canım üzüldüm hatta ağladım durumun çok zor allah sabır versin rabbim dualarının karşılığını versin sana inşaallah...
o arkadaşların için de üzülme eminim senin durumunu öğrendikten sonra pişman olurlar yaptıklarına ama sen böyle cahil önyargılı insanlarla muhatap bile olma.canını dia sıkma değmez ..sen bebeğini düşün ona konsantre ol..eşine dstek ol siz birbirinize yetersiniz canım allah eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana
yazını okudum dünya sevindim senin adına aslında seni şimdiden satan insalar bu zor zamanlarında asla yanında olamazlardı üstelik seninle dalga geçerler yanlış bir kelime söyleyip isteyerek veya istemeyerek yüreğini dahada yakarlardı
kapasitesi yetersiz olan insanları hayatından çıkar sen içinde yaşadığın burukluğu kimseye belli etme dimdik dur ayaklarının üstünde eşinin yanına git evin senin evin birileri senden rahatsız olsun asla polimiğe girme
konuşmuyomusunuz diyen insanlara sırlarını dökme şunun için kavga ettik deme böyle uygun gördük de
sen onların haklarında konuşmadıkça sen onları umursamadıkça alıcağın intikamın tatı bambaşka olur hiç merak etme
çünkü en büyük tepki tepkisiz kalmaktır.
Arkadaşım bak bir adım atmışsınız bu yolda bizlerin daha yola nezaman çıkacağı bile belli değil sevinçli olmalısın canım umutlu olmalısın biz daha geleceği bile göremiyoruz
Sen canını gereksiz insanlara sıkma şu hayatta birtek eşin gerçek gerisi yalan eşin senin tek ailen mutlu ol
Bu sabah 2 aydan sonra ilk defa icim mutlulukla doldu.Sabah kapinin ziliyle uyandim,Kapiyi actim ki kocaman vazo ve icinden bir suru guller.Sasirdim sonra akil ettim ki,KIZLAR BUGUN BIZIM EVLILIK YIL DONUMUMUZZZZ.canim esim cicek gondermis bana.nasil utandim ilk an,cunku ben bu karanlik kuyuda onu bile unutmusum.Ciceklerimi aldim hemen ustundeki notu actim.BASIMA GELEBILECEK EN BUYUK MUTLULUKMUS SENINLE HAYATIMI BIRLESTIRMEK...yazmis,bugun onca zaman sonra mutluluktan agladim.Cuma sabahi kavusuyoruz insallah,1 hafta kalacak yanimda,sonrada ben karnimda bebegimle evimize esime donecegim.
Allah hepimizin gonlune gore versin.Allah herkerse hayirli bir es ve evlatlar nasip etsin.
İşte o zaman sizin birlikte resminizi çekip , mutluluk abidesi diye şehrin meydanına dikmemiz gerekecek :))
Cuma ya ne kaldı ki..
Ayrıca süper jest..Mest oldum gerçekten harika.
Aynen dediğin gibi her dert kendi içinde büyük veya küçüktür. Benim anlatmak istediğim 3.kişilerden gelen veya gelecek üzüntülere karşı dirayetli olun. Kaçmayın kaçtıkça aklınızda kalır. insanın en güzel ilacı umuttur. Ben hayatımda her sürecte bunu hayal ettim. dün birine anlattım yaşadığım sürecleri, inanamadı "taş olsa çatlar" dedi. Ama rabbim gücünü veriyor.. Sizde yaşadığınız yerden kaçmayın aksine üzerine gidin.. Utanmayın insanların çocugunun olmaması utanılacak bir şey değil. Bu herkesin başına geliyor. Rabbim bana sabrımın sonunda kızımı gönderdi. Babasına umut oldu. Şu an 21 aylık...
Sizinkide gelir. Ama sabırlı , umutlu olun. Olan her şey içinde " bir hayır vardır" diye düşünün. O kişi ile aranızın bozulmasında bile bir hayır vardır.
Umutlu ve sabırlı olun. Çünkü tedaviniz kısada uzunda olabilir. Ama küsmeyin. O geleceği zamanı bilir.
Bu sabah 2 aydan sonra ilk defa icim mutlulukla doldu.Sabah kapinin ziliyle uyandim,Kapiyi actim ki kocaman vazo ve icinden bir suru guller.Sasirdim sonra akil ettim ki,KIZLAR BUGUN BIZIM EVLILIK YIL DONUMUMUZZZZ.canim esim cicek gondermis bana.nasil utandim ilk an,cunku ben bu karanlik kuyuda onu bile unutmusum.Ciceklerimi aldim hemen ustundeki notu actim.BASIMA GELEBILECEK EN BUYUK MUTLULUKMUS SENINLE HAYATIMI BIRLESTIRMEK...yazmis,bugun onca zaman sonra mutluluktan agladim.Cuma sabahi kavusuyoruz insallah,1 hafta kalacak yanimda,sonrada ben karnimda bebegimle evimize esime donecegim.
canımm inşlhh hep mutluluktan ağla
canımm inşlhh hep mutluluktan ağla
canim arkadasimmm hepimiz sadece mutluluktan aglayalimmm insallahhhh
aynı zamanlarda bırbırımızın topigine yazmısız gercekten.ne guzel ogutler vermisin bana coook tesekkur ederim.benim birazcik daha zaman ihtiyacim var.henuz oraya gitmeye hazir degilim.insallah hamile kalabilirimde bebegimle giderim oraya.senin tedavi olayin neden muallakta,maddi olarakmi sorun var ?
