Az önce başka bir forumda yazdım aynı şeyleri yeni evli bir arkadaşa...Bakın evlilikte erkekler monotonluğu, herşeye tmm diyen duygusal kadınları ve heyecansız bir cinsel hayatı sevmezler...boşanmak istemiyorsanız önce bunları değiştirin...ne güzel k.v. k.peder sorununuz yok bu harika...
Gelelim size bende ilk evlendiğinde yaklaşık 10 sene sizin gibiydim...hep ağlardım ağzımı açamaz üzüldüğümle kalırdım..40 kiloya kadar düşmüştüm en son....orgazm taklidi yapardım mutlu olsun eksik hissetmesin diye...insan içinde aşağılardı günlerce kendine gelemezdim falan...
Son 7 8 yıldır tam tersiyim bir söylerse 5 söylüyorum küfür etse bende senin diyorum...hatta ilk küfrü ben ediyorum adamın hoşuna gidiyor sinirlense bile gülmeye başlıyor.insan içinde bişey derse bende 2 katını söylüyorum susuyor...
Meğer adam naiflikten, saygıdan,özveriden (dışarıya karşı öyleyimdir her daim) değil çingenelikten ,cazgırlıktan ,çemkirmekten,kaşarlıktan haz alıyormuş :)
Kaşarlıktan kastım evde kendisine karşı tabiki ...
Kızımı annesine yolluyorum bazen evde başbaşa kalmak için babası büyük bir hevesle götürüyor 15 yaşında bu arada..
Açıyorum müziği striptiz yapıyorum yada ne bileyim açık saçık şeyler giyinip oryantel yapıyorum ki hiç anlamazdım böyle şeylerden...
Oda karşımda rakısını içip izliyor beni meftun halde...bunlar küçük ama önemli detaylar
cinselliğe gelince ,orgazm olmayı son 6. 7 yıldır yaşıyorum öncesi boşlukmuş meğer ne çok şey kaçırmışım...
Normal birleşmeyle asla orgazm olamıyorum...masaj jeliyle klitoris uyarısı şart eşinizden yardım alabilirsiniz ...bunu severek yapacaktır yeterki sizden ışık alsın...sizde ona normal birleşme dışında diğer isteklerine karşılık verin..okşamak yada oral sex tarzı...daha fazla detay yazamayacağım
birleşmeyi uç noktalarda gerçekleştirirseniz orgazm olursunuz mutlaka...bunlar önemli konular...utanmayın sıkılmayın asla o sizin eşiniz...bu konularda çeşitli videolarda izleyebilirsiniz...unutmayın evliliğiniz için yol mübah...
Kısacası gece hayatınızı renklendirin monotonluk maalesef mutsuzluk getiriyor...hayat kısa madem eşinizi seviyorsunuz çabalayın biraz değişiklik iyidir...
Evet duygusallık iyidir asalet te öyle ama bazen tersini uygulamak gerekir...17 yıllık evlilik hayatımda tecrübe ettiğim konuları paylaştım sizinle umarım yardımcı olmuşumdur...
Bu forumda kimse kimseyi tanımıyor ve yargılamıyor sebeple fazla detaylı yazdım yorumu lütfen kusura bakmayın