aynen kuzum benimde hiç işim olmaz gözüm kalmaz aldığını giysin güle güle.. o istiyoki kimsenin benimkilerden güzel bişeyi olmasın.. başkasında kendisininkinden güzel bişey görünce kıskanan cinsten yengen.. arada abinde var tavır koyup araya mesafede koyamıyosun çok iyi anlıyorum.. sen bundan sonra ona eşyalarını vermemeye çalış.. çok beğendiği bişey olurda tam benlikmiş derse evet bende çok seviyorum sanada alalım.. gelin görümce takılırız de.. belki seninle aynı giyinmek istemiycektir.. ee sende artık ona vermiyosun kıyafetlerini çantalarını vs. zamanla durulucaktır.. abinin hatrı için kalp kırmadan yavaş yavaş anlamasını sağlıycak bi şekilde mesafe koymalısın.. bukadar rahat olmamalı sonuçta dışardan ailenize gelin gelen o.. yerini bilmeli..Yuz vermek değilde çok toleranslı davrandık o da abarttıkça abarttı.Aman huzurları bozulmasın aman abime ayıp olmasın die çok sustum başka konularda da.Abimlerin durumu çok şukur iyi kendinin çeşit çeşit kıyafetleri var ama benim aldığıma ağzı sulanıyor.kendi aldıklarını saklıyor mesela.Bende hiç demem ay ne aldın die.Çünkü anlamsız,gule güle kullansın.Yoksa yoktur ben başkasını malına göz dikmem.Çok ihtiyacm olsa bile kişisine göre isterim ve aldığım gibi veririm.Kişilik işte.