Kına Gecesi Benim kına gecem için .. :)

Elbisen cok guzelmis :) gulu gule giyin
Allah tamamina erdirsin canim.

Konusma balonlarin ve kina gecesi hatirasi cok tatli nereden aldin acaba

Eminönü kapalı çarşı canım

Modayı kaçırmayacağım inşallah bu sefer düğüne belki başka modalar çıkar bıyıkla dudiş almadın mı bakıyım iyi yapmışsın canım değerlendirmek gerek

Henüz onları almadım nehirtoşum Bugün elbiseyi almaya gideceğim, onlarıda alacağım

Hiloşum sağol canım benim en güzelleri senin olsun, herşey gönlünce olsun

Evet sormuştun
Evet giyeceğim bebeğim. Onuda gelinliği almaya gittiğimde alacağım

canım güle güle giyin çok güzel elbisen hayırlı olsun

Begüüşşş sen nerelerdesin :26:

Canım benim çok sağol

Canımm çok güzel elbisen ve hazırlıkların mutlulukla giy inşAllah

Seroşşşumm amin amin inşallah Askeri aldın, darısı senin başına

Sağol öncelikle Zeynomm amin inşallah
Ah benm kafam :78:
Anladım canm onun fotoyu koymadn da bi sorayım dedm hep foto istiyorum hepp

Elbiseni al tabi en başta onları da çıkartırsın aradan hadi bakıyım

Sağol öncelikle Zeynomm amin inşallah
Ah benm kafam :78:
Anladım canm onun fotoyu koymadn da bi sorayım dedm hep foto istiyorum hepp

Olsun bebeğim sorun değil, bizim devrelerden bi arkadaş hala soruyor düğün ne zaman diye bu kaçıncı oldu
Alıştım yani kuzum sorun etme Fotosunu bulamadım netten o yüzden koyamadım hiloşum

Uyy nar çiçeğimi bu kırmızıyla pembe arası bir ton fuşya mı yoksa güzel olmuş canım çok yakışmış aşkla giy inşallah

Kırmızıyla pembe arası kuzum, nasıl bi renk olduğunu bende çözemedim. Ne nar çiçeği, ne fuşya
Sağol canım sağol amiin inşallah

O renkler de çok moda ama hele bu yılın rengi limon sarısı Sadece ten renklerimiz farklı bebeğim

Sarıyı hiç sevmem inşallah bende özel anlarımda kullanmak istesem söz elbisem siyah oldu tanışma için saks mavisi ya da vişne çürüğü istiyorum bulamazsam evdeki elbisemin üzerine ceket kombini yapacağım o da lila krem gibi bir şey Kına kaftanımı da vişne çürüğü bordo tonlarında istiyorum

Sen şimdiden kafanda kurmuşsun kuzum ama inşallah o an değişmez fikrin Mesela ben gelinlikte kabarık, sadece üstü dantel detaylı istiyordum ama çok farklı bi model beğendim. Kına elbisesini toz pembe düşünüyordum, daha farklısı oldu Bindallıyı da şatafatlı birşey istiyordum ama o da sade oldu Limon sarısı gömlek aldırdım nikah ta giymek için kalem etek, limon sarısı salaş gömlek üstünede siyah eşarp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…