Benim olan herşeyde gozu var,Allah doyursun artık.

benimde kuzenimin eşi her geldiğinde makyaj malzemelerinize bakayım takılarınız nerde vs der beğendiklerini kuzenime istetir ve alır :)
hatta bir kere kuzenimin evine gittiğimizde kuzenim rahat edeyim diye onun eşortmanını vermişti bana o da görünce sinirlenmiş çıkarsın benden izinsiz veremezsin demiş (rus bu arada kendisi)
geri çıkarmıştım kot pantolonla uyumuştum gece sen düşün
peki bunu kafaya taktım mı?? sinirden delirdim mi?? hayır tabii kiiii :)
kızlar sizin canınız çok mu ucuz da böyle basit insanlar yüzünden canınızı sıkıyorsunuz??
ben kızacağım,nefret edeceğim insanı bile seçerim derim hep benim nefretimi kazanmak için bile hak etmek gerekir adam akıllı zekice pislik yapsın ki hakkıyla kazansın nefretimi :KK70:
o yüzden sıkmayın canınızı bu ufak tefek şeylere
hayat güzel
kuşlar uçuyorr
baharr geliyorrrr
yaşasın yemek yemek
çikolata da iyi ki var
:))

benimde kuzenimin eşi her geldiğinde makyaj malzemelerinize bakayım takılarınız nerde vs der beğendiklerini kuzenime istetir ve alır :)
hatta bir kere kuzenimin evine gittiğimizde kuzenim rahat edeyim diye onun eşortmanını vermişti bana o da görünce sinirlenmiş çıkarsın benden izinsiz veremezsin demiş (rus bu arada kendisi)
geri çıkarmıştım kot pantolonla uyumuştum gece sen düşün
peki bunu kafaya taktım mı?? sinirden delirdim mi?? hayır tabii kiiii :)
kızlar sizin canınız çok mu ucuz da böyle basit insanlar yüzünden canınızı sıkıyorsunuz??
ben kızacağım,nefret edeceğim insanı bile seçerim derim hep benim nefretimi kazanmak için bile hak etmek gerekir adam akıllı zekice pislik yapsın ki hakkıyla kazansın nefretimi :KK70:
o yüzden sıkmayın canınızı bu ufak tefek şeylere
hayat güzel
kuşlar uçuyorr
baharr geliyorrrr
yaşasın yemek yemek
çikolata da iyi ki var
:))
Yorumunu çok sevdim haklısın.Galiba bunu kavrayınca mesele btiyor.İzin verdiğimiz için mutsuz olup canımızı sıkıyoruz.Konuyu ben açtım ama o kadar çok bu dertten yakınan varmış ki.Sinirimi sevgilimden çıkartmaya bile başladım.Saçma,ama izin verdiğinde ve direncini kırdığında sinirden hasta bile ediyor insanı.

Yorumunu çok sevdim haklısın.Galiba bunu kavrayınca mesele btiyor.İzin verdiğimiz için mutsuz olup canımızı sıkıyoruz.Konuyu ben açtım ama o kadar çok bu dertten yakınan varmış ki.Sinirimi sevgilimden çıkartmaya bile başladım.Saçma,ama izin verdiğinde ve direncini kırdığında sinirden hasta bile ediyor insanı.
tabii ki sevgilinden çıkarıcaksın sinirini sevgililer bugünler için beybisi :)
sen kendini düşün hep bencil olmakla kendine saygı duymak aynı şey değil bencil ol demiyorum dersem seni sinir eden insandan bi farkın kalmaz ama kendine saygı duy seni üzmelerine izin verme bunlar çıtır çerez işler üçün beşin hesabını yapan senden önce yer kafayı merak etme :)

Verme kıyafetlerimi başkasının giyinmesinden hoşlamıyorum de, zaten kıyafet verilmez ya. Çanta olsa bir derece. Birlite mi yaşıyorsunuz siz abinlerle?

