Benim Imtihanimda Boyleymis...

Merhabalar,

Pazartesi gunu Tup Bebek icin tedaviye basliyoruz.Oncelikle yasadiklarimi ve psikolojimden bahsetmek istedim size.Uzun uzun yazacagim.Icimde ne varsa dokecegim buraya...

2010 yilinda cok sevdigim esimle evlenip yasadigim sehir olan Istanbuldan baska bir sehre gittim.Geldigim yer ufak bir sahil kasabasiydi ve herkes birbirini taniyordu.Esimin ailesi dahil hic kimsemiz yoktu orda.Kisa sure de cevrem olusmaya basladi.Yapim geregi kisa surede cok samimi oldum insanlarla.Sonrasinda hayalkirikligi ve baska arkadasliklar.En son tanismamiz gecen yil mart ayinda olan oda istanbuldan gelin gelmis ayni sartlarda oldugumuz,hatta eslerimiz ayni yerde calisan biriyle arkadas oldum hatta benim tabirimle dosttuk.Sonra onun bir arkadasi benim bir arkadasim derken grup olduk.Iyi vakit gecirdigim ailece gorustugumuz insanlardi.Buraya kadar hersey guzel...

2011 yilinda bebek istemeye basladik esimle.1. deneme,2. deneme,3. deneme ... derken ben huzursuz olmaya basladim.3 doktora gittim bir sorun gozukmuyordu.Rahim temiz hersey yolunda diyorlardi.Hayatimin en cahilce isi esimin testlerini o zaman yaptirmamiz oldu.Inanin hic aklima gelmedi.2011 dolu dolu huzurla gecti yinede.

2012 yili hayatimin donum noktasi oldu resmen.Subat ayinda esim ilk spermiyogram testini yaptirdi,bende muayene oldum.Bende sorun gozukmuyordu ama esimin sonuclari hic iyi degildi.Sperm sayisi azdi,yavasdi ustelik morfoloji sorunuda vardi.O an icime bir ates dustu resmen.Ama iyiydim dostlarim vardi ya onlar destekti bana.Dualar okuyacaktik,icim rahat olacakti ve elbette bebegimiz de olacakti.

Subat ve Mart ayinda esim ilac kullandi,keciboynuzlari,cevizler,findiklar...Bu arada ben iyiyim hala..Hatta esimi ben telkin ediyorum.Asla isyan etmeyecegiz daha yasimiz kac bizim diyorum...

4 Nisanda arastirip iyi olduguna karar verdigimiz bir tup bebek merkezine gittik.Yine esime spermiyogram testi ve bana muayene.O koltuktan nefret eder oldum...artik gorunce titremeye basliyorum.Doktor ultrasyonda bakarken cikolata kistin var dedi.Beynim uguldamaya basladi.Arastirdigim kadariyla buda bir ınterfılıte nedeniydi.Birde bu eksikti! Neyse basladik esimin sonucunu beklemeye.Bu arada icim hala yaniyor.Bu sefer az olan sperm sayisi neredeyse yok denecek duruma gelmis,hareket sifira yakin ,morfoloji % 0. Iste o an basladi benim imtihanim.O an dustum aslinda ben o karanlik kuyuya.Cevremde hep bebek askiyla bilinen ben dunyaaa cocugu olmayacak!

Eve geldik..gozler sismis yanliziz.Ama aklim hep dostlarimda onlarla konusmaliyim icim rahatlamali...Onumuzdeki hafta rahim filmi cekilecek bana.Ailem uzakta ama olsun dostum olacak yanimda.Ertesi gun ariyorum dostumu.Sesi soguk,isteksiz konusuyor.Ne oldu diyorum bosver diyor.Coktan bosvermis yani beni.Bize gelsene diyorum isim var diyor.Kapattik telefonu facebooka girdim.Oradan adilik,yalanci arkadaslik,dedikodu falan filan onlarla ilgili bir suru sey paylasmis.Aradim tekrar...Disarda bulusalim evine gelmek istemiyorum dedi.Idrak edemiyordum olanlari peki dedim.Bir cafeye gittik...Benimle ilgili x `e YORUM yapmissin(diger dostum dedigim kisiye).ne yapmisim yorum dedim.O kadar basitce o kadar komik seylerki.Ama konusulan hersey sanki hep art niyetli oldugum ve onu kiskanmisim gibi aktarilmis.Aciklama yaptim ama anlamadi beni.Riyakarlikla sucladi.Birde ustune bende benimle ilgili ne sirrin varsa hepsini sinirlenip x kisiye anlattim dedi.Ben yorum yapmisim ama siz dedikodumu yapmissiniz dedim.Ne dediysem dedim ama bu olayda aklayamadim kendimi.Birden gunah kecisi oldum,hepsi cikti hayatimdan.Daha test sonuclarimi bile paylasamadan,bana yardim edin kotuyum diyemeden onlar yargilayip asmislar bile beni.1 hafta oyle tuhaf duygularla gecti.Isin kotusu bu insanlar ile ayni sitedeyim surekli goruyorum,gorusuyorlar,guluyorlar..sesleri hep evimde.

