Benim olan herşeyde gozu var,Allah doyursun artık.

aynen kuzum benimde hiç işim olmaz gözüm kalmaz aldığını giysin güle güle.. o istiyoki kimsenin benimkilerden güzel bişeyi olmasın.. başkasında kendisininkinden güzel bişey görünce kıskanan cinsten yengen.. arada abinde var tavır koyup araya mesafede koyamıyosun çok iyi anlıyorum.. sen bundan sonra ona eşyalarını vermemeye çalış.. çok beğendiği bişey olurda tam benlikmiş derse evet bende çok seviyorum sanada alalım.. gelin görümce takılırız de.. belki seninle aynı giyinmek istemiycektir.. ee sende artık ona vermiyosun kıyafetlerini çantalarını vs. zamanla durulucaktır.. abinin hatrı için kalp kırmadan yavaş yavaş anlamasını sağlıycak bi şekilde mesafe koymalısın.. bukadar rahat olmamalı sonuçta dışardan ailenize gelin gelen o.. yerini bilmeli..

Canım acık acık söyleyebilirsin bunu şakayla karısık o abinin yanında yapıyorsa sende yap. Bizimkide annemin kıyafetlerini giyerdi bi kere şakayla karısık uyardım yapmadı bi daha :)

Canım acık acık söyleyebilirsin bunu şakayla karısık o abinin yanında yapıyorsa sende yap. Bizimkide annemin kıyafetlerini giyerdi bi kere şakayla karısık uyardım yapmadı bi daha :)
anne kıyafeti mi,yok artık bikaç arkadaş da söyledi çok şaşırdım.Aldığını kar belliyorlar.Alma ayında doğmuş bunlar

Boyle hasta ruhlu ınsanlar yuzunden pskolojımız bıtıyor kafamıza taka taka hıc gerek yok aslında. Bazılarının arsızlıgı boyle genetık oluyor. Anlarım benımde kayınvalıdem boyle . Allah sabır versın.. Anladıgı dılden konus sana ne yapıyorsa aynısını yasat..

Ben gerçekten anlamıyorum.Kayınvaliden mesela benimde yengem yaşça büyük maddiyat desen iiiilerdir.Destek olacaklarına olana goz dikmeleri hiç yakışmıyor.İşin tuhafı küçük yeğenimde aynı annesi

Ah bı anlasam canım boyle ınsan.gormedım bende hayatımda kadın yuzsuz arsız sınır bozucu sımarıgın tekı hemde 50.yasında..

Bence veremeyeceğini belirt yoksa hep bu şekilde davranacak
Başkasının giydiği kıyafeti neden sen giyesin ki bir daha kim olduğu önemli değil onun teri sinecek bir kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…