Evet hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ne kadının aldatmayacağından ne de erkeğin aldatmayacağından :1closedeyes:
kişilik meselesidir bu iş...kişilikte problem var ise aldatırsın yok eğer kişilik tam anlamıyla sağlam ise aldatmazsın...
çevremizde örneklerinin çok olması herkesin eşinin aldatacağı anlamına da gelmez...
evet ben diyorum ''benim eşim aldatmaz '' komikse komik..ben de böyle diken üstünde duranlara komik diyorum o zaman...:1closedeyes:
eğer adamın içinde yoksa ister karşısına dünyanın en çekici kadını gelsin,gene aldatmaz,dönüp bakmaz bile canım...
yok eğer adamın eli işte gözü oynaştaysa,kadınlardan alamıyosa gözünü hele hele içinde de varsa bu adilik aldatır..bi kere de aldatır on kere de aldatır...
Ben de benim kocam yapmaz diyenlerdenim
kocama güveniyorum...onun sevgisinden aşkından sonuna kadar eminsem,hareketlerinden şüphe duymuyorsam,bana her konuda destek olduğunu görebiliyorsam,bana olan duygularını gözlerine baktıkça okuyabiliyorsam neden güvenmeyim ki...
Güven olmadan bir ilişki ne derece sağlıklı olur merak konusu tabiki
her dakika içinde şüphe,soru işaretleri ..nereye kadar...
Eşlerden biri diğeri hakkında benim eşim aldatır diebiliyorsa ben o ilişkinin geleceği ve sağlamlığı açısından şüphe ederim :1closedeyes:
Ayrıca eşe güvenmenin çevreden destek almakla alakası nedir yahu? ilginç ...