1 hafta sonrasinda rahim filmim cekildi.Narkozdan aglayarak uyandim.Esim elimi tutmustu yanimda oda agliyordu.Ertesi sabah kalktigimda ben degildim sanki.Sinir krizleri gecirdim ustuste 3 gece acillerde sabahladik.Eve giremiyordum.10 gunde 7 kilo verdim.Surekli kusuyordum.Intihar etme dusuncesi yerlesmistiki artik beynime ablam ve enistem cikip geldiler yanima.Delirmis gibiydim.Nefes alamiyorum diye bagiriyordum surekli.

Mayis ayinda tedavimin baslamasi gerekiyordu ama benim psikolojim berbatti.Beni alip Istanbula getirdi ablam.Burada yaptircaz tedaviyi dedik.Umut tup bebek merkezini arastirdik bulduk.Suleyman Bey ile tanistim.Esimden tekrar spermiyogram istedi.Bu sefer sonuclar daha iyi cikti.Ama benim Mayis ayim gitmisti...

Son olarak hala Istanbuldayim ailemin yaninda.Yasadigim yere donmek istemiyorum.O kadar kotu gunler gecirdimki son zamanlar o evde,sanki gidince tekrar yasayacakmisim gibi....Esimi ara ara gidip geliyor yanima.Cok ozluyorum onu.Psikolojik olarak hala iyi degilim.Kriz gecirmiyorum ama icim hala yaniyor.Sabahlari kalktigimda sikintidan patlayacakmis gibi oluyorum.Namaza basladim,tovbe ettim yaptigim tum gunahlara...surekli tesbih cekiyorum.Carsamba gecesi Hz Mevlanayi ziyaret icin istanbuldan yola ciktik sabah ziyaretimi yapip tekrar donduk.Suan yasadigim ruh durumu normalmi bilmiyorum.Gerci yasadiklarima verdigi tepki bu beynimin biliyorum.

Bu sabah adet oldum,pazartesi umudum icin basliyorum tedaviye.Bakarsiniz sinavim bebegimle biter.Bu bebek yuregime su serper.Suan bunun icin nefes aliyorum.

Biliyorum uzun oldu ama baktimda ben yazarken bile bir nebze olsun rahatlamisim.Okuyan,yorum yapan herkesden Allah razi olsun.Hakkinizi helal edin zamaninizi aldim.

ya hakikaten Rabbim sana bir imtihan vermiş. başından geçenlerin sonunu okuyunca bie nebze sevindim senın adına. neden mi? çunku Rabbim seni öyle seviyormuş ki, senın başına bir musibet verip kendine yaklaştırmış :)sen şanslı bir kulsun. Diliyorum RAbbimden, inş tüm duaların hayır ile sonuçlanır ve o çok istediğin mis kokulu bebeği en kısa zaman da kucağına alırsın :)
sevgiyle kal..

yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorumki ama ben senin yaşadıklarını hep kendi öz akrabalarımla yaşadım tedaviyle hamile kaldım hamileliğimi bana zehir ettiler onlar yüzünden nerdeyse bebeğimi kaybediyordum çok şükür o günler geride kaldı ama ne zaman yüzlerini görsem içimdeki öfke onlara olan sinirim hep tazeleniyor şu an onlara mesafemi bıraktım çok da iyi farkındalar ve hep peşimdeler eskisi gibi samimi olmak için........şu an mutluyum ikinci tedavimin sonucunuda inşallah perşembeye öğreneceğim kimse bilmediği içinde çok rahatım............inşallah senin içinde herşey yoluna girecek ve mutlu haberlerini burdan paylaşacaksın

insanlar ne kadar kötu ve de fesatlar öyle değil mi.. senın mutluluğunla mutlu olmak yerine saçma sapan şeylerle daha da üzüyorlar. maşallah sana da :) insallah hayıtlı haberler alırsın :)

sanırım kımse okuyup takıp etmıyor topıgımı,acaba bende bol entrikali ve tartismali bir konumu acsaydim :1: neyse saka bir yana da ben zaten yorum yapilsin diye degil sadece kendimi rahatlatmak kendimle dertlesmek icin yazmaya karar vermistim.

