• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Benim kına gecem için .. :)

Elbisen cok guzelmis :) gulu gule giyin
Allah tamamina erdirsin canim.

Konusma balonlarin ve kina gecesi hatirasi cok tatli nereden aldin acaba

Eminönü kapalı çarşı canım :31:

Modayı kaçırmayacağım inşallah bu sefer düğüne belki başka modalar çıkar bıyıkla dudiş almadın mı bakıyım :60:iyi yapmışsın canım değerlendirmek gerek :52:

Henüz onları almadım nehirtoşum :17: Bugün elbiseyi almaya gideceğim, onlarıda alacağım :31:

Zeynom sana yorumumu söyledm zaten tekrar yazayım dedimm, Allah mutlulukla sağlıkla giymek nasip etsn cidden ben çok beğendm yeni elbiseniii :16: konuşma balonları da çok güzell :54:

Bindallı giyecen mi ayrıca sormuştm sanırm ama unuttm gıı :17::1:

Hiloşum sağol canım benim en güzelleri senin olsun, herşey gönlünce olsun :16:

Evet sormuştun :27:
Evet giyeceğim bebeğim. Onuda gelinliği almaya gittiğimde alacağım :31:

canım güle güle giyin çok güzel elbisen hayırlı olsun

Begüüşşş sen nerelerdesin :26:

Canım benim çok sağol :31:

Canımm çok güzel elbisen ve hazırlıkların mutlulukla giy inşAllah :16::16:

Seroşşşumm amin amin inşallah :17: Askeri aldın, darısı senin başına :16:

Eminönü kapalı çarşı canım :31:

Henüz onları almadım nehirtoşum :17: Bugün elbiseyi almaya gideceğim, onlarıda alacağım :31:

Hiloşum sağol canım benim en güzelleri senin olsun, herşey gönlünce olsun :16:

Evet sormuştun :27:
Evet giyeceğim bebeğim. Onuda gelinliği almaya gittiğimde alacağım :31:

Begüüşşş sen nerelerdesin :26:

Canım benim çok sağol :31:

Seroşşşumm amin amin inşallah :17: Askeri aldın, darısı senin başına :16:

Sağol öncelikle Zeynomm amin inşallah :nazar:
Ah benm kafam :78::67:
Anladım canm onun fotoyu koymadn da bi sorayım dedm hep foto istiyorum hepp :1::1:

Elbiseni al tabi en başta onları da çıkartırsın aradan hadi bakıyım :52:

:17::17::17::17::17:

Sağol öncelikle Zeynomm amin inşallah :nazar:
Ah benm kafam :78::67:
Anladım canm onun fotoyu koymadn da bi sorayım dedm hep foto istiyorum hepp :1::1:

Olsun bebeğim sorun değil, bizim devrelerden bi arkadaş hala soruyor düğün ne zaman diye bu kaçıncı oldu :27:
Alıştım yani kuzum sorun etme :17: Fotosunu bulamadım netten o yüzden koyamadım hiloşum :31:

Uyy nar çiçeğimi bu kırmızıyla pembe arası bir ton fuşya mı yoksa güzel olmuş canım çok yakışmış aşkla giy inşallah:nazar::12:

Kırmızıyla pembe arası kuzum, nasıl bi renk olduğunu bende çözemedim. Ne nar çiçeği, ne fuşya :27:
Sağol canım sağol amiin inşallah :16:

O renkler de çok moda ama hele bu yılın rengi limon sarısı :27: Sadece ten renklerimiz farklı bebeğim :16:

Sarıyı hiç sevmem :60:inşallah bende özel anlarımda kullanmak istesem söz elbisem siyah oldu tanışma için saks mavisi ya da vişne çürüğü istiyorum bulamazsam evdeki elbisemin üzerine ceket kombini yapacağım o da lila krem gibi bir şey :27:Kına kaftanımı da vişne çürüğü bordo tonlarında istiyorum:17:

Sarıyı hiç sevmem :60:inşallah bende özel anlarımda kullanmak istesem söz elbisem siyah oldu tanışma için saks mavisi ya da vişne çürüğü istiyorum bulamazsam evdeki elbisemin üzerine ceket kombini yapacağım o da lila krem gibi bir şey :27:Kına kaftanımı da vişne çürüğü bordo tonlarında istiyorum:17:

Sen şimdiden kafanda kurmuşsun kuzum ama inşallah o an değişmez fikrin :27: Mesela ben gelinlikte kabarık, sadece üstü dantel detaylı istiyordum ama çok farklı bi model beğendim. Kına elbisesini toz pembe düşünüyordum, daha farklısı oldu :27: Bindallıyı da şatafatlı birşey istiyordum ama o da sade oldu :27: Limon sarısı gömlek aldırdım nikah ta giymek için kalem etek, limon sarısı salaş gömlek üstünede siyah eşarp :16:

Back