Benim problemim ne?

Cherry şaka maka evde kaldık galiba :rolleyes:

Valla Shrine işyerinde benden hoşlanan 2 herif vardı. Ayrı ayrı beni haftasonu tiyatroya davet ettiler ama ben ikisinden de elektrik alamadım:63::63: onlar da bersber gitmişler oyuna arkadaşım da senin yüzünden gay oldular diyip dalga geçti:KK47::KK47::KK47:

Yakışıklı boylu poslu çocuklar ama ısınamadım allah kahretsin kafam kopa:KK12::KK12:bu kafayla giderek ben kaldım be SHrine:KK12: beriki fazla uzun boylu, öteki fazla sıradan, başka birini yeterince akıllı bulmadım, başka birinin doktora tezi konusunu beğenmedim derrrrken evde kaldım gız:KK12:o_O

Oysaki en güzeli sevilmek. .
sevipte üzülmek yerine akıllı olmak. .
Aşk mı mantık mı ?
aşkı seçersen üzülürsün. .
mantık "seni seven seni üzmez" kıymetini bilir.
.
en güzel aşk zor olandır diye büyüyoruz. .
Bilemedim ki. .
gönül meselelerinde hiç mantıklı biri olamadım . nedense birine ısınamadımmı beni sevmesi pek umurumda olmuyor :KK37: önemli olan beni sevmesini istediğim kişinin sevmesi ötekini bulmak çok kolay .

Valla Shrine işyerinde benden hoşlanan 2 herif vardı. Ayrı ayrı beni haftasonu tiyatroya davet ettiler ama ben ikisinden de elektrik alamadım:63::63: onlar da bersber gitmişler oyuna arkadaşım da senin yüzünden gay oldular diyip dalga geçti:KK47::KK47::KK47:

Yakışıklı boylu poslu çocuklar ama ısınamadım allah kahretsin kafam kopa:KK12::KK12:bu kafayla giderek ben kaldım be SHrine:KK12: beriki fazla uzun boylu, öteki fazla sıradan, başka birini yeterince akıllı bulmadım, başka birinin doktora tezi konusunu beğenmedim derrrrken evde kaldım gız:KK12:o_O

Dert ortağı yapmışsın adamları :KK70:olmayınca olmuyor işte, düzgün insan diye de zorla sevemiyor ki insan. Ben kimseye birşey hissedemez oldum şahsen herkes itici görünüyor gözüme. :63: Durum bu

gönül meselelerinde hiç mantıklı biri olamadım . nedense birine ısınamadımmı beni sevmesi pek umurumda olmuyor :KK37: önemli olan beni sevmesini istediğim kişinin sevmesi ötekini bulmak çok kolay .

Sevip sevilmek en güzeli. .
tek taraflı yıpratıcı olabilir. .

Ben de katılıyorum, sevmediğim ısınmadığım herifi ben ne edeyim :)

asdfgh Ya ama yaaa. :KK70:
Gördüğüm en yaratıcı sebep, bunun lisans tezi versiyonunu kullanacağım müsadenle.:KK70:

Başka kulp bulamadım sanırsam ne yapayım:63::63::63::63:

Yakışıklı düzgün iyi bir çocuk çöpsüz üzüm ben de böyle bir kulp buldum. Annesi ölmüş kızkardeşi de yokmuş extra çöpsüz yani :p

Çıkan falın var mı gız

Kendimi koruyorum.
Duygusal ilişkiler yüzünden, aşk yüzünden darbe alanları çok yakından görebildim, bu nedenle bende hep duygusallık=zayıflık, kırılma ihtimali, üzülme düşüncesi var. Kendini birine ne kadar açarsan, ne kadar alışırsan o kadar üzülürsün.

Olmayacak adamları seçip aslında o işin olmamasını sağlayarak kendimi koruyorum, olmayınca da "bak işte olmadı biliyordum ben" diyorum. Ha bu süre içinde eğleniyorum, flört falan keyifli şeyler bunlar. Ama sonrasında kendimi bir ilişkiye sokmayarak ilişkinin sonundan kurtuluyorum.

Ayrıca bad boylar çok eğlenceli adamlardır, onlarla vakit geçirmek zevklidir. Hareketlidir, heyecanlıdır. O yüzden işte salak gibi onlara gidiyoruz : )

Hahaha, beni baya güldürdün :-)

Ama sanirim artik eskisi kadar keyif almiyorsun "bad boylar'dan gibime geliyor. Yani anlattiklarina bakarsak. Acaba diyorum, tek sorunun dogru kisiyi bulmaman mi? Yani karsina dogru kisi hakikatten çiksa, duygusal iliski kurmazmisin? Dogru kisiyi bulsaydin, seni bu korkularini sökmezmiydi? Yani sorun sende degil, erkeklerde mi?