Bugun ignemi annem yapti,ben cesaret edemiyorum o seyi kendime batirmaya.laf aramizda canim cok tatlidir.hatta bir kere agda yaptirirken kiz bezi cekince refleks olarak kiza bir tane yapistirmistim :27: dun de dedimya depresyonum beni terketmeye karar verdi diye,sanirim gitti gercekten bu sefer.Tekrar gelir diye korkuyorum ama en azindan o kadar yadirgamam tanismisligimiz var nede olsa :ssz:

Bu arada dayanamadim bugun 1 tane sigara ictim,vicdan azabi cekmedim degil ama resmen krize girdim.Cok etkilermi acaba yumurtalarimin gelisimini ?

Evimi dusundum bugun...yok henuz oraya gitmeye hazir degilim ama esimi cokk ozledim yaa....su 1 ay gecse artik...

Not:Simdi yazdiklarimi okudumda daldan dalaaaa olmus yine.Evet bildiniz IKIZLER Burcuyum:27:

bende ikizler burcuyum :D burçların en guseli ikizler burcu değil mi :D kendini toparlamana ii hissetmene çok sevindim. bak, bana bile bir saat içerisinde iki farklı duygu yaşattın kız sen :) önce sana çok üzüldüm şimdi ii olmana çok sevindim. bende bu ay tedaviye başladım. bugun 13. günüm. dun gece çatlatma iğnemi vuruldum. Allah ın izni ile yarın yumurtalarım toplanacak. sonrası Allah kerim...

Suan gozlerim yasli,sevdigim sarkilar arka fonda,canim esim uzaklarda....aklima eski bir ruyam geldi sizede anlatma istedim simdi.evlenmemistim henuz bu ruyayi gordugumde...

ruyamda: yokuslu bir yolun en asagisindayim,yukardan isikli parlak bir top yuvarlanarak ayagima geldi ve 8-9 yaslarinda gozleri gormeyen bir erkek cocugu oldu.elimi tuttu.Adimi soyledi,sustum ben.Beni dinle dedi,SANA BIRSEY SOYLEYECEGIM AMA UZULUP KORKMA,BEN HZ MEVLANAYIM,SENIN ICIN GELDIM BURAYA,SENIN COCUGUN OLMAYACAK AMA DEDIMYA UZULME SENDE BANA GEL,DERMANIN OLACAGIM,dedi.sonra kocaman agaclari olan bir ormandaydim ve Hz Mevlana bagiriyordu;
Gel, gel, ne olursan ol yine gel,
ister kafir, ister mecusi,
ister puta tapan ol yine gel,
bizim dergahımız, ümitsizlik dergahı değildir,
yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel...​

sesinden onu bulmaya calisirken uyandim.Yani ben en basindan biliyordum bu durumu...Anneme yakin cevreme anlatmistim hep.Hatta esime bile anlatmistim nisanliydik o zamanlar.Pek ciddiye almadi o zamanlar,ruya iste dedi. ama ben dayanamadim gecen hafta gece yola cikip ziyarete gittim Mevlanayi.Orada agladim saatlerce,dualar ettim.BAK BENDE SANA GELDIM,SENIN ICIN GELDIM dedim.Ibadetimi yaptim ve sabah erken saatlerde geri dondum.

Nedense paylasmak istedim bunuda sizlerle...Herkese hayirli geceler

hayırlara vesile olsun inş bacım..

