Bence daha güzel açıklanamaz bu konu tebrik ederim sizi kesinlikle katılıyorum ve bu hala benim kocam yapmaz diyenlere de akıl sır erdiremiyorum ben medi-menevi her anlamda çevremden fazlasıyla takdir alan bir insan olmama rağmen asla böyle bir söz kullanamam ilginç doğrusu...canım benim bunların başka kanalı yokki çoğu böyle oyüzden boşan diyemiyorum.ama her evlilik gül bahçesi değil.malesef yanındaki eşine hiçbirşey hissetmeden.sadece çocuklarını büyütmeye odaklanmış güçlü bir kadın ol .bazı şeyleri bilerek evliliği sürdürmek nekadar zor olsada.eğer mümkün olsaydı.anında onu bırakıp gideceğini hissettir.kendini salma.aksine dahada güzelleş.ona neleri kaybedebileceğini göster.ortalık fahişe dolu.kendi kafalarında kadınları bulup.evliliklerini mındar ediyorlar.ama onların kaybı.seven bir eşle yaşamakmı.yoksa mecburiyetten yanında kalan sevgisiz bir eşmi tercih onların.seninki tercihini yapmış.
eşine hiçbirşey hissetmeden.sadece çocuklarını büyütmeye odaklanmış güçlü bir kadın ol .bazı şeyleri bilerek evliliği sürdürmek nekadar zor olsada..
Hayır tabikide haketmez ama hayat hepimize adil değil kimimiz maddi manevi bi takım şeylerin üstesinden gelebilecek durumdayız kimimizse malesef hala çaresiz bi takım şeylere katlanmak zorunda eğer ki şu an tek başına yapabilecek durumda değilse yapılması gereken en doğru şey bu canım..katılmıyorum ben buna
bir kadın sadece cocuklarini buyutmeye odaklanmis sevmeden ve sevilmeden yasamak zorunda mi yani kocasi boyle diye??? bi kadın bunu hakeder mi lutfen ya
Hayır tabikide haketmez ama hayat hepimize adil değil kimimiz maddi manevi bi takım şeylerin üstesinden gelebilecek durumdayız kimimizse malesef hala çaresiz bi takım şeylere katlanmak zorunda eğer ki şu an tek başına yapabilecek durumda değilse yapılması gereken en doğru şey bu canım..
Hayır tabikide haketmez ama hayat hepimize adil değil kimimiz maddi manevi bi takım şeylerin üstesinden gelebilecek durumdayız kimimizse malesef hala çaresiz bi takım şeylere katlanmak zorunda eğer ki şu an tek başına yapabilecek durumda değilse yapılması gereken en doğru şey bu canım..
Bilemiyorum ama gerçekten çok zor çookk vicdansızlar ve saygısızlar maalesef yaa.. Allah hepimizi korusun kızlar hepimiz risk altındayız çünküevet maddiyat yoksa mecbur gibi bisey
bu erkekler neden bu kadar vicdansiz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?