı bendede vardı düz takıntısı yüzünden düz saçlarımı daha da daha da derken 1seneye kalmadı berbat oldu uçları gittim kestirdim geçmedi üzerinden belki 4.üncü oldu kestirdim yinede bitmekk bilmiyor kış aylarında kestir toplama imkanın oluyor en azından yağmur falan niyetinde bide kuaför durulanmayan kremlerden kullan demişti madem saçlarına fön bilmem ne yapıyorsan diye son olarakk şu durulanmayan kremlerin saçları 180 dereceye kadar mı ne koruyanları var onlardan da yaralanabilirsin...