Bizimki de ustumuzde ne gorse gider aynisini alirdi, 55 yasindaki annemin bile giydiklerine ozenir aynisimi alir ve ayni ortamda giyerdi ikiz gibi. Cok uyuz olurdum.
Bence giysilerinizi vermeyin hic hijyenik degil. Biseyinizi isterse terli terli giymistim ben bunu pistir simdi diyin :KK53:

Bizimki de ustumuzde ne gorse gider aynisini alirdi, 55 yasindaki annemin bile giydiklerine ozenir aynisimi alir ve ayni ortamda giyerdi ikiz gibi. Cok uyuz olurdum.
Bence giysilerinizi vermeyin hic hijyenik degil. Biseyinizi isterse terli terli giymistim ben bunu pistir simdi diyin :KK53:
bizde bir iki tane var öyle..ablam,annem ne alsa alırdı aynısını.nasıl nerden buluyorlar

Hayatta başkasının kıyafetlerini giyemem ben igrenirim huy işte tık oldu ablama bile vermezdim küçükken çok dayağını yedim bu yüzden :)

bizde bir iki tane var öyle..ablam,annem ne alsa alırdı aynısını.nasıl nerden buluyorlar

Ben de hic sevmem ayni ortamda biriyle pisti olmayi :KK70: dugundur nisandir olunca hemen ne aldin diye sorar aynisini alir o yuzden huyunu ogrenince saklamaya basladik ozel gunler icin aldiklarimizi. Ki tarzlarimiz da vucut tiplerimiz de cok farkli. Ama zavalli annecigim kuzenimin dugunu oncesi elbisesini gosterme gafletinde bulunup pisti olmustu :KK59: bir kadin neden kaynanasiyla ayni elbiseyi giyip dugune gider aklim almiyor

Ben de hic sevmem ayni ortamda biriyle pisti olmayi :KK70: dugundur nisandir olunca hemen ne aldin diye sorar aynisini alir o yuzden huyunu ogrenince saklamaya basladik ozel gunler icin aldiklarimizi. Ki tarzlarimiz da vucut tiplerimiz de cok farkli. Ama zavalli annecigim kuzenimin dugunu oncesi elbisesini gosterme gafletinde bulunup pisti olmustu :KK59: bir kadin neden kaynanasiyla ayni elbiseyi giyip dugune gider aklim almiyor
sonra burda sayfalar dolusu konu oluyor kv böyle söyle diye.ah o kv lerde buralara bir girebilseler neler yazacaklar haahhahaah

Nekadar rahatmış yengeciğin canım.. :)
Acaba çokmu yüz verdiniz ona zamanında..?
En sinir olduğun insan tipi..
Ya bi çekinme olur insanda dimi..
Hemen gördüğünü sahiplenmek için aa çok güzelmiş tam benlikmiş diyerek senin nabzını yokluyor..
Sonrada bi teşekkür dahi etmiyor.. Sanki seni kullanıyor gibime geliyor..
Abin bişey almıyor mu yengene yahu :KK53:
Sende ona yap aa bu tam benlikmiş de al giy abinin yanında yap ama..
Veremem dersede niye ben sana veriyorum ama de ısrarcı ol.. :KK70:
Ama sen yapamazsın biliyorum bende yapamam bunu yapı meselesi işte hiç kimsenin bişeyine tenezzül etmem..
Güzelmiş güle güle giy derim geçerim ne gözüm kalır ne de başka bişeyim.. :)
Hayatta böyle insanlar da var işte.. İşleri güçleri seni sinir etmek.. :)
Annenle konuş bu meseleyi o nediyor bu duruma sana destek çıkıyorsa sorun yok ona anlat rahatlarsın en azından..
Bidaha bişey aldığında abin de olduğunda yapıyo ya hani bunu :)
De ki ona evet gerçekten bende çok severek aldım içime sindi..
Abii sende yengeme alsana bundan de :KK53: bakalım napıcak .. :)

Son düzenleme:
Senin yengen yine geri veriyormuş. Benim bi arkadaşım vardı utanmasa dolabı isteyecekti. Birde ödünç aldığı şeyi asla geri getirmezdi, konusunu bile açmazdı. Bende çok yakın arkadaşız diye isteyemezdim geri bozulacak diye. En son akıllandım direk uzaklaştım ondan, samimiyetimi kestim. Uğraşılmaz öyle insanlarla.

Onlara gittiginizde bir esofman isteyin uzerinizde eve donun. Sonra ay bu bizde burda kalsin geldikce giyersin sana da rahat olur bizede dersin.

