GEZDİM TOZDUM
bugün sabah 9da evden cıkıp akşam 9da eve girdim
sabah kardeşim dışarda brança gidelim dedi. hemen kabul edip evi dagınık ve pis bırakıp fırladım. mutfaktaki bulaşıklar pis olan
şimdi efendim kardeşim de en az benim kadar kocaboğazdır. lakin bu kez ben frenlemeyi bildim. önceden olsa aynı yere gittiğimde neler yerdim sayayım.
*fırında tavuk*pilav*salata*meyve suyu*bol çesit peynir*mantı*kofte*rus salatası*enginar*prenses tatlısı*oğlandan kalan supangle*kızdan kalan meyve suyu borek* paçanga böregi*kıymalı börek....
evet bunları sabah sabah ve tek başıma yerdim. yazarken kendime oha dedim. tabi bu kadar şey midede deprem-fırtına etkisi yaratıp akşama kadar karın agrısı, mide bulantısı, gaz sorunu yaşardım.
bugün yediklerim: fırında tavuk,(sabah sabah midem alıyor hala) salata, peynir ve yoğurtlu çürümüş semizotu 4 lokma prenses tatlısı
karatay diyetinde prenses tatlısının ne işi olduğunu ilerleyen bölümlerde yazacağım
semizotunun tadını alınca yemeyi bıraktım. önceden olsa yerdim. yedilerim beni süper doyurdu. akşam 5e kadar acıkmadım.
bütün gün avmde gezip alışveriş yapmanın haricinde yürümedim. eve gelip kahvemi içtim ve kızımı uyuttum.
bugün yeni bir kahve aldım rossmandan. açıkçası kahve dünyasınınki daha lezzetli ve 2kat pahalı