Canım 5 yıllık evlıyım.evlendiğimizden beri bir bebegımız olsun istıyorduk..aylar geçti yıllar gectı.. her ay adet oldugumda odama kapanıp aglardım.. sıkıntımı kımseyle paylaşmayıp uzulur dururdum. en ufak bişeyde eşime kızardım.. çunku aklımda sadece hamıle kalıp benımde bebeğim olcak demek isterdım.. herkes sorardı neden yapmıyonuz. neden almıyonuz sankı bakkaldan mal alıyosun!!! inan insanlardan sogumustum.neden dıyordum neden bizim bebegımız yok.. doktora gittik o kadar arastırma kosusturma sonuç: SEBEPSİZ İNFERLITE.. hastalık olsa tedavı edılecektı bı sekılde. ama bunun tedavısı yok sadece zaman derdı doktorlarr. sonra kendımı toparladım ve aşılama yaptırdık sonucc negatıf... 1 ay kendıme gelemedım cok üzüldüm. sonra baska doktorlara gıttık rahım fılmı, tahlıller takıp derken 1 yıl oyle gectı gene olmadı.. en sonunda tup bebek yaptırmaya karar verdık.. maddı durumumuz ıyı değildi ama yapmalıydık denemelıydık. ve 2 mart 2011 de gidip kredı cektık ben trakyanın koyunde oturuyorum. 10 martta adet oldum. burdada oyle cok kar yagıyokı yollar kapanacak. araba tutup gittik ıstanbula. MEMORIAL OKMEYDANINA.. muayeneden cok korkuyodum ınan rengım gıdıyodu basım donuyodu.. ama alışmalıydım. cunku bebeğim olacagına ınanıyodum. 11 martta hale hanımla tedavıye basladık. cok ıyı bır hastane. cok sıcak davrandılar. korktugum ıcın transferımı bıle bayıltarak yaptılar. TEKRAR EVIMIZE DONDUK.. TEST GUNU HASTANEYE GIDIP KAN VERDIK. sonucu telefonla esımın oğrenmesını ıstedım.. sonuç pozıtıfmıss... eşim bana aglayarak hayatımın en mutlu haberını verdı.. bende hamıleydım. bebegım benımleydı ALLAHIMA COK SUKUR... mutluyduk kayınvalıdem annem biz sevincten aglıyodukk. o gunlerı asla unutamam.. ve 2 aralıkta meleğim geldı. o kotu gunler, zor gunler gerıde kaldı. cok uzattım kusura bakma canım. lutfen guzel seyler dusun olumlu ol kımseyı kafana takma baskalarını duyma.. ınanıyorumkı sende melegıne kavusacaksın. once kendını ve eşini dusun.. bırakın baskaları sızın ıcın ne dusunurse dusunsun. insallah ALLAHIM SANADA KISMET ETSIN TATLIM.KENDINE COK IYI BAK ÖPÜYORUM

melek hanım sıkıntılarınızın hayır ile sonuçlanmasına çok sevindim. bende şişli memorial da tedavi görmeye başladım. bugun 13. gunum. yarın yumurta tıoplama olacak inş. nur hanımın hastasıyım bende. sağolsunlar gerçekten çok gusel ilgileniyolar. inş benımde hayırlısı ile mutlu haberlerle sonuçlanır :)

Bu sabah 2 aydan sonra ilk defa icim mutlulukla doldu.Sabah kapinin ziliyle uyandim,Kapiyi actim ki kocaman vazo ve icinden bir suru guller.Sasirdim sonra akil ettim ki,KIZLAR BUGUN BIZIM EVLILIK YIL DONUMUMUZZZZ.canim esim cicek gondermis bana.nasil utandim ilk an,cunku ben bu karanlik kuyuda onu bile unutmusum.Ciceklerimi aldim hemen ustundeki notu actim.BASIMA GELEBILECEK EN BUYUK MUTLULUKMUS SENINLE HAYATIMI BIRLESTIRMEK...yazmis,bugun onca zaman sonra mutluluktan agladim.Cuma sabahi kavusuyoruz insallah,1 hafta kalacak yanimda,sonrada ben karnimda bebegimle evimize esime donecegim.

