Benim Imtihanimda Boyleymis...

ya hakikaten Rabbim sana bir imtihan vermiş. başından geçenlerin sonunu okuyunca bie nebze sevindim senın adına. neden mi? çunku Rabbim seni öyle seviyormuş ki, senın başına bir musibet verip kendine yaklaştırmış :)sen şanslı bir kulsun. Diliyorum RAbbimden, inş tüm duaların hayır ile sonuçlanır ve o çok istediğin mis kokulu bebeği en kısa zaman da kucağına alırsın :)
sevgiyle kal..

insanlar ne kadar kötu ve de fesatlar öyle değil mi.. senın mutluluğunla mutlu olmak yerine saçma sapan şeylerle daha da üzüyorlar. maşallah sana da :) insallah hayıtlı haberler alırsın :)

bende ikizler burcuyum burçların en guseli ikizler burcu değil mi kendini toparlamana ii hissetmene çok sevindim. bak, bana bile bir saat içerisinde iki farklı duygu yaşattın kız sen :) önce sana çok üzüldüm şimdi ii olmana çok sevindim. bende bu ay tedaviye başladım. bugun 13. günüm. dun gece çatlatma iğnemi vuruldum. Allah ın izni ile yarın yumurtalarım toplanacak. sonrası Allah kerim...

hayırlara vesile olsun inş bacım..

melek hanım sıkıntılarınızın hayır ile sonuçlanmasına çok sevindim. bende şişli memorial da tedavi görmeye başladım. bugun 13. gunum. yarın yumurta tıoplama olacak inş. nur hanımın hastasıyım bende. sağolsunlar gerçekten çok gusel ilgileniyolar. inş benımde hayırlısı ile mutlu haberlerle sonuçlanır :)

ayyyyyyyyyy çok romantik yaaaaaaaaaaa :) inş eve üç kişi dönersiniz :)

nerede yasiyorsun canim sen,ben suan istanbuldayim ama normalde izmirde yasiyorum.ayni sehirde olsakta tanissak gercekten yaaa

canim 2012 tup bebek gunlugunu okuyorum surekli ama birsey yazmadim hic oraya.Bebegine kavusmana cok sevindim.sizlersiniz iste bize umut olan.dualarin icin Allah razi olsun guzel anne..

Hamdolsun Rabbime,amin canim hepimizin dualari kabul olsun insallahhh

Ikizler burcu biraz zor be kuzu,ben bile kendime zor dayaniyorum.10 dk ara ile hep aglayip hem gulebiliyorum Insallah sende bebegine kavusursun arkadasim.Lutfen tedavinin sonucunuda bildir bize.Dualarima ekledim senide,hayirli haberlerle gel...

hayırlara vesile olsun inş bacım..

amin canimmm

ayyyyyyyyyy çok romantik yaaaaaaaaaaa :) inş eve üç kişi dönersiniz :)

canım gene senin kararın ama bence görüş en iyi arkadaşın adı üzerinde birilerine anlattıkça azalır üzerindeki yük anlat boşalt üzerindeki yük hafiflesin

canım gene senin kararın ama bence görüş en iyi arkadaşın adı üzerinde birilerine anlattıkça azalır üzerindeki yük anlat boşalt üzerindeki yük hafiflesin

arkadasim biliyor durumumu,ama inanki bu durumda olmayan kimse anlamiyor be canim beni

canım ben senın topıgını takıp etmıstım,az cok biliyorum yasadiklarini ve cok uzulmustum.Ama senin yazis seklin ve cumlelerin hep umutluydu.Umudun hic bitmesin arkadasim insallah hepimizin olsun bebisleri..

Cok zor bı 3 ay geçirdim hayatım amacsizdi
Ne gezmek ne evde durmak ne yemek yemek be ise gitmek hiç bsy yapasim yoktu elim kolum kalkmıyordu etrafa bsy yansitmamak icin mutlu rolü yapmak nekdr zordu...şimdi mutluyum hamile kalmadım ama umudum var 3 ay once doktor eşiniz kısır sizin cocuğunuz olmaz dediğinde maffolmustum tarifi olmayan bı acı idi..şimdi Birsuru sperm bulundu eşimde veeeee umudum var Rabbim nasip etsin ins maddi manevi gücüm yettiğince deniycem...
Bizim gibi zorluk çekenlerin bebislerim kıymetli olacak Heralde:) şimdiden olmayan bı bebek icin ne kıyafet alacağıma ne isim koyacağımı düşünüyorum hayali bile sahane gercekten yasasam kimbilir ne yaparım:)
Umutsuz olma Rabbim ol diyince olmuycak bsy yok..hep Rabb'inden iste onu gücü kudreti sınırsız..

