Benim olan herşeyde gozu var,Allah doyursun artık.

Valla sana iyilikle yaklaş demiyorum fesatlik olduğu aşikar eşyalarını vermermek icin yöntemler bul kirlide annene de ya herşeyimi alıyo de denebilecek bi yapı olsa dicem dersin belki ama muhakkak üste cikmanin yollarina bak

Ben teyzeme,kuzenime vs giderken cantamda kiyafet goturmuyorum
Onlarinkinden giyiyorum
Onlarda getirme tasima bidaha diyolar zaten
Ben istemeden kuzenim kendi soyluyo canin ne istiyosa giy diye.

Kuzenime ceketin guzelmis nereden nekadara aldin diye begedigim bisi varsa soruyorum

Ben fesatmiyim?
Bunun fesatlik oldugunu bilmiyodum ogrenmis oldum..

Siz gelininizi sevmiyosunuz
Ve yaptigi hersey batiyo..
Bahaneler aramayin.
Sevdiginiz biri yapsa bunlari dert etmezsiniz.

Benimde kuznim bana herşeyini açar aile olmak boyle birsey büyük olani bana küçük olanı ona devirlerimiz çok oldu. Ama kullanılmak apayrı bir durum bu kullanilma. Gelinin yaptığı fesatlik bu olay icin böyle seninkine birşey denmez.

Benim annem ona bişey yapma konusunda o kadar hevesliydi ki kendi mahvetti sonuç aldık yaptık ama kursakta bıraktı çoğu şeyi.

Ben mi anlayamadim
Gelinlei gelip esofmanimi getirmedim diyip ondan giyiyomus olabilir ki olamaz mi?
Ben mi idrak edemedim

Yurtta arkadaşlarımda vardı böyle kestirip atıyor insan ama bazı ilişkilerde bu mümkün olmuyor ağzınızdan çıkan bir söz turevlerindirilip başka bişeye donuşturulebiliyor.Sizin durumunz farklı aynı yerde değil inanın.

Ben mi anlayamadim
Gelinlei gelip esofmanimi getirmedim diyip ondan giyiyomus olabilir ki olamaz mi?
Ben mi idrak edemedim
Her aldigima aynı şeyi yapar diyo. Ve heo ister diyo esofman bi örnekti . Banada ne kadar Yakışti tam benlik demesi bana iyilik gelmiyo. Sana geliyorsa bilemem

Her aldigima aynı şeyi yapar diyo. Ve heo ister diyo esofman bi örnekti . Banada ne kadar Yakışti tam benlik demesi bana iyilik gelmiyo. Sana geliyorsa bilemem
Benim evime gelen kiyafetimi giyebilir ama ben istemeden kimse alip goturemez.
Bana gorymis tam benlikmis diiyenede nereden aldigimi soylerim

Hahaha soyluyorum da hoşlanmam böyle şeylerden diye.ama sadece kıyafet olarak algılandı hayatımı tırtıklıyor sürekli.İlişkimi soruyor,aldığımı sorguluyor.Midem bulanıyor geldiğinde eşyalarımı ortadan topluyorm saklyrm.Yeni bi çanta aldım bana söyle çok güzel istiyorum çalıcam dedi bende vardı da kullanmıyorm die elinden kaptım can sıkıcı bir durum

Benim evime gelen kiyafetimi giyebilir ama ben istemeden kimse alip goturemez.
Bana gorymis tam benlikmis diiyenede nereden aldigimi soylerim
Tabiki herkes için öyledir kız magdur işte. Kendini anlatıyor. Ama anlaşılamiyo. Yada anliyo anlamamazlikdan geliyo allah herkesi iyilerle karşılastisin

Ayyy .
Kendilerinde bu hakkı nereden buluyorlarsa
Acaba şey mi desen ' arkadaşım bluzumu alıp daha getirmedi uyuz oldum daha kimseye bir şey yok ' falan ( kendi söküğünü dikemeyip başkasına anlatan terzi )

bence yengen seni kıskanıyor kuzu..

ama mesafe koyman gerek. isteyince veremeyeceğini söyle. bununla kötü olacaksa varsın olsun.
bir iki ister, baktı ki vermiyorsun bi daha istemez. satın aldığın mağazayı söylesen bile birkaç alır
sonra yetişemez. ondan da vazgeçer gibime geliyor.

Çok acil hayır demeyi öğrenmeniz lazım yoksa daha çok başınız agrırır!
Eşofman altı mı istiyor en eskisini verin kıyafetimiz çok begendi veremem x kişisi hediye aldı degeri var diyin ve lütfen hayatınız hakkında bilgi vermeyin özeliniz sadece size ait olsun neden maaşınızı bilsin neden hayatınızı bu kadar irdelesin ve sizi bunaltsın buna ancak siz hayır diyebilirsiniz çözüm sizde

Benim annem ona bişey yapma konusunda o kadar hevesliydi ki kendi mahvetti sonuç aldık yaptık ama kursakta bıraktı çoğu şeyi.

kıymet bilmezler ki ya.. ayy kınamıyorum yakında bende gelin olcam ... böle başkasının bişeyinde hiç bizaman gözüm olmadı. allah hep gönlüme göre verdi çok şükür inşallah değişmez bu.

benim tam böyle olmasa da benzer davranan bir tanıdığım var.

bizdeki konu da her türlü makyaj malzemesi, kremler, temizleyiciler, parfümler vs.

kullanmasında problem yok ama tavır aynı senin durumundaki gibi bişeyleri bedavaya getirme hırsıyla müsrif bir kullanım şekli.

ben makyaj malzemelerine kremlere vs önem veririm ve bazen almak için indirimleri beklerim.

çalışarak kazandığım parayla aldığım için daha düzenli kıymet bilerek kullanıyorum fakat kendisi o hissi bilmediğinden tahmin edersin ki sendeki duruma benzer davranıyor.

ben çözümü değer verdiğim şeyleri ortadan kaldırmakta buldum.

Galiba hepimizin hayatında böyle insanlar var,hayr demek lazım kırmadan .İnanın rahatladım paylaşmak böyle işte.Çok teşekkür ederim herkese

Bende senin gibiyim indirimleri bekliyrm,wmeğimde biriktirdiğimle alıyorum atla deve olmuyor ama öğrenciyken zor oluyor tabi.Bende öyle yapıyorum ortdan kaldırıp yanında kullanmıyorm ama kesin çözüm tatlı sert tepki de

öyle deme canım, denmiyor.... söyleyemiyorsun vermem diyemiyorsun... benimde bi beleşçi arkadaşım var.. çok iyi kızdır çok vefalıdır çok severim.. ama sürekli kıyafet vs istemesi canımı sıkıyor...
vermesen olmaz, versen gönlüm razı olmuyor... kıyafet paylaşımı bana çok ters.. birbirimize kokusu geçer yani.. bir kere bile giyse onu getirdiğinde yıkar ütüler öyle giyerim üzerime, ama birçok yeni kıyafetim yıkanmaktan yıprandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…