Valla sana iyilikle yaklaş demiyorum fesatlik olduğu aşikar eşyalarını vermermek icin yöntemler bul kirlide annene de ya herşeyimi alıyo de denebilecek bi yapı olsa dicem dersin belki ama muhakkak üste cikmanin yollarina bakCanım evli değilim ben.Muhtemelen de 2 yıl var Allah nasip ederse.Abime böyle bişey desem ne kıymetli eşyan varmış der.en kötüsü aile uyelerinin birbirini tanımaması.en son maaşımı öğrenmeye çalışması tırlattırdı.ilk maaşımdan seçmedim ona da hediye almıştım saf saf
Benimde kuznim bana herşeyini açar aile olmak boyle birsey büyük olani bana küçük olanı ona devirlerimiz çok oldu. Ama kullanılmak apayrı bir durum bu kullanilma. Gelinin yaptığı fesatlik bu olay icin böyle seninkine birşey denmez.Ben teyzeme,kuzenime vs giderken cantamda kiyafet goturmuyorum
Onlarinkinden giyiyorum
Onlarda getirme tasima bidaha diyolar zaten
Ben istemeden kuzenim kendi soyluyo canin ne istiyosa giy diye.
Kuzenime ceketin guzelmis nereden nekadara aldin diye begedigim bisi varsa soruyorum
Ben fesatmiyim?
Bunun fesatlik oldugunu bilmiyodum ogrenmis oldum..
Siz gelininizi sevmiyosunuz
Ve yaptigi hersey batiyo..
Bahaneler aramayin.
Sevdiginiz biri yapsa bunlari dert etmezsiniz.
Benim annem ona bişey yapma konusunda o kadar hevesliydi ki kendi mahvetti sonuç aldık yaptık ama kursakta bıraktı çoğu şeyi.ayyy aynen bende deli oluyorum ya . annem bana çeyizlik yaptırıyor onun bi parçasını aglaya zırlaya alıyor mesela. perde diktircez yatak odası için duz alın hareketli olmasın dio . deli edio beni bi kere bnm elbiselerim yıkanmış işe giderken giymek için bi etek istedim. uyuyodu . dedim ki ben bu etegini bugun giysem olur mu . kalktı baktı yok yok yok onu giyme giyme onu annem aldı giyme onu dio. bende bıraktım birdaha da hiçç bişeyine elimi sürmedim. giymezdim ama 1 kez mecbur hisseddm
Ben mi anlayamadimBenimde kuznim bana herşeyini açar aile olmak boyle birsey büyük olani bana küçük olanı ona devirlerimiz çok oldu. Ama kullanılmak apayrı bir durum bu kullanilma. Gelinin yaptığı fesatlik bu olay icin böyle seninkine birşey denmez.
Yurtta arkadaşlarımda vardı böyle kestirip atıyor insan ama bazı ilişkilerde bu mümkün olmuyor ağzınızdan çıkan bir söz turevlerindirilip başka bişeye donuşturulebiliyor.Sizin durumunz farklı aynı yerde değil inanın.Benimde kuznim bana herşeyini açar aile olmak boyle birsey büyük olani bana küçük olanı ona devirlerimiz çok oldu. Ama kullanılmak apayrı bir durum bu kullanilma. Gelinin yaptığı fesatlik bu olay icin böyle seninkine birşey denmez.
Her aldigima aynı şeyi yapar diyo. Ve heo ister diyo esofman bi örnekti . Banada ne kadar Yakışti tam benlik demesi bana iyilik gelmiyo. Sana geliyorsa bilememBen mi anlayamadim
Gelinlei gelip esofmanimi getirmedim diyip ondan giyiyomus olabilir ki olamaz mi?
Ben mi idrak edemedim
Benim evime gelen kiyafetimi giyebilir ama ben istemeden kimse alip goturemez.Her aldigima aynı şeyi yapar diyo. Ve heo ister diyo esofman bi örnekti . Banada ne kadar Yakışti tam benlik demesi bana iyilik gelmiyo. Sana geliyorsa bilemem
Hahaha soyluyorum da hoşlanmam böyle şeylerden diye.ama sadece kıyafet olarak algılandı hayatımı tırtıklıyor sürekli.İlişkimi soruyor,aldığımı sorguluyor.Midem bulanıyor geldiğinde eşyalarımı ortadan topluyorm saklyrm.Yeni bi çanta aldım bana söyle çok güzel istiyorum çalıcam dedi bende vardı da kullanmıyorm die elinden kaptım can sıkıcı bir durumAynen öyle haklısın.
Yıldırma yöntemine girsen olur mu acaba :)
Mesela bir ara bende sürekli o kuzenden istedim biraz utandım hatta kendimden
Günde 5 kere arardım ' Kanka ya senin şu kazak vardı ya onu getir altına şu pantolonu getir '
Korse bile istemiştim
Bir ara sustu hakikaten istemedi ama şimdi yine başladı bende istemeye başlayabilirim
Tabiki herkes için öyledir kız magdur işte. Kendini anlatıyor. Ama anlaşılamiyo. Yada anliyo anlamamazlikdan geliyo allah herkesi iyilerle karşılastisinBenim evime gelen kiyafetimi giyebilir ama ben istemeden kimse alip goturemez.
Bana gorymis tam benlikmis diiyenede nereden aldigimi soylerim
Hahaha soyluyorum da hoşlanmam böyle şeylerden diye.ama sadece kıyafet olarak algılandı hayatımı tırtıklıyor sürekli.İlişkimi soruyor,aldığımı sorguluyor.Midem bulanıyor geldiğinde eşyalarımı ortadan topluyorm saklyrm.Yeni bi çanta aldım bana söyle çok güzel istiyorum çalıcam dedi bende vardı da kullanmıyorm die elinden kaptım can sıkıcı bir durum
Benim annem ona bişey yapma konusunda o kadar hevesliydi ki kendi mahvetti sonuç aldık yaptık ama kursakta bıraktı çoğu şeyi.
Bende senin gibiyim indirimleri bekliyrm,wmeğimde biriktirdiğimle alıyorum atla deve olmuyor ama öğrenciyken zor oluyor tabi.Bende öyle yapıyorum ortdan kaldırıp yanında kullanmıyorm ama kesin çözüm tatlı sert tepki debenim tam böyle olmasa da benzer davranan bir tanıdığım var.
bizdeki konu da her türlü makyaj malzemesi, kremler, temizleyiciler, parfümler vs.
kullanmasında problem yok ama tavır aynı senin durumundaki gibi bişeyleri bedavaya getirme hırsıyla müsrif bir kullanım şekli.
ben makyaj malzemelerine kremlere vs önem veririm ve bazen almak için indirimleri beklerim.
çalışarak kazandığım parayla aldığım için daha düzenli kıymet bilerek kullanıyorum fakat kendisi o hissi bilmediğinden tahmin edersin ki sendeki duruma benzer davranıyor.
ben çözümü değer verdiğim şeyleri ortadan kaldırmakta buldum.
Verme canım. Ben kullanacam de lazım de bahaneler üret verme yani. Çok zor olmasa gerek.
Bu insanları anlamıyorjm ya nasıl başkalarının kıyafetini eşyasını kullanabiliyolar. Rahatlığa bak ya.
Bi de kusura bakma da abin de suçlu. Ben yengeme bi çöp versem abim hemen karısına der niye yok mu alalım sana da.
Abin de sizi izliyor. Çok ilginç.