Benim olan herşeyde gozu var,Allah doyursun artık.

Mahinev88

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
245
112
36
Günaydın arkadaşlar,benim derdim abimin eşi.Aslnda iyi gibi görünen ama altında fesatlık yatan ve sürekli kendimi kollamak zorunda kaldığm bi ilişkimiz var.Kendisi kıyafetleri eskimesin die benim kıyafetlerimi giyerdi evde,işte mahinev evde unutmuşum eşofman,almamışm çanta... Verir misin hep bu halde.abimin yanına yapıyor hayr da diyemiyrm alt tarafı bi çanta oluyor ama sinirden kuduruyorum.Şimdi aldığımı giydiğimi nerden aldın çalıcam bak ben bi giyiyim uzerimde gor.Abimin eşi yeğenlerimin annesi ama resmen beleşçi,cimri biri.surekli hayatmı didiklliyor ,neyi ne kadar almışm oğrenmek için kıvranıyor,ben tenezzul edip sormuyrm bile
Ve aslnda daha nicesi Sinir olmaktan öte gidemiyrm,kızlar inanın bundan dolayı vucudmda belli bir rahatsızlığm var.Sizden bir akıl istiyorum

Bazen biz bayanlarin bazi seyleri kafamiza cok taktığını düşünüyorum. Hasta olacak kadar takmayin bu durumu. Esyalarinizi geri veriyor mu?

Bazen biz bayanlarin bazi seyleri kafamiza cok taktığını düşünüyorum. Hasta olacak kadar takmayin bu durumu. Esyalarinizi geri veriyor mu?
Evet veriyor,ama mesele burda bitmiyor.Ben paylaşımcı biriyim.Ondaki ise buna konmak,aldığını,giydiğini,durduğunu kar belliyor.Bunu bildiğim için sinir oluyorum.Abimin yanında bi gun kıyafetimi giydi ay bu bana tam oldu baksana tam benlik bende dedim al senin olsun ne teşekkür ne birşey yok ya.O kadar şey olur bizim aileye bi teşekkür ettiğimi bilmem.Çok doluyum kusura bakmayın uzun oldu

Mesela oyle durumlarda vermeyin. Cantanizi mi istiyor "aa ben onu bugun takacaktim" diyin. Birseyi cok begendiyse markasını soyleyin "ya harika oldu bence kendine de al" diyin. Kesinlikle bir seyinizi vermeyin. Çünkü daha da alismasi sizin acinizdan kötü olur. Birde sizin dolabiniza izinsiz bakmasin. Esofman secmek mi istiyor "dolabim daginik ya kusura bakma ben getiririm sen otur" diyin ve gercekten en kotusunu verin. En nefret ettigim insan türü cikarci firsatci insanlar. Bunlardan biriyle yarim dönem ayni odada kaldim yurtta. Bayagi tecrubeliyim diyebilirim hatta bağışıklık kazandim.

bnm yengem de aşağı yukarı böyle. en son geldikleri günün ertesi günü msj atmış. kendime bi pantolon almıştım. neden ona haber vermeden almışım, neden ona hiçbir şeyimi söylemiyor muşum, o bizi sahiplenmiş biz onu sahiplenememişiz, aile olamamışız ve daha nicesi. yazmış iki sayfa :) iyi de ben evden pantolon almak için çıkmadım zati :) hayır bide kendi alnımın teriyle alıyorum ona ne kime ne?

sonuç: he he deyip geçiyorum :) yapabileceğim hiçbir şey yok. nalet bir şekilde kinci biri. abimi benimle görüştürmez diye ses çıkarmıyorum. çemkirip çemkirip susuyor

Kiraz çiçeği haklısın.Hayatımı didiklemesi,sürekli benimle yarışmasını anlayamıyorum.Benden büyük evli çalışıyor ben daha yeni mezun oldum üniversiteden il arıyrm ya öyle ki kısa bi sure çalıştm ne kadar maaşım var primim ne kadar yatmış baktı ve benim aptallığm yüzünden

Anlattıkların o kadar tanıdık ki.Yazamadıklarımı yazmışsın.Surekli yarışıyor benle.Ben asla istemem hele onunsa elimi bile değdirmem eşyasına çünkü sevmiyorum onu.Abimin hatrına iiii gibi oluyorum ama değilim.Midemi bulandırıyor.Ablam sordu bişey almıştı evine bilmem ki ne kadar dio biz onun gibi değiliz bide sordukları karşısında ısrarcı.Goruşmem biter diyemiyorsn kardeşin abin var ucunda.Çok can sıkıcı çok.

