bazen bende de olur gittiğim evde rahat oturmak kalkmak için eşofman altı isterim sonrada giderken çıkartır veririmArkadaşlar teşekkür ederim yalnz bırakmayıp duşuncelerinizi dile getirmişsiniz.En başında ben çok kuçuktm aman tartışma çıkmasın paylaş boş ver sürekli boyleydi ve bizimle yaşadı bir sure benim yaşadığımız evde o süreçte maalesef odam yoktu herşey meydandaydı.Babam o senin yengen paylaş olmaz aileden biri zıtlaşma diye diye baskı oluşturdular.Başlangıçta durum benim kuçukluğumden kaynaklandı.Ben uniye kadar kus barışık gittim.ama uniden geldim tabi buyudum ve imkan elde edince kız herşeyimi ister oldu herşeyimi beğenir oldu.Fazlalaştırdı.Vermiyrm soyluyrm bu sefer kıyafet değil hayatını didiklemeye başladı.Çabası bitmiyor.İşim tuhafı abim çok tepkisiz ve ne karısına bunu yapıyor dio ne. Bize hak veriyor başka konularda
Tabi ki öyle canım ben konuyu anlatmak için öyle ayrıntı verdim ama inanın durum malesef bu kadar masum değil.kendi eşyalarını sakınır vermez.Ablamda bi abimin eşyası kaldı istete istete bi hal kaldı ve sevmezmiş eşyası kalsnBeraber mi oturuyorsunuz anlayamadım. Başka yerden geliyorsa çantasıyla geliyordur zaten hiç mi çanta almıyor yanına da sizinkini alıyor ayrıca evde kaldığı zamanlarda olabilir eşofman altını filan giyebilir kullanabilir ne var bunda evimize bir misafir geldiğinde bile pijama eşofman veriyoruz yanında taşımak yük etmek istemiyor belki paylaşmak güzeldir öyle bariz bir anlaşmazlık olmadığı sürece büyütmemek lazım
İşine gelmiyor ya duymazlar.Benimki herşeyini yarıştırıyor emin ol evleneyim ev eşyalarıma sarıcak bu kızın huyu bu.çunku.dort gözle evleneceğim zmanı bekliyor heyecanlanıyorum dedi bi kere ki ortada hiç birşey yok daha gulermisin ağlar mısın? Ne alınıcak nasıl olucak dort goz bekliyor ve bunu çok açık belli ediyor.ben sinir oluyorum sinirsana tamamiyle katılıyorum ve bnde aynı dertten müzdaribim. kadın kendi elbisesi kötü olmasın die benimkileri giyiyo. herşeyimi giydi bugune kadar abiyem var 5 tane hepsini de farklı farklı düğünlerde giydi. saklıyorum yok anlamıo. laf vurduruorum gine yok. bunların düzelecegini pek sanmıyorum allahdan 3 ay sonra düğünüm varda bidaha giyemiyek
Ben sevmiyorum başkasının eşyasını kullanmayı.tenezzül dahi etmiyorum.Anlama yolu bu değil malesef.asıl öyle yaparsam işin ucunu daha çok açıcak yada ben onun gibi şaka yollu yapamam bu birikmeylebende onun kıyafetlerini isterdim her ne kadar giymek istemesemde aynı şeyi ona yapadım başka türlü anlamaz....
Bir iki mi ahh ah sen anla arkadaşım.Konu sadece kıyafet olarak algılandı ama öyle değil.Abimin anneme verdiği bir peçeteyi bile geri çantasına koymalar mı,ev kokusunu alıp gotrmeler mi.aç bi takı kutuna bakalım ay bunu çalmam lazım... Devamı çok çokGörümceme her gittiğimde bir eşofman altı ya da tayt isterim. Evin içinde rahat olmam lazım. Şimdiye dek bir tepkiyle karşılaşmadım ama yine de bir soracağım rahatsız olan var mı diye. Bana gereksiz takıntı gibi geldi davranışınız. Bir iki kez giyinmeyle, kullanmayla hiç bir şey eskimez.
Muhtemelen ama çok tuhaf işi gücü var çocuk sahibi bi kadın.tuhaf yani ama yanyana gelindiğinden hep bu tip tavırlar ağızdan laf almaya çalışmalar eksik aramalarAyy ne gelinler var böyle:))
Ya okadar kötü bakmamak lazım
Demekki sizin tarzınızı ve sizi begeniyor.
Sizi kendine idol görmüş giyimde...
Bence abartmayın ...
Vermek istemediğinizde tatlı bir dille söyleyin...
