- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Sen şimdiden kafanda kurmuşsun kuzum ama inşallah o an değişmez fikrinMesela ben gelinlikte kabarık, sadece üstü dantel detaylı istiyordum ama çok farklı bi model beğendim. Kına elbisesini toz pembe düşünüyordum, daha farklısı oldu Bindallıyı da şatafatlı birşey istiyordum ama o da sade oldu Limon sarısı gömlek aldırdım nikah ta giymek için kalem etek, limon sarısı salaş gömlek üstünede siyah eşarp
İnşallah kuzum genelde bana yakışan renkler bunlar o yüzden bakalım tabi dediğin gibi rengi bulduk modeli uydurabilecek miyimHerşeyin hayırlısı gerçekten sana limon sarısı çok yakışır ama esmer tene yakışıyor sarı
Uydurursun kuzum, inşallahhBen artık bunalıma girdim, dün elbiseyi terziden almak için bi acele ediyorum ki görsen of alak çıkak artık diye söylene durdum. Eve gelir gelmezde uyuyakalmışım topuklarımı hissetmiyordum ki
Yorucudur canım tahmin edebiliyorum az zamanınız kaldı artık son hazırlıklar o yüzden tatlı yorgunluklar heyecanlar olur öyle
Alışveriş hele bana olunca pek bi tatlı geliyo
Tatlı olur tabisi ben şuan o tadı çeyiz alışverişinde evimize bir şey aldığımızda yaşıyorum
Herşey sırasıyla gelmiyor mu zaten bebeğimaha yarın beyaz eşyalarımızı almaya gidiyoruz
Evet herşey hayırlı zamanda olsun inşallahEnee bence en heyecanlı anlardan biridir beyaz eşyalara bayılıyorum
İnşallah canımmcımmBabam dün dergileri almışta onlara baktım, mutfağım beyaz olduğu için krem, siyah alacağım kuzum
Beyaz eşyanın krem rengi mi oluyor kız ilk defa duydum cahilmi kaldım yoksa
ben de duymadım
Beyaz eşyanın krem rengi mi oluyor kız ilk defa duydum cahilmi kaldım yoksa
Gri diyecektim nehirtoş çaktırma
He timam çaktırırmıyım hiççok güzel gri ve siyah benimde hayalim ama siyaha çok aşırı yer vermeyeceğim çünkü sanırım mutfakta kullanacağım küçük elektrikli aletlerimde siyah renk çoğunlukta olacak öyle başladım kattle da falan belli oldu o yüzden fazla fazla gri olacak ınox mu ne deniyor onlardan işte bazı detayları siyah olur herhalde
İnox çok iyi yaBen siyah kullanacağım genelde kuzum, mutfak bembeyaz. Süs eşyalarım kırmızı beyaz falan, aletler siyah beyaz
Inox da beyaz mutfağa çok yakışıyor ama siyah çok toz gösteriyor onu tut aklında kuzumufak detaylarda olursa çok gözde yormaz bak aklını karıştırmayayım da
Tezgah o tonda bebeğim zatiOcağı siyah gri alcam, diğerleride öyle bakalım :44: Ya hu çizik belli etmeyen cinsten alcam ben sakarımdr
Allah bize kolaylık versin alacaksın beyaz eskiden olduğu gibi olmayacak böyle dertlerin ama gel gör ki gönül istiyor
Aynen bebeğim ya. Bugün gidip bakacağız ama bi de bana sorArasında fiyat farkıda var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?