- 21 Nisan 2013
- 1.794
- 1.792
benimde kuzenimin eşi her geldiğinde makyaj malzemelerinize bakayım takılarınız nerde vs der beğendiklerini kuzenime istetir ve alır :)
hatta bir kere kuzenimin evine gittiğimizde kuzenim rahat edeyim diye onun eşortmanını vermişti bana o da görünce sinirlenmiş çıkarsın benden izinsiz veremezsin demiş (rus bu arada kendisi)
geri çıkarmıştım kot pantolonla uyumuştum gece sen düşün
peki bunu kafaya taktım mı?? sinirden delirdim mi?? hayır tabii kiiii :)
kızlar sizin canınız çok mu ucuz da böyle basit insanlar yüzünden canınızı sıkıyorsunuz??
ben kızacağım,nefret edeceğim insanı bile seçerim derim hep benim nefretimi kazanmak için bile hak etmek gerekir adam akıllı zekice pislik yapsın ki hakkıyla kazansın nefretimi
o yüzden sıkmayın canınızı bu ufak tefek şeylere
hayat güzel
kuşlar uçuyorr
baharr geliyorrrr
yaşasın yemek yemek
çikolata da iyi ki var
:))
hatta bir kere kuzenimin evine gittiğimizde kuzenim rahat edeyim diye onun eşortmanını vermişti bana o da görünce sinirlenmiş çıkarsın benden izinsiz veremezsin demiş (rus bu arada kendisi)
geri çıkarmıştım kot pantolonla uyumuştum gece sen düşün
peki bunu kafaya taktım mı?? sinirden delirdim mi?? hayır tabii kiiii :)
kızlar sizin canınız çok mu ucuz da böyle basit insanlar yüzünden canınızı sıkıyorsunuz??
ben kızacağım,nefret edeceğim insanı bile seçerim derim hep benim nefretimi kazanmak için bile hak etmek gerekir adam akıllı zekice pislik yapsın ki hakkıyla kazansın nefretimi
o yüzden sıkmayın canınızı bu ufak tefek şeylere
hayat güzel
kuşlar uçuyorr
baharr geliyorrrr
yaşasın yemek yemek
çikolata da iyi ki var
:))