Canım teşekkür ederim anlamana sevindim ya tabiki hepimiz eşlerimize güveniyoruzki evlendik değil mi ama hani yok hayatta yapmaz benim kocam diyenler vardır ya onları diyorum ben canım asla büyük konuşmamak lazım çünkü:))))action tamam canım şimdi anlayabilirim seni
yani "ben herkesin kocaı aldatır demiyorum,sadece büyük lokma ye büyük konuşma diyorum" demişsin eğer düşüncen buysa seni nlayabilirim.
ama hakkaten bende kocama sonuna kadar güveniyorum bu sana komik geliyorsa yada ilginç buluyorsan işte bunu asla anlayamam.
Canım senin bu çevre takıntını anlıyamadım benim çevreden ne kastediğimi anlayan anladı zaten üzgünüm sana anlatmak içinde vakit kaybetmeyeceğim. Herkesin eşi aldatır diyen yokki zaten burda büyük lokma yiyip büyük söz konuşmamaktan bahsediliyor.Sen böyle polyanacılık oynayarak mutluysan böyle ol güzelim kimene:)))
Güzelim yazık ki okumanda yok senin sanırım msjlarımın hepsine bakarsan öyle bir cümle olmadığını göreceksin eminim. Hem anlayamadığım benim eşim asla aldatmaz diyorsan bu konuda işin ne konunun başlığını bi oku istersen.:a015:polyannacılık ha
ilginç...
kimin polyannacılık oynadıığ ortada gülüm...:1closedeyes:
bana anlatmanı istediğimi de hatırlamıyorum ya neyse şakkıdı
bütün erkekler aldatır diye bir cümle kullandın...
bak ben hemen sana sentezini yapayım şakkıdı
bütün erkekler aldatır =herkesin eşi aldatır ...
bütün kelimesi zaten tüm erkekleri kapsar şakkıdı
neyse vaktimi kıymetli vaktimi boşa harcamayım ...
Güzelim yazık ki okumanda yok senin sanırım msjlarımın hepsine bakarsan öyle bir cümle olmadığını göreceksin eminim. Hem anlayamadığım benim eşim asla aldatmaz diyorsan bu konuda işin ne konunun başlığını bi oku istersen.:a015:
Evet çok yardımcı oldun canım konu sahibine benim kocam asla aldatmaz demek eminim çok yardımcı olmuştur :1closedeyes: bencede cevap yazma tatlım.okumam yoksa sana nasıl yanıt veriyorum...şakkıdı
bu konu sahibine yorumumla yardımcı olmak için buradayım eşim tarafından aldatıldığım için değil...
lütfen birşey yazmayınız çünkü artık yanıt vermeyeceğim müsadenizle :1closedeyes:
konu sahibi arkadaştan özür dilerim kendi adıma,konunu saçma bi neden yüzünden dağıtan 2kişiden biri olduğum için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?