Canım çok güzel söylemişsin yaa hormonlar alınır mıki bu hormonlar yaw:))ve
cocuğuyla ailesinin yanına mı sıgınsın....
Hiç bir kadın hak etmez ama
evli erkeklerle olan kadınlarda suçlu
evli oldugunu gizleyen erkeklerde suçlu
ve erkeklerde başka kadınlara ( kadınlarda olmayan ) baktıran hormonlarda suçlu
bu hala benim kocam yapmaz diyenlere de akıl sır erdiremiyorum ben medi-menevi her anlamda çevremden fazlasıyla takdir alan bir insan olmama rağmen asla böyle bir söz kullanamam ilginç doğrusu...
Kesinlikle katılmıyorum sana sonuçda erkek ve hayatta hiç bir şeyin garantisi yok mutlaka güveniyorsun güvenmediğin bir insanla evlilik yapamazsın zaten canım ama kesinlikle aldatmaz lafı çok komik. Kocanda öyle bir niyet olmayabilir ama bu başka bir kadının kocanı baştan çıkarmıyacağı anlamına gelmez ki maalesef bunu bir çok örneğini görüyoruz çevremizde.canım kocana güvenmenin senin maddi manevi çevrenden takdir almanla ilgisi yok,önemli olan çevrendekilerin düşüncesi değil burda..
ben kocamın bana nasıl baktığını iyi görebiliyorsam,nasıl sevdiğini biliyorsam,nasıl içinin titrediğini biliyorsam,eşimin benim arkamda nasıl sıkı sıkı durduğunun farkındaysam,onu kendim gibi tanıyorsam ve bende bu duyguları ona besliyorsam kocama güvenirim .
zaten güven olmadan sağlıklı bir ilişki yürümez bence.asıl bir kadın kocam beni aldatmaz diyemiyorsa, yada bir adam karım beni aldatmaz diyemiyorsa işte ben o ilişkiye ilginç derim.
yoksa çevreyle felan bi alakası yok
ama her güvenende hakkettiğini bulmuyor ayrı konu,eşlerimizi iyi tanımamız lazım
katılmıyorum ben buna
bir kadın sadece cocuklarini buyutmeye odaklanmis sevmeden ve sevilmeden yasamak zorunda mi yani kocasi boyle diye??? bi kadın bunu hakeder mi lutfen ya
Kesinlikle katılmıyorum sana sonuçda erkek ve hayatta hiç bir şeyin garantisi yok mutlaka güveniyorsun güvenmediğin bir insanla evlilik yapamazsın zaten canım ama kesinlikle aldatmaz lafı çok komik. Kocanda öyle bir niyet olmayabilir ama bu başka bir kadının kocanı baştan çıkarmıyacağı anlamına gelmez ki maalesef bunu bir çok örneğini görüyoruz çevremizde.(
Bence daha güzel açıklanamaz bu konu tebrik ederim sizi kesinlikle katılıyorum ve bu hala benim kocam yapmaz diyenlere de akıl sır erdiremiyorum ben medi-menevi her anlamda çevremden fazlasıyla takdir alan bir insan olmama rağmen asla böyle bir söz kullanamam ilginç doğrusu...
Canım senin bu çevre takıntını anlıyamadım benim çevreden ne kastediğimi anlayan anladı zaten üzgünüm sana anlatmak içinde vakit kaybetmeyeceğim. Herkesin eşi aldatır diyen yokki zaten burda büyük lokma yiyip büyük söz konuşmamaktan bahsediliyor.Sen böyle polyanacılık oynayarak mutluysan böyle ol güzelim kimene:)))Evet hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ne kadının aldatmayacağından ne de erkeğin aldatmayacağından :1closedeyes:
kişilik meselesidir bu iş...kişilikte problem var ise aldatırsın yok eğer kişilik tam anlamıyla sağlam ise aldatmazsın...
çevremizde örneklerinin çok olması herkesin eşinin aldatacağı anlamına da gelmez...
evet ben diyorum ''benim eşim aldatmaz '' komikse komik..ben de böyle diken üstünde duranlara komik diyorum o zaman...:1closedeyes:
eğer adamın içinde yoksa ister karşısına dünyanın en çekici kadını gelsin,gene aldatmaz,dönüp bakmaz bile canım...
yok eğer adamın eli işte gözü oynaştaysa,kadınlardan alamıyosa gözünü hele hele içinde de varsa bu adilik aldatır..bi kere de aldatır on kere de aldatır...
Ben de benim kocam yapmaz diyenlerdenim
kocama güveniyorum...onun sevgisinden aşkından sonuna kadar eminsem,hareketlerinden şüphe duymuyorsam,bana her konuda destek olduğunu görebiliyorsam,bana olan duygularını gözlerine baktıkça okuyabiliyorsam neden güvenmeyim ki...
Güven olmadan bir ilişki ne derece sağlıklı olur merak konusu tabiki
her dakika içinde şüphe,soru işaretleri ..nereye kadar...
Eşlerden biri diğeri hakkında benim eşim aldatır diebiliyorsa ben o ilişkinin geleceği ve sağlamlığı açısından şüphe ederim :1closedeyes:
Ayrıca eşe güvenmenin çevreden destek almakla alakası nedir yahu? ilginç ...
Evet hayatta hiçbirşeyin garantisi yok ne kadının aldatmayacağından ne de erkeğin aldatmayacağından :1closedeyes:
kişilik meselesidir bu iş...kişilikte problem var ise aldatırsın yok eğer kişilik tam anlamıyla sağlam ise aldatmazsın...
çevremizde örneklerinin çok olması herkesin eşinin aldatacağı anlamına da gelmez...
evet ben diyorum ''benim eşim aldatmaz '' komikse komik..ben de böyle diken üstünde duranlara komik diyorum o zaman...:1closedeyes:
eğer adamın içinde yoksa ister karşısına dünyanın en çekici kadını gelsin,gene aldatmaz,dönüp bakmaz bile canım...
yok eğer adamın eli işte gözü oynaştaysa,kadınlardan alamıyosa gözünü hele hele içinde de varsa bu adilik aldatır..bi kere de aldatır on kere de aldatır...
Ben de benim kocam yapmaz diyenlerdenim
kocama güveniyorum...onun sevgisinden aşkından sonuna kadar eminsem,hareketlerinden şüphe duymuyorsam,bana her konuda destek olduğunu görebiliyorsam,bana olan duygularını gözlerine baktıkça okuyabiliyorsam neden güvenmeyim ki...
Güven olmadan bir ilişki ne derece sağlıklı olur merak konusu tabiki
her dakika içinde şüphe,soru işaretleri ..nereye kadar...
Eşlerden biri diğeri hakkında benim eşim aldatır diebiliyorsa ben o ilişkinin geleceği ve sağlamlığı açısından şüphe ederim :1closedeyes:
Ayrıca eşe güvenmenin çevreden destek almakla alakası nedir yahu? ilginç ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?