Ay abi su yengeme bir guzel sey almadin bari biz cikalim alisverise de gor yengem ay parcasi gibi kadin zaten. parasini mi yiyorsun nabiyorsun diye asiri saka yollu direk abinize laf sokun.

Nekadar rahatmış yengeciğin canım.. :)
Acaba çokmu yüz verdiniz ona zamanında..?
En sinir olduğun insan tipi..
Ya bi çekinme olur insanda dimi..
Hemen gördüğünü sahiplenmek için aa çok güzelmiş tam benlikmiş diyerek senin nabzını yokluyor..
Sonrada bi teşekkür dahi etmiyor.. Sanki seni kullanıyor gibime geliyor..
Abin bişey almıyor mu yengene yahu :KK53:
Sende ona yap aa bu tam benlikmiş de al giy abinin yanında yap ama..
Veremem dersede niye ben sana veriyorum ama de ısrarcı ol.. :KK70:
Ama sen yapamazsın biliyorum bende yapamam bunu yapı meselesi işte hiç kimsenin bişeyine tenezzül etmem..
Güzelmiş güle güle giy derim geçerim ne gözüm kalır ne de başka bişeyim.. :)
Hayatta böyle insanlar da var işte.. İşleri güçleri seni sinir etmek.. :)
Annenle konuş bu meseleyi o nediyor bu duruma sana destek çıkıyorsa sorun yok ona anlat rahatlarsın en azından..
Bidaha bişey aldığında abin de olduğunda yapıyo ya hani bunu :)
De ki ona evet gerçekten bende çok severek aldım içime sindi..
Abii sende yengeme alsana bundan de :KK53: bakalım napıcak .. :)
Yuz vermek değilde çok toleranslı davrandık o da abarttıkça abarttı.Aman huzurları bozulmasın aman abime ayıp olmasın die çok sustum başka konularda da.Abimlerin durumu çok şukur iyi kendinin çeşit çeşit kıyafetleri var ama benim aldığıma ağzı sulanıyor.kendi aldıklarını saklıyor mesela.Bende hiç demem ay ne aldın die.Çünkü anlamsız,gule güle kullansın.Yoksa yoktur ben başkasını malına göz dikmem.Çok ihtiyacm olsa bile kişisine göre isterim ve aldığım gibi veririm.Kişilik işte.

Senin yengen yine geri veriyormuş. Benim bi arkadaşım vardı utanmasa dolabı isteyecekti. Birde ödünç aldığı şeyi asla geri getirmezdi, konusunu bile açmazdı. Bende çok yakın arkadaşız diye isteyemezdim geri bozulacak diye. En son akıllandım direk uzaklaştım ondan, samimiyetimi kestim. Uğraşılmaz öyle insanlarla.
Uzaklaştırman iyi olmuş hayatndan zarar bu insanlar.
Bende bazen diyorum darılsak mı valla güzel olurdu o zaman elini eteğini çekiyor.Ama abi olunca olmuyor malesef

tabii ki sevgilinden çıkarıcaksın sinirini sevgililer bugünler için beybisi :)
sen kendini düşün hep bencil olmakla kendine saygı duymak aynı şey değil bencil ol demiyorum dersem seni sinir eden insandan bi farkın kalmaz ama kendine saygı duy seni üzmelerine izin verme bunlar çıtır çerez işler üçün beşin hesabını yapan senden önce yer kafayı merak etme :)
Çok çekti kupkek sevdiğim şimdiden oğlum el kızına gidecek bana uygun kız getirir mi die tasalanıyor yeğenim daha 2 yaşında Allah herkesin kalbine göre versin

Yok artık ya,tamamen kıskanma afedersin bişey yarışı yaptığı.ben bile sinir oldum.

Uzaklaştırman iyi olmuş hayatndan zarar bu insanlar.
Bende bazen diyorum darılsak mı valla güzel olurdu o zaman elini eteğini çekiyor.Ama abi olunca olmuyor malesef
Sende bahaneler üretmeye başla. Ben öyle başlamıştım. Bir şey istediğinde artık vermek yerine "ya onu bugün ben giyeceğim, bana lazım" falan diye geçiştiriyordum.

X