Benim Maaşım ve Cimri Eşim

Yor
Ay önce kendi aç karnını doyursun yani ben burada 1 tane ihtiyaç sahibi görüyorum sadece. Sadaka verecekmiş. Yıllarca 10 bine 3 kişi gecinmis bi sadakası kalmış
Ay önce kendi aç karnını doyursun yani ben burada 1 tane ihtiyaç sahibi görüyorum sadece. Sadaka verecekmiş. Yıllarca 10 bine 3 kişi gecinmis bi sadakası kalmış.
Şok oldum bu yorumunuza. Haddinizi aşmışsınız neyseki gereği yapılmış

Ayrildiginzda biriken paraları eşiniz size vericekmi hayır kendi yiyecek lütfen kendin biriktir eve bakmak zorunda değilsin erkekler her türlü başının çaresine bakar biz kadınlar bakamayız

Bende aynı şekil vermem para o karşılar lazım olduğunda veririm sadece

Kalanı dağıtacağınıza siz birikim yapın araba vs istediğinizi alın sonra veya çocuklarınızın geleceği için fon olsun ama kocanıza vermeyin asla

Çok akıllıca davranmışsınız, yüz yüze söyleseniz sözünüzü bitirmenize izin vermez manipüle ederdi. İnşallah yaptığı hatanın da farkına varır. Bundan sonra çok daha iyi yaşarsınız

Bu arada toplu parayı başka yere atabilir.. bence dikkatli olun ara ara kontrol edin..

Kusura bakmayın ama 10 bin TL ile hem çocuklara bakıp hem kendiniz nasıl geçiniyorsunuz. Yemek yerseniz en ucuzundan zaten 5 bin kalır. Elbiseler zaten çok pahalı. Harçlık desen aynı simit 20 lira olmuş. Varlığın içinde yokluk sizinki. Kenarda ev araba alınacak para var. Paşamız oyuncak gibi oynuyor parayla. Bu kararı vermekle geç kalmışsınız. Masraflar ortak olur. Kalan 3 5 neyse ay sonu al bunuda at birikime derseniz anlarım. Ama hem çalışıp hem rezil olmanız kabul edilmez.

Dünden beri yorumları okuyorum çok rahatladım attığınız adıma. Takipteyim konuyu.

Hesabı saklamıyor,getirisinin ne olduğunu da biliyorum ama kullanmıyoruz.kullanalım diyorum işte itiraz ediyor.ne kendine birşey alıyor ne de bana,para hiç eksilmiyor
Ortak hesap olmalı. Hatta 2 kişi aynı anda gidildiğinde para çekilebilen bir hesap da olabilir. Teselsülsüz hesap deniliyordu galiba.. Tabii bu aşama biraz güvensizlik duygusu yaratacağından kaos oluşabilir, en azından bundan sonraki kısımda birikimi siz yapın bari

Iyimisiniz siz ya 20 yil gec bile kalmis bir kurus vermemeli bu durumda borc yok harc yok. Kadinlar neden bu kadar pisirik koca buldumcuk anlamiyorum ya. Laflarim konu sahibesine degil bu arada. Adamin birikmisi varsa borcta yoksa maasimi istedigi anda ucun besini alir

Son düzenleme:
Hesabı saklamıyor,getirisinin ne olduğunu da biliyorum ama kullanmıyoruz.kullanalım diyorum işte itiraz ediyor.ne kendine birşey alıyor ne de bana,para hiç eksilmiyor
Kullanamadigin harcayamadigin ikinizin degil onundur. Masa bile alamiyorsan ikinizin birikmisi degildir. Senin aklinda problem mi var ki senin elinden aliyor biriktiriyor sende kendin biriktir adam niye hamilik yapacak senin parana. Yillarin aliskanligi tabi bu konu illaki evde problem olacaktir ama saglam dur duzelir alisir o da paşa paşa. Adama bakya para tatli tabi surat yapmaya zerre hakki yok

Lafların konu sahibesind değilse bana mı gayet de iyiyim 20 yıllık akışkanlık pat diyet değiştirilirse ortada evlilik kalmaz yavaş yavaş yaparsa hem kocasıyla arası bozulmaz hem de kendi istediğini yapabilir, buna geçim deniyor. Akıllı olup başta evet demeyecekti ama aklı başına 20 yıl sonra gelmiş. Laflarınıza dikkat edin. Buldumcuk sizin …dır

Aslinda laflarim size de degildi cunku sizi de tanimiyorum size sadece hemen kesme parayi dediginiz icin kizmistim. Ama masallah hemen saydirmissiniz noktali kufru.

Merak ettim tatile falan gidiyor musunuz yoksa onu da gereksiz harcama olarak mı görüyor eşiniz.

Maaşınızı eşinize neden veriyorsunuz anlayamadım? Ya ortak hesap olur beraber ödenir yada kocanız öder. İlginç geldi bana.

Aynen kendi paranızı kendiniz biriktirin yazın kızları alın tatile gidin. Bu ne yahu içim daraldı ekonomik şiddet bu. Üstelik siz de çalışıyorsunuz

Hatta sizden alıp biriktirdiğin de isteyin versin. Kendi paranızı kendiniz değerlendirebilir siniz herhalde. Sizi salak sanıyor eşiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…