Yani neticede evde kalirsan senin suçun degil bacim :KK48:

Hedef kitle konusunda bende kendime ağır darginim. Nasıl oluyor da bişey istiyim de hemen yapsın diye agzimin içine bakan Inşaat Mühendisi, Inşaat şirketi sahibi,uzun boylu Maviş gözlü aile babası çizgisini üstüne giymis,1 saniye bile o cizgiden çıkmayan, isteklerimi bilen ve hepsini bana saglayabilicegine yemin edip duran bir adam varken, kara kaslı kara gözlü patron olmayı bi türlü sindiremedigi için egosundan geçilmeyen,sinirlendiginde agzindan çıkanı kulağı duymayan, atarli giderli,mali kendine çok kıymetli sıfır paylasimci bi adamla birlikte oluyorum? Şimdi yazınca anladım ki gerçek bir gerizekaliyim,daha ben çok ağlarım. Ama neden? Birisi çok efendi, öteki vurdumu indirir. O yüzden pek bi çekici güçlü, gülüşü nadiren olduğundan sasirtici ve cezbedici.
Sevgili konu sahibi,kendimi bu denli sorgulamama sebep olduğun için , en az hedef kitlem kadar sana da darginim artık. Vallahi bıktım :KK43:

Evlenme barklanmada değilim, hiç evlilik hayallerim olmadı küçük kızken bile.
Artık ne istiyorum biliyor musun? Ben "bu adam ne demek istiyor, ne yapmak istiyor" diye düşünmek zorunda kalmayayım.

Sorunun bu işte... Sen kendin ne istediğini bilmiyorken aradığını nasıl bulabilirsin ki? Özellikle p*ç, ulaşılması zor tipleri seçiyorsun ki, işin sonunda evlilik olmasın... Sen evlilikten korkuyorsun bir sebepten, bilinçaltında bir şey var. Gidip terapi al, öğren rahatla. Aksi halde olabilecek olan herkesi kendinden uzaklaştırmaya, saçma sapan bahaneler bulmaya ve bu p*çlere takılmaya devam edeceksin çünkü bilinçaltında seni bunu yapmaya zorlayan bir sebep var.

Ben öğrendim, rahatladım sana da tavsiyemdir...

Şahsen ben inanılmaz mantık insanıyım. Aşkımdan ölsem bile mantığıma uymayan seyler varsa dönüp bakmam geçene kadar içimde yaşarım. Bu zamana kadar hep her yönüyle mantığıma uyan insanlara şans verdim. İnanın karşınızdaki mantığınıza uyacak biriyse saygıyla beraber sevgi de oluşuyor. Zamanla gerçekten çok sevdim ve sevildim hiç bir zaman da pişman olmadım. Ama kastım sırf iyi diye gördüğünüzde kaçasınız gelen insanlar değil. Bir adım atmak için böle bir insan karşınıza çıktığında bir şans verirseniz pişman olmazsınız bence. İnanın ki evlenince aşkından ölen insanlar gözündeki perde kalkınca mutsuz oluyor, ama mantığınıza uyan ve bu süre zarfında kalbinizi de fethetmiş insanlarla ilişkiniz daha sağlıklı sürüyor.

Katılıyorum size ben de konu sahibi gibiydim hayatımda tek bir kere mantıklı düşünerek hareket ettim bir ilişkimde ve eşim olan kişiyi tanıma şansım oldu efendi sessiz sakin hiç bana göre değil ama tanımaya çalışıcam bu sefer diye diye bir bakmışım seviyorum ve evlenmişim konu sahibi öncelikle bir süre kimseyi sokmayın hayatınıza en güzel şeyler onları hiç beklemediğin anda gerçekleşir derler :)

Hahaha, beni baya güldürdün :-)

Ama sanirim artik eskisi kadar keyif almiyorsun "bad boylar'dan gibime geliyor. Yani anlattiklarina bakarsak. Acaba diyorum, tek sorunun dogru kisiyi bulmaman mi? Yani karsina dogru kisi hakikatten çiksa, duygusal iliski kurmazmisin? Dogru kisiyi bulsaydin, seni bu korkularini sökmezmiydi? Yani sorun sende degil, erkeklerde mi?

Yani neticede evde kalirsan senin suçun degil bacim :KK48:

Eskisi kadar keyif alıyorum ama artık sonucu olmamasından sıkıldım. Yoksa hayat onlarla güzel :KK53: Mesela feci güzel bir haftasonu geçirdim, hala kendime gelemedim. Efendi adamlar olsa akşam 9da evde olurduk :KK69:(abartıyorum tabii)

Doğru kişiyi bir kere buldum sanırım, onu da kaçırdım ki hala annemin de en yakın arkadaşımın da "sen onu nasıl kaçırdın yaa" diye laf ettiği biridir kendisi : ) Kısmet bir yerde herhalde.