Allah hepimizin gonlune gore versin.Allah herkerse hayirli bir es ve evlatlar nasip etsin.

ayyyyyyyyyy çok romantik yaaaaaaaaaaa :) inş eve üç kişi dönersiniz :)

Wallah Bebeğim öyle olmasını istiyorum diliyorum keşke yakınlarda olsak birbirimizede görüşsek
Gerçek dostlar olsak sarılsak birbirimize
böyle bunca insanın içinde yapayanlız hissetmek çok zooooooooorrrrrrrrrr

nerede yasiyorsun canim sen,ben suan istanbuldayim ama normalde izmirde yasiyorum.ayni sehirde olsakta tanissak gercekten yaaa

Yazını okudum duygulandim lütfen rahat ol yaa bak ne Dicem Rabbim bizi seviyor be arkadasım buna inan bizi böyle kendine yakinlastiriyor ben de 5 vakit namaza başladım az seyler yasamadık bu yolda ne rahim filimleri aşılamalar tüp tedavileri daha meler neler baskalarına takılma senin icin önemli olan yuvan insanlara gereğin den fazla deger verme cok iyi olmuş kimseyle paylaşma bu seni. Özelin herseyde vardır bir hayr inan buna ah ah hepimiz bu yollarda ne acılar çektik ama ben hiç inancımı ve umudumu kaybetmedim cnmm sen de inan ki bir gun hepimiz anne olucaz bunlar geride kalicak esın en cok ayrı kalma sana en iyi gelen şey yuvan dir sen de insanları çatlatın yoklarmis gibi davran görme esinle mutlu ol bu herseye deger

Bu arada cok doğru bir merkezde doğru bir Dr dasın ben izmirden ozel Süleyman beye geldim muayene oldum tam Ocak'ta denecektim Süleyman tosunda sıfırdan tedavi ama izmir de donmus embriyolarım vardı hadı birdaha deneyelim dedik hamdolsun. Rabb'ime oldu Dr cok önemli sen iyi bir eldesin Rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun insallh biz de 2012 tüp bebek günlüğümüz deyiz bekleriz yanımıza da uğra bu imtihanın tek senin olmadıgını göreceksin insallh kuzun seni hiç bırakmaz sıkıca yapışır sana

canim 2012 tup bebek gunlugunu okuyorum surekli ama birsey yazmadim hic oraya.Bebegine kavusmana cok sevindim.sizlersiniz iste bize umut olan.dualarin icin Allah razi olsun guzel anne..

ya hakikaten Rabbim sana bir imtihan vermiş. başından geçenlerin sonunu okuyunca bie nebze sevindim senın adına. neden mi? çunku Rabbim seni öyle seviyormuş ki, senın başına bir musibet verip kendine yaklaştırmış :)sen şanslı bir kulsun. Diliyorum RAbbimden, inş tüm duaların hayır ile sonuçlanır ve o çok istediğin mis kokulu bebeği en kısa zaman da kucağına alırsın :)
sevgiyle kal..

Hamdolsun Rabbime,amin canim hepimizin dualari kabul olsun insallahhh

bende ikizler burcuyum :D burçların en guseli ikizler burcu değil mi :D kendini toparlamana ii hissetmene çok sevindim. bak, bana bile bir saat içerisinde iki farklı duygu yaşattın kız sen :) önce sana çok üzüldüm şimdi ii olmana çok sevindim. bende bu ay tedaviye başladım. bugun 13. günüm. dun gece çatlatma iğnemi vuruldum. Allah ın izni ile yarın yumurtalarım toplanacak. sonrası Allah kerim...

Ikizler burcu biraz zor be kuzu,ben bile kendime zor dayaniyorum.10 dk ara ile hep aglayip hem gulebiliyorum :1: Insallah sende bebegine kavusursun arkadasim.Lutfen tedavinin sonucunuda bildir bize.Dualarima ekledim senide,hayirli haberlerle gel...

hayırlara vesile olsun inş bacım..

amin canimmm

ayyyyyyyyyy çok romantik yaaaaaaaaaaa :) inş eve üç kişi dönersiniz :)

en yakin arkadasim burada ama calisiyor ancak aksamlari ve haftasonlari musait onunla gorusuyorum.daha once istanbulda yasadigim icin cok arkadaslarim var burada ama bebek olayini bahsetmek istemiyorum onlarada.halimde eskisi gibi degil,durgun ve keyifsizim bir sorun oldugunu anlamasinlar diye aramiyorum gorusmuyorum kimseyle..

canım gene senin kararın ama bence görüş en iyi arkadaşın adı üzerinde birilerine anlattıkça azalır üzerindeki yük anlat boşalt üzerindeki yük hafiflesin

canım gene senin kararın ama bence görüş en iyi arkadaşın adı üzerinde birilerine anlattıkça azalır üzerindeki yük anlat boşalt üzerindeki yük hafiflesin

arkadasim biliyor durumumu,ama inanki bu durumda olmayan kimse anlamiyor be canim beni

canım ben senın topıgını takıp etmıstım,az cok biliyorum yasadiklarini ve cok uzulmustum.Ama senin yazis seklin ve cumlelerin hep umutluydu.Umudun hic bitmesin arkadasim insallah hepimizin olsun bebisleri..