Bu kadının çocukluğu yokluk,yoksulluk içinde mi geçmiş , şuanki durumu ne kadar iyi olsada hep gözü açtır ,sende veremem de gitsin o mutsuz olsun ters davran

Verme canım. Ben kullanacam de lazım de bahaneler üret verme yani. Çok zor olmasa gerek.
Bu insanları anlamıyorjm ya nasıl başkalarının kıyafetini eşyasını kullanabiliyolar. Rahatlığa bak ya.
Bi de kusura bakma da abin de suçlu. Ben yengeme bi çöp versem abim hemen karısına der niye yok mu alalım sana da.
Abin de sizi izliyor. Çok ilginç.

Yenge degil de,iki kuzenim oyleydi benimde.O yuzden sizi cok iyi anliyorum.Sizinkileri en azindan saglam geri getiriyormus,benim etegimde sigara yanigi,bluzumda ip cekigi,hirkamda camasir suyu beyazligi gordugum halde kabullendiremedim ona ait oldugunu.Baktim olmuyor bende ondan odunc almaya baslayinca geri adim atti

sana tamamiyle katılıyorum ve bnde aynı dertten müzdaribim. kadın kendi elbisesi kötü olmasın die benimkileri giyiyo. herşeyimi giydi bugune kadar abiyem var 5 tane hepsini de farklı farklı düğünlerde giydi. saklıyorum yok anlamıo. laf vurduruorum gine yok. bunların düzelecegini pek sanmıyorum allahdan 3 ay sonra düğünüm varda bidaha giyemiyek

Benim yengemde böyleydi. Habersiz kiyafetlerimi giyerdi sonra dogum yapti şuan cok kilolu hic birşeyimi giyemiyor cok rahatım
Bence sende ondan en sevdiği kiyafetleri iste, yıkamadan geri ver. Bak bakalim bidaha istiyor mu .

Ben kıyafet paylaşmaktan hiç hoşlanmam şahsen.
Bu şekilde paylaşım olacaksa olmasın da zaten tavırlara baksana.

açık açık söylemek kolay değil mi ...küserlerse küssünler eşşek gibi konuşacaklar rahat ol eninde sonunda..

Niye boyle insanlar var ya, anlamiyorum. Neden etrafimizdaki insanlari secemiyoruz

eğer abin hemen yengenize yapıştırmayacaksa dile getir.desin ki "sürekli üstünde kardeşimin kıyafetlerini görüyorum üstünde.sana almıyormuyum yada sen alıp giyemeyecek kadar acizmisin?"baştan kavga çıkar gibi olsa da yada uzaklaşır.devam ederse kesin sana gelip giyeceği kıyafetlerine kaşıntı tozu dök.senden giydiğine giyceğine pişman olsun.eğer neden böyle oluyor derse, dersin ortak kıyafet giydiğimiz için alerji olmayasın.o da derse önceden böyle olmuyordu.bilemem dersin senin bünyeni.çanta filan isterse içine hapşırık tozu at.yine işe yaramadıysa bir suya ne kadar dua biliyorsan oku düşmanına karşı o suya bas şu yengenin sürekli sana gelince giydiklerini sonra kurut.Allah büyüktür.

keske bastan tepki verseydiniz..simdi ben esyalarimi paylasmaktan hoslanmiyorum deseniz bi ton surat cekersiniz adiniz mali kiymetli olur..
nys olursa olsun,yinede citlatin soyleyin artik bu kadar paylasimdan hoslanmadiginizi.

Arkadaşlar teşekkür ederim yalnz bırakmayıp duşuncelerinizi dile getirmişsiniz.En başında ben çok kuçuktm aman tartışma çıkmasın paylaş boş ver sürekli boyleydi ve bizimle yaşadı bir sure benim yaşadığımız evde o süreçte maalesef odam yoktu herşey meydandaydı.Babam o senin yengen paylaş olmaz aileden biri zıtlaşma diye diye baskı oluşturdular.Başlangıçta durum benim kuçukluğumden kaynaklandı.Ben uniye kadar kus barışık gittim.ama uniden geldim tabi buyudum ve imkan elde edince kız herşeyimi ister oldu herşeyimi beğenir oldu.Fazlalaştırdı.Vermiyrm soyluyrm bu sefer kıyafet değil hayatını didiklemeye başladı.Çabası bitmiyor.İşim tuhafı abim çok tepkisiz ve ne karısına bunu yapıyor dio ne. Bize hak veriyor başka konularda

Beraber mi oturuyorsunuz anlayamadım. Başka yerden geliyorsa çantasıyla geliyordur zaten hiç mi çanta almıyor yanına da sizinkini alıyor ayrıca evde kaldığı zamanlarda olabilir eşofman altını filan giyebilir kullanabilir ne var bunda evimize bir misafir geldiğinde bile pijama eşofman veriyoruz yanında taşımak yük etmek istemiyor belki paylaşmak güzeldir öyle bariz bir anlaşmazlık olmadığı sürece büyütmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…