Kına Gecesi Benim kına gecem için .. :)

Zeyno61

♥ Bi bedende ; üç kalp ! ❤
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
7.374
552
398
Merhaba Daha önce gelinliğimi kiraladığım yerde kırmızı dantel detaylı bi elbise kiralamıştım 800 tl civarında.. Ama sonradan düşününce çok gereksiz olduğuna karar verdim ve cuma günü kapalı çarşıdan yine dantel detaylı üstülük artık benim diyebileceğim bi elbise aldım İndirimli fiyatıyla elbiseyi aldım Önceki fiyatı 600 alış fiyatım 450 tl
Bu elbisenin toz pembesi Arkası daha uzun gidiyor, bu resimde rengi koyu olduğu için dantelleri pek öne çıkmıyor ama benim ki öyle değil

Altına da böyle birşey aldım

Kınadan sonra tesettürlü olduğum için gidip kollarını kapattıracağım sonra üstüne bi şal ile de çok rahat giyebilirim

Ve kına yastığı, ayrıca bu yastığın tepsisini de aldım

Konuşma balonlarını unutmadım

Kına çervesini de unutmadım yalnız benimki bu değil, hem benimkinin arkasındada düğün için yazısı var.
Yani hem düğünde, hem kına da kullanacağım

Son düzenleme:

Tatlım elbiseni tam olarak nereden aldin öğrenebilir miyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatlım elbiseni tam olarak nereden aldin öğrenebilir miyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eminönü kapalı çarşıda çoğu mağazada aynısını bulabilirsin canım

Son düzenleme:

tatlııııım bende böyle organizasyon yapıcam ama elbisen kedi kına gecen için sade kalmış bence yaaaaa sen gelinsin daha şıkır şıkır gösterişli seyler giy bence :)

tatlııııım bende böyle organizasyon yapıcam ama elbisen kedi kına gecen için sade kalmış bence yaaaaa sen gelinsin daha şıkır şıkır gösterişli seyler giy bence :)

Nasıl yani canım sade derken? Aslında resimde gözüktüğü gibi sade değil ki. Hem ben tesettürlüyüm, bu aslında benim için zaten gösterişli oluyor
Bindallı da giyeceğim için kabarık birşeyler istemedim

Elbisende ayakkabında çok şık Zeynom

Mutluluk yakanı hiç bırakmasın

ha tamam bindallı giyeceksen sorun değil :) bende kapalıyım tatlım bu elisenin aynısını bende mezuniyet balomda giymiştim herkez bayılmıştı kollarınada astar değilde içtan tül geçirttim tenim gözükmüyordu herkes bayıldı

Bütün detaylar harika Zeynom elbisene bayıldım çok yakışacak sana Konuşma balonları ve çerçeveden bende istiyorum banane banane Söz için olur mu acep evde nişan-söz olacak ya nasipseHepiciğini güle güle giy güle güle kullan çok güzel tercihler canım

Son düzenleme:
ben kınada lavanta kesesi yada ayna dagıtmayı düşünüyorum misafirlere küçük paketlerdede kına :) kına hediyesi olarak

Zaten sırf ilerde giyebilmek için tercihim bu oldu canım, daha önce bi model beğenmiştim ama kiralıktı o. Şimdi bu benim oldu
Düğünden sonra getir yaptıralım dedi kadın. Bunun sırtı açıktı, önü straplez ben kapattırdım, sadece kolları açık kaldı.

Nehirtoşşş Çok yakıştı çok Nişanlım dua et kadınların arasında olacak yoksa giyemezdin çok yakıştı dedi
Kuzum kapalı çarşıda 20 tl konuşma balonu ama biz 10 aldık Söz için özel yapım olması gerek diye biliyorum
Amiin inşallah canım daha güzelleri senin olsun

Maşallah tatlımahepsi mi 10 TL tuttu canım bazıları nişana olur bence kaptı kızı gibi Amin canım inşallah

Eki Görüntüle 1110907 Maşallah tatlımahepsi mi 10 TL tuttu canım bazıları nişana olur bence kaptı kızı gibi Amin canım inşallah

Kuzum ben çerçeveden bahsettim o özel yapım oluyor 10 tl ve diğer konuşma balonları 3 tanesi 3 tl ben 3 tane aldım
Birinde 'Karpuz kesmeye geldik ' diğerinde 'Kına yakmaya geldik ' Diğerinde ise 'Kız tarafı arkasında erkek tarafı yazıyo'

Söz-Nişanda da olur hem saklarım ben onları kınaya kullanırım işte evde azıcık eğlenceli olsun istiyorum öyle sap gibi durup çekilmeyelim kızlar sevdicek falan çerçeveyi yaptırırım kuzum zaten fazla bir şey değilmiş kına zamanı da gider tekrar alırız ya da ikisine uygun bir şey yaptırırız yok yok kınada şeyi seviyorum mesela Zeynonun kınası gibi çok hoş duruyor

Tabi kuzum çok farklı duruyor ya, hem bu sene moda moda Kuzum bende öyle kişiye özel istiyordum ama kapalı çarşıda iki taraflısını görünce çok hoşuma gitti düşünsene hem düğün hem kına da kullanacaksın O yüzden istemedim kartonun üstüne kendim yazıcam renkli kağıtlardan becerirsem

Elbisen cok guzelmis :) gulu gule giyin
Allah tamamina erdirsin canim.

Konusma balonlarin ve kina gecesi hatirasi cok tatli nereden aldin acaba

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Modayı kaçırmayacağım inşallah bu sefer düğüne belki başka modalar çıkar bıyıkla dudiş almadın mı bakıyım iyi yapmışsın canım değerlendirmek gerek

Zeynom sana yorumumu söyledm zaten tekrar yazayım dedimm, Allah mutlulukla sağlıkla giymek nasip etsn cidden ben çok beğendm yeni elbiseniii konuşma balonları da çok güzell

Bindallı giyecen mi ayrıca sormuştm sanırm ama unuttm gıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…