Cok zor bı 3 ay geçirdim hayatım amacsizdi
Ne gezmek ne evde durmak ne yemek yemek be ise gitmek hiç bsy yapasim yoktu elim kolum kalkmıyordu etrafa bsy yansitmamak icin mutlu rolü yapmak nekdr zordu...şimdi mutluyum hamile kalmadım ama umudum var 3 ay once doktor eşiniz kısır sizin cocuğunuz olmaz dediğinde maffolmustum tarifi olmayan bı acı idi..şimdi Birsuru sperm bulundu eşimde veeeee umudum var Rabbim nasip etsin ins maddi manevi gücüm yettiğince deniycem...
Bizim gibi zorluk çekenlerin bebislerim kıymetli olacak Heralde:) şimdiden olmayan bı bebek icin ne kıyafet alacağıma ne isim koyacağımı düşünüyorum hayali bile sahane gercekten yasasam kimbilir ne yaparım:)
Umutsuz olma Rabbim ol diyince olmuycak bsy yok..hep Rabb'inden iste onu gücü kudreti sınırsız..

Son düzenleme:
Cok zor bı 3 ay geçirdim hayatım amacsizdi
Ne gezmek ne evde durmak ne yemek yemek be ise gitmek hiç bsy yapasim yoktu elim kolum kalkmıyordu etrafa bsy yansitmamak icin mutlu rolü yapmak nekdr zordu...şimdi mutluyum hamile kalmadım ama umudum var 3 ay once doktor eşiniz kısır sizin cocuğunuz olmaz dediğinde maffolmustum tarifi olmayan bı acı idi..şimdi Birsuru sperm bulundu eşimde veeeee umudum var Rabbim nasip etsin ins maddi manevi gücüm yettiğince deniycem...
Bizim gibi zorluk çekenlerin bebislerim kıymetli olacak Heralde:) şimdiden olmayan bı bebek icin ne kıyafet alacağıma ne isim koyacağımı düşünüyorum hayali bile sahane gercekten yasasam kimbilir ne yaparım:)
Umutsuz olma Rabbim ol diyince olmuycak bsy yok..hep Rabb'inden iste onu gücü kudreti sınırsız..

o zaman yasadigin tum duygulari ben yasiyorum bu zamanlarda.Inan onceden Istanbula geldigimde nereye gidecegimi,neler yapmacagimi sasirirdim.Eve girmezdim surekli eglenir gezerdim.Simdi 1 aydir burdayim doktora gitme disinda evden hic cikmadim.Icimden gelmiyor,halim yok.Ne olacaksa olsun artik,beklemek gercekten zormus.

Bugun Umuttaydim yine.Cuma gunu toplama islemi olacakmis.Ama canim sIkildi biraz.Sag tarafta yumurtalar istenilen buyukluge ulasmamis.Sorun olurmu dedim Suleyman Beye,her zamanki rahatligi ile problem yok,cuma bekliyorum dedi.Hic yasayan oldumu acaba bu durumu.Simdiden aklima takildi,ya kaliteli degilse yumurtalarim.offffffffff yaa Allahim ne olur geceyim artik bu imtihandan.

Ikizler burcu biraz zor be kuzu,ben bile kendime zor dayaniyorum.10 dk ara ile hep aglayip hem gulebiliyorum :1: Insallah sende bebegine kavusursun arkadasim.Lutfen tedavinin sonucunuda bildir bize.Dualarima ekledim senide,hayirli haberlerle gel...

hehe zor bir burcuz gerçekten ama seven çok sever bizi değil mi ;) elimden geldiğince yazıcam herşeyi. mesela bugun yumurta toplamam gerçekleşti. ne kadar zormuş :( ilk defa anestezi aldım. yarın kalçadan iğneler başlıyor. onlardan korkuyorum birazcık :D Rabbim hayırlısıyla sonuçlanmasını nasip etsin inş..

arkadasim biliyor durumumu,ama inanki bu durumda olmayan kimse anlamiyor be canim beni

gerçekten anlamıyorlar, hemen sorular başlıyo. neden tüp bebek yaptırıyosunuz, yaşınız çok genç değil mi, biraz daha bekleseydiniz( sanki ben bilmiyorum beklemeyi. iki sene olmuş daha ne kadar bekleyeyim). kimisi daha ileri gider, sorun kimde diye sorar. sorar da sorar akıl verir de verir...