Anlayacaktır...
Eşim izin vermiyo de oda gidip abine eşi izin vermiyormus mu dicek abin sana birsey derse karın herseyimi istiyo de. Bollastiriyo de. Hatta direkt abinle konuş bence. Ben bile sinir oldum BACIM ya. Muhakkak tepkili davranmadan istemedigi söyle . Git magazada dene de. Benim begendiklerimi begenme alışkanligin olabilir. Ama kiyafetlerim benim de ya tersle. Valla sinir oldum bende ilk önce abine de. Sonra baktin degismiyo yengene taviz vermeGünaydın arkadaşlar,benim derdim abimin eşi.Aslnda iyi gibi görünen ama altında fesatlık yatan ve sürekli kendimi kollamak zorunda kaldığm bi ilişkimiz var.Kendisi kıyafetleri eskimesin die benim kıyafetlerimi giyerdi evde,işte mahinev evde unutmuşum eşofman,almamışm çanta... Verir misin hep bu halde.abimin yanına yapıyor hayr da diyemiyrm alt tarafı bi çanta oluyor ama sinirden kuduruyorum.Şimdi aldığımı giydiğimi nerden aldın çalıcam bak ben bi giyiyim uzerimde gor.Abimin eşi yeğenlerimin annesi ama resmen beleşçi,cimri biri.surekli hayatmı didiklliyor ,neyi ne kadar almışm oğrenmek için kıvranıyor,ben tenezzul edip sormuyrm bile
Ve aslnda daha nicesi Sinir olmaktan öte gidemiyrm,kızlar inanın bundan dolayı vucudmda belli bir rahatsızlığm var.Sizden bir akıl istiyorum
Ceylin evet senin konunu takip etmiştim biliyrm hatta verilen önerileri bende dikkate almıştım biraz biraz topladım durumu.Ama bi noktada bitmiyor el değil ki goruşme bitsin.sende de kuzen anlarsın.Açılın !
Bu konu benim konum
Benim bir kuzenim var bundan kat kat beter alır geri vermez verse aylar sonra yırtık sökük halde verir.
Özür dilemez fark etmemiş gibi yapar.
Sürekli benden ister bir şeyler ama ben bilerek ondan bir şey isteyince türlü bahaneler uydurur vermez.
Dışarı çıkarız hesabı bana yıkar mağazalara bir bakalım yaa diye girer bir şey beğenir bunu alalım der sonra da kasa da sen ver ben sana sonra veriyim der asla vermez.
Ben sesimi çıkarmıyor alınmasın, gücenmesin diye anlayışlı davranırken bu arkadaş yüzsüzlüğü dibine kadar kullandı.
Sen ses etmez onu bir güzel terslemez isen o hep böyle devam edecek .
Toplam 10 küsür yıllık tecrübeyle sabit
ayyy aynen bende deli oluyorum ya . annem bana çeyizlik yaptırıyor onun bi parçasını aglaya zırlaya alıyor meselaİşine gelmiyor ya duymazlar.Benimki herşeyini yarıştırıyor emin ol evleneyim ev eşyalarıma sarıcak bu kızın huyu bu.çunku.dort gözle evleneceğim zmanı bekliyor heyecanlanıyorum dedi bi kere ki ortada hiç birşey yok daha gulermisin ağlar mısın? Ne alınıcak nasıl olucak dort goz bekliyor ve bunu çok açık belli ediyor.ben sinir oluyorum sinir
Canım evli değilim ben.Muhtemelen de 2 yıl var Allah nasip ederse.Abime böyle bişey desem ne kıymetli eşyan varmış der.en kötüsü aile uyelerinin birbirini tanımaması.en son maaşımı öğrenmeye çalışması tırlattırdı.ilk maaşımdan seçmedim ona da hediye almıştım saf safEşim izin vermiyo de oda gidip abine eşi izin vermiyormus mu dicek abin sana birsey derse karın herseyimi istiyo de. Bollastiriyo de. Hatta direkt abinle konuş bence. Ben bile sinir oldum BACIM ya. Muhakkak tepkili davranmadan istemedigi söyle . Git magazada dene de. Benim begendiklerimi begenme alışkanligin olabilir. Ama kiyafetlerim benim de ya tersle. Valla sinir oldum bende ilk önce abine de. Sonra baktin degismiyo yengene taviz verme
Ceylin evet senin konunu takip etmiştim biliyrm hatta verilen önerileri bende dikkate almıştım biraz biraz topladım durumu.Ama bi noktada bitmiyor el değil ki goruşme bitsin.sende de kuzen anlarsın.