- 28 Mart 2020
- 6.200
- 24.409
- 298
Seni bezdirmek için herseyi yapacak asla geri adım atma.İşyerimdeyken eşime uzun bir mesajla bundan sonra ne yapacağımı yazdım.Eve gelince tartışma çıksın istemiyorum çocuklar yanımdayken.Tavrımı koydum.net kararımı belirttim.cevap vermedi..Ama onun savunması hep şu oluyordu.Ben senin paranı alıp kendime mi harcıyorum.Doğru ne kendi parasını ne de benim paramı harcamıyor.sadece ikisini de yatırım hesabında biriktiriyor.Sorun bu zaten.keşke harcasa!!kendine ya da bana.yeter ki harcasın..herkes yokluktan kavga eder,biz varlıktan ediyoruz.tepkisini bekliyorum.Ama geri adım atmıcam
Peki siz bu yatırım hesabında toplam ne kadar olduğunu,aylık getirisinin ne olduğunu biliyor musunuz?Bu hesaba istediğinizde ulaşabiliyor musunuz?Bu hesapta biriken parayla,misâl bi arsa alalım deseniz bu arsa üzerime olsun deseniz sorun çıkartır mı?İşyerimdeyken eşime uzun bir mesajla bundan sonra ne yapacağımı yazdım.Eve gelince tartışma çıksın istemiyorum çocuklar yanımdayken.Tavrımı koydum.net kararımı belirttim.cevap vermedi..Ama onun savunması hep şu oluyordu.Ben senin paranı alıp kendime mi harcıyorum.Doğru ne kendi parasını ne de benim paramı harcamıyor.sadece ikisini de yatırım hesabında biriktiriyor.Sorun bu zaten.keşke harcasa!!kendine ya da bana.yeter ki harcasın..herkes yokluktan kavga eder,biz varlıktan ediyoruz.tepkisini bekliyorum.Ama geri adım atmıcam
Hesabı saklamıyor,getirisinin ne olduğunu da biliyorum ama kullanmıyoruz.kullanalım diyorum işte itiraz ediyor.ne kendine birşey alıyor ne de bana,para hiç eksilmiyorPeki siz bu yatırım hesabında toplam ne kadar olduğunu,aylık getirisinin ne olduğunu biliyor musunuz?Bu hesaba istediğinizde ulaşabiliyor musunuz?Bu hesapta biriken parayla,misâl bi arsa alalım deseniz bu arsa üzerime olsun deseniz sorun çıkartır mı?
Birikmiş parayla bi taşınmaz geliyorsa alın ve sizin üzerinize olsun bakalım nolacak..aldıktan sonra ,bi süre para biriktiremeyeceğim ,ihtiyaçlarım var onları alacağım,birikim yapacağımız zaman bir altın hesabı açacağım ,sen bana gönderirsin diyin...siz de yani maaştan 10 bin alıp gerisini eşe göndermek nedir ya..ihtiyaçlarınızı ,istediğiniz şeyleri bi alın kalanı kendiniz de biriktirirsiniz..Hesabı saklamıyor,getirisinin ne olduğunu da biliyorum ama kullanmıyoruz.kullanalım diyorum işte itiraz ediyor.ne kendine birşey alıyor ne de bana,para hiç eksilmiyor
Sizin eşinizde kıtlık bilinci var. Ölene kadar biriktirir o. Bir şey yapacağı yok yani biriktirip de. Amacı biriktirmek olmuş. Madem böyle yaşamak istiyor, akşamları ve hafta sonları ek iş yapsın ve daha çok para kazansın. Kendi kazancı üzerinden yapsın ne yapıyorsa. Sizin paranızı gaspçı gibi elinizden alıp sizi kendi paranızın dilencisi yapmasın. Israr ederse istifa edeceğinizi çünkü bu şekilde çalışmanın anlamsız olduğunu içinizden artık gelmediğini söyleyin ve paçalarının tutuşmasını izleyin.Hesabı saklamıyor,getirisinin ne olduğunu da biliyorum ama kullanmıyoruz.kullanalım diyorum işte itiraz ediyor.ne kendine birşey alıyor ne de bana,para hiç eksilmiyor
O hesap havaya uçmadan bunun için de tedbir al konu sahibi....Biraz da benim hesapta dursun de mesela veya yarısını bana ver kendime araba alicam de, kurtar. O para çocuklarının hakkı, bırakma bu adamaHesabı saklamıyor,getirisinin ne olduğunu da biliyorum ama kullanmıyoruz.kullanalım diyorum işte itiraz ediyor.ne kendine birşey alıyor ne de bana,para hiç eksilmiyor
Konu sahibinin derdi bu değil,harcayalım ,ihtiyaçlarımızı alalım ,kendimizi isteklerimizden yoksun bırakıp biriktirmek doğru değil diyor..ama siz çok haklısınız ,ev onun üzerine,hesap onun üzerine..boşanma durumunda kimin üzerineyse onun borusu ötüyor..zaten öyle bir durumda hesaptaki para durmaz sanki..O hesap havaya uçmadan bunun için de tedbir al konu sahibi....Biraz da benim hesapta dursun de mesela veya yarısını bana ver kendime araba alicam de, kurtar. O para çocuklarının hakkı, bırakma bu adama
Durmaz tabii deli misin...Karısını 20 yıl köleden beter edip, İki öz evladının bütün ihtiyaçlarına (o da kavga dövüşle ) sadaka gibi aylık 10k layık gören bir adam , tehlikeyi sezince her pisliği yapar. En önce o hesap uçacak havaya, demedi demeyin, asıl orayı kurtarması lazımKonu sahibinin derdi bu değil,harcayalım ,ihtiyaçlarımızı alalım ,kendimizi isteklerimizden yoksun bırakıp biriktirmek doğru değil diyor..ama siz çok haklısınız ,ev onun üzerine,hesap onun üzerine..boşanma durumunda kimin üzerineyse onun borusu ötüyor..zaten öyle bir durumda hesaptaki para durmaz sanki..
