Kına Gecesi Benim kına gecem için .. :)

İnşallah kuzum genelde bana yakışan renkler bunlar o yüzden bakalım tabi dediğin gibi rengi bulduk modeli uydurabilecek miyim Herşeyin hayırlısı gerçektensana limon sarısı çok yakışır ama esmer tene yakışıyor sarı

Uydurursun kuzum, inşallahh Ben artık bunalıma girdim, dün elbiseyi terziden almak için bi acele ediyorum ki görsen of alak çıkak artık diye söylene durdum. Eve gelir gelmezde uyuyakalmışım topuklarımı hissetmiyordum ki

Yorucudur canım tahmin edebiliyorum az zamanınız kaldı artık son hazırlıklar o yüzden tatlı yorgunluklar heyecanlar olur öyle

Evet herşey hayırlı zamanda olsun inşallahEnee bence en heyecanlı anlardan biridir beyaz eşyalara bayılıyorum

İnşallah canımmcımm Babam dün dergileri almışta onlara baktım, mutfağım beyaz olduğu için krem, siyah alacağım kuzum

Gri diyecektim nehirtoş çaktırma

He timam çaktırırmıyım hiç çok güzel gri ve siyah benimde hayalim ama siyaha çok aşırı yer vermeyeceğim çünkü sanırım mutfakta kullanacağım küçük elektrikli aletlerimde siyah renk çoğunlukta olacak öyle başladım kattle da falan belli olduo yüzden fazla fazla gri olacak ınox mu ne deniyor onlardan işte bazı detayları siyah olur herhalde

İnox çok iyi ya Ben siyah kullanacağım genelde kuzum, mutfak bembeyaz. Süs eşyalarım kırmızı beyaz falan, aletler siyah beyaz

İnox çok iyi ya Ben siyah kullanacağım genelde kuzum, mutfak bembeyaz. Süs eşyalarım kırmızı beyaz falan, aletler siyah beyaz

Inox da beyaz mutfağa çok yakışıyor ama siyah çok toz gösteriyor onu tut aklında kuzum ufak detaylarda olursa çok gözde yormaz bak aklını karıştırmayayım da

Inox da beyaz mutfağa çok yakışıyor ama siyah çok toz gösteriyor onu tut aklında kuzum ufak detaylarda olursa çok gözde yormaz bak aklını karıştırmayayım da

Tezgah o tonda bebeğim zati Ocağı siyah gri alcam, diğerleride öyle bakalım :44: Ya hu çizik belli etmeyen cinsten alcam ben sakarımdr

Tezgah o tonda bebeğim zati Ocağı siyah gri alcam, diğerleride öyle bakalım :44: Ya hu çizik belli etmeyen cinsten alcam ben sakarımdr

Allah bize kolaylık versin alacaksın beyaz eskiden olduğu gibi olmayacak böyle dertlerin ama gel gör ki gönül istiyor

Allah bize kolaylık versin alacaksın beyaz eskiden olduğu gibi olmayacak böyle dertlerin ama gel gör ki gönül istiyor

Aynen bebeğim ya. Bugün gidip bakacağız ama bi de bana sor Arasında fiyat farkıda var zaten

Aynen bebeğim ya. Bugün gidip bakacağız ama bi de bana sor Arasında fiyat farkıda var zaten

Ee tabi görünüşleri bakımından daha çok tercih edildiği için acayip farklarda çıkabiliyor hangi markadan tercih edeceksiniz hepsini bir yerden almamız gerektiğini öneriyorlar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…