Bugun Umuttaydim yine.Cuma gunu toplama islemi olacakmis.Ama canim sIkildi biraz.Sag tarafta yumurtalar istenilen buyukluge ulasmamis.Sorun olurmu dedim Suleyman Beye,her zamanki rahatligi ile problem yok,cuma bekliyorum dedi.Hic yasayan oldumu acaba bu durumu.Simdiden aklima takildi,ya kaliteli degilse yumurtalarim.offffffffff yaa Allahim ne olur geceyim artik bu imtihandan.

merak etme tatlım yaa. önemli olan bikaç tane sağlıklı yumurtan olması. benimde senın ki gibi oldu. sağ taraftaki sol taraftakilerden çok gerideydi. ama son iki gun biraz daha düzelir gibi oldu. bugun benden 20 tane yumurta almışlar. Arkadaş dalga geçiyo kuluçkaya mı yattın die :D gülüyoruz :) inş en sağlıklıları güselce döllenip rahmıne sımsıkı yapışırlar ;)

Cnmmm Raht ol ve suleymn bey e gucen ben cok sevdim kendisini ozel geliyrdum rabbim burda nasip etti bak sen birazcik raht olben ilk tedavimde senin gibiydim ve kimyasal gebelik gecirdim donmus tedavimde cok rahttim olucakti cok dua ediyrdym rabbim hepunize nasip edicek inaniyorum buna tek sir raht olmakta pozitif dusun konus ebriyolarnla inan onlara dua et ve raht ol bebek dergileri al hayal kur lutfen dene bak bebe magzalari gez tulum al bebegine ben 2. Tedavimde hep bunlsri yaptim olucak yumurtan da embriyon da kaliteli olucak raht ol cnmm

gerçekten anlamıyorlar, hemen sorular başlıyo. neden tüp bebek yaptırıyosunuz, yaşınız çok genç değil mi, biraz daha bekleseydiniz( sanki ben bilmiyorum beklemeyi. iki sene olmuş daha ne kadar bekleyeyim). kimisi daha ileri gider, sorun kimde diye sorar. sorar da sorar akıl verir de verir...

esimin annesi daha da ileri gitti biliyormusun.takmis kafaya ben niye igne vuruluyormusum,madem sorun oglundaymis o zaman neden beni tedavi ediyorlarmis.Acaba bende problem varda aslinda,sakliyormuyuz zannediyor anlamiyorum.

merak etme tatlım yaa. önemli olan bikaç tane sağlıklı yumurtan olması. benimde senın ki gibi oldu. sağ taraftaki sol taraftakilerden çok gerideydi. ama son iki gun biraz daha düzelir gibi oldu. bugun benden 20 tane yumurta almışlar. Arkadaş dalga geçiyo kuluçkaya mı yattın die :D gülüyoruz :) inş en sağlıklıları güselce döllenip rahmıne sımsıkı yapışırlar ;)

masallah canimm,bebislerinde simsiki sarilir insallah sana...

Cnmmm Raht ol ve suleymn bey e gucen ben cok sevdim kendisini ozel geliyrdum rabbim burda nasip etti bak sen birazcik raht olben ilk tedavimde senin gibiydim ve kimyasal gebelik gecirdim donmus tedavimde cok rahttim olucakti cok dua ediyrdym rabbim hepunize nasip edicek inaniyorum buna tek sir raht olmakta pozitif dusun konus ebriyolarnla inan onlara dua et ve raht ol bebek dergileri al hayal kur lutfen dene bak bebe magzalari gez tulum al bebegine ben 2. Tedavimde hep bunlsri yaptim olucak yumurtan da embriyon da kaliteli olucak raht ol cnmm

yarin toplancak yumurtalarim,bakalim sonra basliyor asil maraton.Verdigin umutlar icin cok tesekkur ederimm arkadasim

Back