tatlicadi1 Mucizem Kayıtlı Üye 28 Ocak 2011 2.829 3 25 Nisan 2011 Konu Sahibi tatlicadi1 #1 buda benim prensesimim
eda_deu evli mutlu kız annesi adayı Kayıtlı Üye 16 Eylül 2010 431 14 25 Nisan 2011 Konu Sahibi tatlicadi1 #2 siyah kedilere önyargılı olanlara inat bence çok güzellerr hep sevmişimdir siyah kedileri çookk güzel bi kızz maşalllah uzun ömürlü olsun inşallah
siyah kedilere önyargılı olanlara inat bence çok güzellerr hep sevmişimdir siyah kedileri çookk güzel bi kızz maşalllah uzun ömürlü olsun inşallah
A ays83 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Ocak 2010 490 6 25 Nisan 2011 Konu Sahibi tatlicadi1 #3 maşallah çok tatlı
tatlicadi1 Mucizem Kayıtlı Üye 28 Ocak 2011 2.829 3 25 Nisan 2011 Konu Sahibi tatlicadi1 #4 eda_deu .!.: siyah kedilere önyargılı olanlara inat bence çok güzellerr hep sevmişimdir siyah kedileri çookk güzel bi kızz maşalllah uzun ömürlü olsun inşallah Genişletmek için tıkla... ays83 .!.: maşallah çok tatlı Genişletmek için tıkla... teşekkürler,çok tatlıdır benim kuzumm.. elime doğdu 3 senedir benimle anneside bembeyez bir ankara kedisiydi ayrıca. babasını tanımıyoruz muhtemelen esmerdi
eda_deu .!.: siyah kedilere önyargılı olanlara inat bence çok güzellerr hep sevmişimdir siyah kedileri çookk güzel bi kızz maşalllah uzun ömürlü olsun inşallah Genişletmek için tıkla... ays83 .!.: maşallah çok tatlı Genişletmek için tıkla... teşekkürler,çok tatlıdır benim kuzumm.. elime doğdu 3 senedir benimle anneside bembeyez bir ankara kedisiydi ayrıca. babasını tanımıyoruz muhtemelen esmerdi