Evet veriyor,ama mesele burda bitmiyor.Ben paylaşımcı biriyim.Ondaki ise buna konmak,aldığını,giydiğini,durduğunu kar belliyor.Bunu bildiğim için sinir oluyorum.Abimin yanında bi gun kıyafetimi giydi ay bu bana tam oldu baksana tam benlik bende dedim al senin olsun ne teşekkür ne birşey yok ya.O kadar şey olur bizim aileye bi teşekkür ettiğimi bilmem.Çok doluyum kusura bakmayın uzun olduBazen biz bayanlarin bazi seyleri kafamiza cok taktığını düşünüyorum. Hasta olacak kadar takmayin bu durumu. Esyalarinizi geri veriyor mu?
Mesela oyle durumlarda vermeyin. Cantanizi mi istiyor "aa ben onu bugun takacaktim" diyin. Birseyi cok begendiyse markasını soyleyin "ya harika oldu bence kendine de al" diyin. Kesinlikle bir seyinizi vermeyin. Çünkü daha da alismasi sizin acinizdan kötü olur. Birde sizin dolabiniza izinsiz bakmasin. Esofman secmek mi istiyor "dolabim daginik ya kusura bakma ben getiririm sen otur" diyin ve gercekten en kotusunu verin. En nefret ettigim insan türü cikarci firsatci insanlar. Bunlardan biriyle yarim dönem ayni odada kaldim yurtta. Bayagi tecrubeliyim diyebilirim hatta bağışıklık kazandim.Evet veriyor,ama mesele burda bitmiyor.Ben paylaşımcı biriyim.Ondaki ise buna konmak,aldığını,giydiğini,durduğunu kar belliyor.Bunu bildiğim için sinir oluyorum.Abimin yanında bi gun kıyafetimi giydi ay bu bana tam oldu baksana tam benlik bende dedim al senin olsun ne teşekkür ne birşey yok ya.O kadar şey olur bizim aileye bi teşekkür ettiğimi bilmem.Çok doluyum kusura bakmayın uzun oldu
Kiraz çiçeği haklısın.Hayatımı didiklemesi,sürekli benimle yarışmasını anlayamıyorum.Benden büyük evli çalışıyor ben daha yeni mezun oldum üniversiteden il arıyrm ya öyle ki kısa bi sure çalıştm ne kadar maaşım var primim ne kadar yatmış baktı ve benim aptallığm yüzündenMesela oyle durumlarda vermeyin. Cantanizi mi istiyor "aa ben onu bugun takacaktim" diyin. Birseyi cok begendiyse markasını soyleyin "ya harika oldu bence kendine de al" diyin. Kesinlikle bir seyinizi vermeyin. Çünkü daha da alismasi sizin acinizdan kötü olur. Birde sizin dolabiniza izinsiz bakmasin. Esofman secmek mi istiyor "dolabim daginik ya kusura bakma ben getiririm sen otur" diyin ve gercekten en kotusunu verin. En nefret ettigim insan türü cikarci firsatci insanlar. Bunlardan biriyle yarim dönem ayni odada kaldim yurtta. Bayagi tecrubeliyim diyebilirim hatta bağışıklık kazandim.
Anlattıkların o kadar tanıdık ki.Yazamadıklarımı yazmışsın.Surekli yarışıyor benle.Ben asla istemem hele onunsa elimi bile değdirmem eşyasına çünkü sevmiyorum onu.Abimin hatrına iiii gibi oluyorum ama değilim.Midemi bulandırıyor.Ablam sordu bişey almıştı evine bilmem ki ne kadar dio biz onun gibi değiliz bide sordukları karşısında ısrarcı.Goruşmem biter diyemiyorsn kardeşin abin var ucunda.Çok can sıkıcı çok.bnm yengem de aşağı yukarı böyle. en son geldikleri günün ertesi günü msj atmış. kendime bi pantolon almıştım. neden ona haber vermeden almışım, neden ona hiçbir şeyimi söylemiyor muşum, o bizi sahiplenmiş biz onu sahiplenememişiz, aile olamamışız ve daha nicesi. yazmış iki sayfa :) iyi de ben evden pantolon almak için çıkmadım zati :) hayır bide kendi alnımın teriyle alıyorum ona ne kime ne?