20 yıl mıDurmaz tabii deli misin? Karısını 20 yıl köleden beter edip, İki öz evladının bütün ihtiyaçlarına (o da kavga dövüşle ) sadaka gibi aylık 10k layık gören bir adam , tehlikeyi sezince her pisliği yapar. En önce o hesap uçacak havaya, demedi demeyin, asıl orayı kurtarması lazım
eşiniz banknot sevici. bazı insanlar böyle oluyor. biriktire biriktire bir süre sonra varyemez oluyorlar. tek kendi parası olsa neyse ama sizin paranıza tedbir koyamaz. sizin tepkinizi hemen kabullenmeyecektir, zor da olsa zamanla kabullenecek.Hesabı saklamıyor,getirisinin ne olduğunu da biliyorum ama kullanmıyoruz.kullanalım diyorum işte itiraz ediyor.ne kendine birşey alıyor ne de bana,para hiç eksilmiyor
Birikim evet güzel ama ne yapiyo biriktirip konforunuzu sağlayacak ? İyi bı ev mi aldı da oturuyorsunuz iyi bir arabaya mi biniyorsunuz? O yine biriktirir siz konfor alanınzi genişletin gönlünüze goreİşyerimdeyken eşime uzun bir mesajla bundan sonra ne yapacağımı yazdım.Eve gelince tartışma çıksın istemiyorum çocuklar yanımdayken.Tavrımı koydum.net kararımı belirttim.cevap vermedi..Ama onun savunması hep şu oluyordu.Ben senin paranı alıp kendime mi harcıyorum.Doğru ne kendi parasını ne de benim paramı harcamıyor.sadece ikisini de yatırım hesabında biriktiriyor.Sorun bu zaten.keşke harcasa!!kendine ya da bana.yeter ki harcasın..herkes yokluktan kavga eder,biz varlıktan ediyoruz.tepkisini bekliyorum.Ama geri adım atmıcam
Tamam da tl olarak tutmuyordur herhalde, altın hesabımı var , faizde mi, yabancı para mı?Hesabı saklamıyor,getirisinin ne olduğunu da biliyorum ama kullanmıyoruz.kullanalım diyorum işte itiraz ediyor.ne kendine birşey alıyor ne de bana,para hiç eksilmiyor
Evi, arabası varmış, belli ki birikimleri de var. İnsanların durumu varsa belli bir miktar hayır yapmak insana iyi gelir. Tabii her ay artan kısmın tamamını dağıtmaktan bahsetmiyorum. Ben her ay 10 lira da olsa 10 bin de olsa her ay mutlaka birikim yaparım, o ay ne kadar arttırabilirsem artık, yıllardır alışkanlık edindim.Ya okuyorum tam hak verecegim, bi laf ediyorlar diyorum ki adamın bi bildigi varmış2 çocuğunuz var neden paranın kalanını hayır için veriyorsunuz yani? Eşiniz cimriyse sizin yüzünüzden mi olmuş diye merak ettim.
Hiçbir tepki vermedi, benimle hiç konuşmadı sadece çocuklarla konuştu,ben de konuşmadım.Hazmetmesi zaman alıcak.Kendi haline bırakıcam.o konuyu açmadıktan sonra ben de açmam.Söylemek istediğim herşeyi söyledim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?