Kına Gecesi Benim kına gecem için .. :)

Ee tabi görünüşleri bakımından daha çok tercih edildiği için acayip farklarda çıkabiliyor hangi markadan tercih edeceksiniz hepsini bir yerden almamız gerektiğini öneriyorlar:26:

Henüz karar vermedik bebeğim, bakıcaz işte :44: Babam set üstünü falan burdan alırız, buz dolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesini nişanlımın oturduğu yerden alırız diyor ama bilemiyorum bebeğim gri siyah alsında nerden alırsa alsın

Servis bakımında her markayla uğraşmamak adına söylüyorlar ama tabi ki eğer bir markanın bulaşık makinesini misal önermiyorlarsa diğer tercihler değerlendirilmeli

Servis bakımında her markayla uğraşmamak adına söylüyorlar ama tabi ki eğer bir markanın bulaşık makinesini misal önermiyorlarsa diğer tercihler değerlendirilmeli

Of ne zor işler bunlar ama ya :26: Ah nehirtoş gel benim yerime yapsana alışverişi

Of ne zor işler bunlar ama ya :26: Ah nehirtoş gel benim yerime yapsana alışverişi

Kız niye üşeniyorsun çok zevklidir ev eşyası için alışveriş yapmak ayy bana nasip olursa zevkle yaparım vallahi marka olarak Bosch ve Arçelik favorim kuzum

Kız niye üşeniyorsun çok zevklidir ev eşyası için alışveriş yapmak ayy bana nasip olursa zevkle yaparım vallahi marka olarak Bosch ve Arçelik favorim kuzum

Babamında aklında arçelik var sanırım yavrum çünkü dergileri hep arçelikten almıştı. Ben bu üşengeçlikle nişanlımın çok işi var benimle

Babamında aklında arçelik var sanırım yavrum çünkü dergileri hep arçelikten almıştı. Ben bu üşengeçlikle nişanlımın çok işi var benimle

Arçeliğin servisi çok iyi diye duydum benimde hayalim Bosch ama ikisininde kalitesi aynı kuzum pahalılar biraz ama değer diye düşünüyorum

Arçeliğin servisi çok iyi diye duydum benimde hayalim Bosch ama ikisininde kalitesi aynı kuzum pahalılar biraz ama değer diye düşünüyorum

Öyle kuzum sonuçta her yıl alınmıyor ki. Kına için saç modellerine bakıyorum senin sayfada da vardı dimi nehirtoş

Öyle kuzum sonuçta her yıl alınmıyor ki. Kına için saç modellerine bakıyorum senin sayfada da vardı dimi nehirtoş

Beyaz eşya bence kaliteliyse şansımıza iyi çıkarsa 10 yıl rahat gider canım Var canımcım son sayfadan geriye doğru git zaten sonra sayfalarda modeller ilk sayfalarda gelinlikler var sadece açık mı topuz mu düşünüyorsun :78:

Evet inşallah kalitelilerini buluruz Hemen bakıyorum bebeğim. Ya hiç karar veremedim hani topuz ama hafif yandan salık modeller. Yada düz dağınık topuz düşünüyorum bakalım nehirim

Evet inşallah kalitelilerini buluruz Hemen bakıyorum bebeğim. Ya hiç karar veremedim hani topuz ama hafif yandan salık modeller. Yada düz dağınık topuz düşünüyorum bakalım nehirim

Öyle modellerim var kuzum sayfa da bende ya yarım toplu ya da dağınık düşünürüm şahsen düğünde açık bırakacaksam kına da yarım topuzda yapabilirim iyice çıldırıp oynamak için elektriklilerde hiç şanslı değilimdir elime geçen bozulur bakalım kaderim ne gösterecek

Diğer topikte paylaşıyorum bebeğiimm ordan devam edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…