sonuç: he he deyip geçiyorum :) yapabileceğim hiçbir şey yok. nalet bir şekilde kinci biri. abimi benimle görüştürmez diye ses çıkarmıyorum. çemkirip çemkirip susuyor
Evet veriyor,ama mesele burda bitmiyor.Ben paylaşımcı biriyim.Ondaki ise buna konmak,aldığını,giydiğini,durduğunu kar belliyor.Bunu bildiğim için sinir oluyorum.Abimin yanında bi gun kıyafetimi giydi ay bu bana tam oldu baksana tam benlik bende dedim al senin olsun ne teşekkür ne birşey yok ya.O kadar şey olur bizim aileye bi teşekkür ettiğimi bilmem.Çok doluyum kusura bakmayın uzun oldu
Günaydın arkadaşlar,benim derdim abimin eşi.Aslnda iyi gibi görünen ama altında fesatlık yatan ve sürekli kendimi kollamak zorunda kaldığm bi ilişkimiz var.Kendisi kıyafetleri eskimesin die benim kıyafetlerimi giyerdi evde,işte mahinev evde unutmuşum eşofman,almamışm çanta... Verir misin hep bu halde.abimin yanına yapıyor hayr da diyemiyrm alt tarafı bi çanta oluyor ama sinirden kuduruyorum.Şimdi aldığımı giydiğimi nerden aldın çalıcam bak ben bi giyiyim uzerimde gor.Abimin eşi yeğenlerimin annesi ama resmen beleşçi,cimri biri.surekli hayatmı didiklliyor ,neyi ne kadar almışm oğrenmek için kıvranıyor,ben tenezzul edip sormuyrm bile
Ve aslnda daha nicesi Sinir olmaktan öte gidemiyrm,kızlar inanın bundan dolayı vucudmda belli bir rahatsızlığm var.Sizden bir akıl istiyorum
Günaydın arkadaşlar,benim derdim abimin eşi.Aslnda iyi gibi görünen ama altında fesatlık yatan ve sürekli kendimi kollamak zorunda kaldığm bi ilişkimiz var.Kendisi kıyafetleri eskimesin die benim kıyafetlerimi giyerdi evde,işte mahinev evde unutmuşum eşofman,almamışm çanta... Verir misin hep bu halde.abimin yanına yapıyor hayr da diyemiyrm alt tarafı bi çanta oluyor ama sinirden kuduruyorum.Şimdi aldığımı giydiğimi nerden aldın çalıcam bak ben bi giyiyim uzerimde gor.Abimin eşi yeğenlerimin annesi ama resmen beleşçi,cimri biri.surekli hayatmı didiklliyor ,neyi ne kadar almışm oğrenmek için kıvranıyor,ben tenezzul edip sormuyrm bile
Ve aslnda daha nicesi Sinir olmaktan öte gidemiyrm,kızlar inanın bundan dolayı vucudmda belli bir rahatsızlığm var.Sizden bir akıl istiyorum
açık açık söylemek kolay değil mi ...küserlerse küssünler eşşek gibi konuşacaklar rahat ol eninde sonunda..Günaydın arkadaşlar,benim derdim abimin eşi.Aslnda iyi gibi görünen ama altında fesatlık yatan ve sürekli kendimi kollamak zorunda kaldığm bi ilişkimiz var.Kendisi kıyafetleri eskimesin die benim kıyafetlerimi giyerdi evde,işte mahinev evde unutmuşum eşofman,almamışm çanta... Verir misin hep bu halde.abimin yanına yapıyor hayr da diyemiyrm alt tarafı bi çanta oluyor ama sinirden kuduruyorum.Şimdi aldığımı giydiğimi nerden aldın çalıcam bak ben bi giyiyim uzerimde gor.Abimin eşi yeğenlerimin annesi ama resmen beleşçi,cimri biri.surekli hayatmı didiklliyor ,neyi ne kadar almışm oğrenmek için kıvranıyor,ben tenezzul edip sormuyrm bile