Sorun bende değil onlarda, katılıyorum kesinlikle. Kendileri kaybederler hıh :cool:

Nasıl oluyor da bişey istiyim de hemen yapsın diye agzimin içine bakan Inşaat Mühendisi, Inşaat şirketi sahibi,uzun boylu Maviş gözlü aile babası çizgisini üstüne giymis,1 saniye bile o cizgiden çıkmayan, isteklerimi bilen ve hepsini bana saglayabilicegine yemin edip duran bir adam varken,
Bana ayarlasanıza:KK70:

Bakın size ne anlatacağım. Ben buraya yazılan önerilerin hepsini yaptım. Erkeklerden ve ilişkilerden epey yorulduktan sonra tam 3 sene hayatıma kimseyi almadım. Flört bile etmedim, kendimi dinledim ferrarimi sattım falan. Sonra karşıma biri çıktı. Ay hiç tipim bile değil, öyle piç çapkın çakal vs. Hiç değil. Baktım ilgisi var bana istiyor, bir şans vereyim belki böyle olur dedim. Seviyorum diyor evlenelim diyor, ulan oldu galiba bu sefer dedim veeee adam beni terk etti arkadaşlar mutlu son falan yok. Ben bu defteri sonsuza dek kapattım sanırım. :KK45:

Sorunun bu işte... Sen kendin ne istediğini bilmiyorken aradığını nasıl bulabilirsin ki? Özellikle p*ç, ulaşılması zor tipleri seçiyorsun ki, işin sonunda evlilik olmasın... Sen evlilikten korkuyorsun bir sebepten, bilinçaltında bir şey var. Gidip terapi al, öğren rahatla. Aksi halde olabilecek olan herkesi kendinden uzaklaştırmaya, saçma sapan bahaneler bulmaya ve bu p*çlere takılmaya devam edeceksin çünkü bilinçaltında seni bunu yapmaya zorlayan bir sebep var.

Ben öğrendim, rahatladım sana da tavsiyemdir...
O kısım yanlış olmuş sanırım. Yani evlenirim veya evlenmem demiyorum, ilişki o noktaya gelirse evlenirim tabii ama o hayatının amaçlarından biri evlilik olan, evlenme hayalleri olan birisi değilim. Çocuk da çok sevmem mesela. Evliliği hayatımda olmazsa olmaz olarak görmüyorum. Dolayısıyla bir ilişkideki motivasyonum evlilik değil, veya bu hislerim "bu yaşıma geldim evlenemiyorum" hezeyanı değil. Onu demek istemiştim, üstü kapalı geçmişim sanırım.

Katılıyorum size ben de konu sahibi gibiydim hayatımda tek bir kere mantıklı düşünerek hareket ettim bir ilişkimde ve eşim olan kişiyi tanıma şansım oldu efendi sessiz sakin hiç bana göre değil ama tanımaya çalışıcam bu sefer diye diye bir bakmışım seviyorum ve evlenmişim konu sahibi öncelikle bir süre kimseyi sokmayın hayatınıza en güzel şeyler onları hiç beklemediğin anda gerçekleşir derler :)
Ben sokmuyorum onlar giriyor:KK70:
Neyse bakalım bir süre kimseyi istemiyorum hakikaten.

Bakın size ne anlatacağım. Ben buraya yazılan önerilerin hepsini yaptım. Erkeklerden ve ilişkilerden epey yorulduktan sonra tam 3 sene hayatıma kimseyi almadım. Flört bile etmedim, kendimi dinledim ferrarimi sattım falan. Sonra karşıma biri çıktı. Ay hiç tipim bile değil, öyle piç çapkın çakal vs. Hiç değil. Baktım ilgisi var bana istiyor, bir şans vereyim belki böyle olur dedim. Seviyorum diyor evlenelim diyor, ulan oldu galiba bu sefer dedim veeee adam beni terk etti arkadaşlar mutlu son falan yok. Ben bu defteri sonsuza dek kapattım sanırım. :KK45:
:KK70::KK70:

İnsan uzun boylu diye reddedilir mi kız? Ben de kısa diye reddediyorum. Hepimiz çeşit çeşitiz işte :KK14:

:KK5::KK5: yalnız değilsin. Geçen gün en yakın arkadaşımla telefonda konuşuyoruz da hep böyle olmuyacak adamları almışız hayatımıza. Ve onlara senelerimizi vermişiz. Adam gibi adamları da itip kakmışız. İnsanın hayatında fırsatlar eline çok geçmiyor. Geçenleri de biz kullanmamışız. Sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır.:KK14:

X