Son düzenleme:

o zaman yasadigin tum duygulari ben yasiyorum bu zamanlarda.Inan onceden Istanbula geldigimde nereye gidecegimi,neler yapmacagimi sasirirdim.Eve girmezdim surekli eglenir gezerdim.Simdi 1 aydir burdayim doktora gitme disinda evden hic cikmadim.Icimden gelmiyor,halim yok.Ne olacaksa olsun artik,beklemek gercekten zormus.

Bugun Umuttaydim yine.Cuma gunu toplama islemi olacakmis.Ama canim sIkildi biraz.Sag tarafta yumurtalar istenilen buyukluge ulasmamis.Sorun olurmu dedim Suleyman Beye,her zamanki rahatligi ile problem yok,cuma bekliyorum dedi.Hic yasayan oldumu acaba bu durumu.Simdiden aklima takildi,ya kaliteli degilse yumurtalarim.offffffffff yaa Allahim ne olur geceyim artik bu imtihandan.

Ikizler burcu biraz zor be kuzu,ben bile kendime zor dayaniyorum.10 dk ara ile hep aglayip hem gulebiliyorum Insallah sende bebegine kavusursun arkadasim.Lutfen tedavinin sonucunuda bildir bize.Dualarima ekledim senide,hayirli haberlerle gel...

hehe zor bir burcuz gerçekten ama seven çok sever bizi değil mi elimden geldiğince yazıcam herşeyi. mesela bugun yumurta toplamam gerçekleşti. ne kadar zormuş ilk defa anestezi aldım. yarın kalçadan iğneler başlıyor. onlardan korkuyorum birazcık Rabbim hayırlısıyla sonuçlanmasını nasip etsin inş..

arkadasim biliyor durumumu,ama inanki bu durumda olmayan kimse anlamiyor be canim beni

gerçekten anlamıyorlar, hemen sorular başlıyo. neden tüp bebek yaptırıyosunuz, yaşınız çok genç değil mi, biraz daha bekleseydiniz( sanki ben bilmiyorum beklemeyi. iki sene olmuş daha ne kadar bekleyeyim). kimisi daha ileri gider, sorun kimde diye sorar. sorar da sorar akıl verir de verir...

merak etme tatlım yaa. önemli olan bikaç tane sağlıklı yumurtan olması. benimde senın ki gibi oldu. sağ taraftaki sol taraftakilerden çok gerideydi. ama son iki gun biraz daha düzelir gibi oldu. bugun benden 20 tane yumurta almışlar. Arkadaş dalga geçiyo kuluçkaya mı yattın die gülüyoruz :) inş en sağlıklıları güselce döllenip rahmıne sımsıkı yapışırlar

Cnmmm Raht ol ve suleymn bey e gucen ben cok sevdim kendisini ozel geliyrdum rabbim burda nasip etti bak sen birazcik raht olben ilk tedavimde senin gibiydim ve kimyasal gebelik gecirdim donmus tedavimde cok rahttim olucakti cok dua ediyrdym rabbim hepunize nasip edicek inaniyorum buna tek sir raht olmakta pozitif dusun konus ebriyolarnla inan onlara dua et ve raht ol bebek dergileri al hayal kur lutfen dene bak bebe magzalari gez tulum al bebegine ben 2. Tedavimde hep bunlsri yaptim olucak yumurtan da embriyon da kaliteli olucak raht ol cnmm

esimin annesi daha da ileri gitti biliyormusun.takmis kafaya ben niye igne vuruluyormusum,madem sorun oglundaymis o zaman neden beni tedavi ediyorlarmis.Acaba bende problem varda aslinda,sakliyormuyuz zannediyor anlamiyorum.

masallah canimm,bebislerinde simsiki sarilir insallah sana...

yarin toplancak yumurtalarim,bakalim sonra basliyor asil maraton.Verdigin umutlar icin cok tesekkur ederimm arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…