Bizde 2010 yılında evlendik
2011 de bebek istEdik 8 ay denedik olmadı
Esimle doktoragittik bende bı sorun yoktu inceden muayene olmuştum
Eşimde muayene oldu hiç sperm çıkmadı yani azospermi idi doktor cocuğunuz olmaz diyip yolladı
Tabi o sıra dünya basıma yıkılmıştı..
2 ay gecti tup beek yaptırmaya karar verdik esim amlyt oldu Birsuru sperm çıktı ilk denemeyi Mayıs'ta yaptık tutmadı..
İkinci denemeyi Temmuz'da yapcaz umudum var sperm var yumurta var daha nolsun ...
Sizde sperm varmış bende üzülme daha kötü durumda olan insanlar var inan ...bebegin Olcak ins ...
Bu arada fadebookunu kapat ..bukdr basını ağrıtiyorsa kapat..dost dediğin insana bile en özelini anlatma insanoğlu neyi nezaman nsl yapacagı belli olmaz...
Kendini topla bebisinin mutlu yuvanın hayalini kur:)
doktorum bu ayın yirmisinde başlarız diyodu ailem raporu alalım öyle başlayım diyo tüp bebek raporu alırsak maliyet düşücekmiş sanırım tam bir maliyet tablosuda bilmiyoruz
siz ne ye nekadar verdiniz?
Kısmet be yavrucum Allah nezaman verirse bıraktım artık kendimi hırslanmıyorum artık
Aynen dediğin gibi her dert kendi içinde büyük veya küçüktür. Benim anlatmak istediğim 3.kişilerden gelen veya gelecek üzüntülere karşı dirayetli olun. Kaçmayın kaçtıkça aklınızda kalır. insanın en güzel ilacı umuttur. Ben hayatımda her sürecte bunu hayal ettim. dün birine anlattım yaşadığım sürecleri, inanamadı "taş olsa çatlar" dedi. Ama rabbim gücünü veriyor.. Sizde yaşadığınız yerden kaçmayın aksine üzerine gidin.. Utanmayın insanların çocugunun olmaması utanılacak bir şey değil. Bu herkesin başına geliyor. Rabbim bana sabrımın sonunda kızımı gönderdi. Babasına umut oldu. Şu an 21 aylık...
Sizinkide gelir. Ama sabırlı , umutlu olun. Olan her şey içinde " bir hayır vardır" diye düşünün. O kişi ile aranızın bozulmasında bile bir hayır vardır.
Umutlu ve sabırlı olun. Çünkü tedaviniz kısada uzunda olabilir. Ama küsmeyin. O geleceği zamanı bilir.
evet bebeğimizin olmaması bir ayıp yada günah değil ama bunu anlamayan insanlar var
mesela benim eşim araba alıyor yok niye alıyormuş onu alacağına tüp bebek yaptıralmmış
sanki tüp bebek yaptırınca kesin oluyor yüzde yüz garantisi var ve denedik olmadı ne yapalım
birde tekrar deneyin diyenler oluyor sanki çok kolaymış gibi
insan bir kuyu düşmüş gibi hissediyor ve onuda anca o kuyuya düşenler anlıyor
ben ağladığımda üzüldüğümde annem yanımda ama o bile beni anlamıyor çünkü benim çektiğimi o çekmedi
marhaba herkese
bütün yazılanları ağlayarak okudum çünkü bende sizdenim
bizde 6 senelik evliyiz evliliğimizin ilk 6 ayında kendimizce korunduk (salak gibi)sonra yavaş yavaş deneyelim dedik ilk aylarda adet görünce ağlıyordum bir sene kendimiz denedik olmayınca doktora gittik klomen tedavileri aşılama rahim filmleri ve benim tüplerin tıkanıklığı ilk filmde sağ açıktı sol kapalıydı dr olur tek tüplede dedi birkaç ay sonra ikinci filmde ikiside kapalı bizi başka bir doktora laparoskopiye yolladı bizde onun önerdiğine değilde namını duyduğumuz başka bir dorktora (prof.)gittik lap. ameliyatımı oldum çok kolay denen işlemdi sonrasında ne sıkıntılar çektim Rabbim bir daha yaşatmasın ilaçlar iğneler derken doktorumuz tüplerin tekrar tıkanmış siz tüp bebek yaptırın dedi o dedi ama kime dedi ne dedi ordan çıkarkenki halimi hatırlamak bile istemiyorum
gelelim tüp bebek aşamasına bende yumurtada az çıkıyor çünkü olduğum lap. rezervimi de etkilemiş öncesinde fsh sorunum yokken şimdi 35 lerde
4 sefer denedik tüpü ilk üç sefer yumurta olmaması nedeniyle hep iptal oldu tedavilerim sonuncuda 5 embriyom oldu ikisini transfer ettiler kalanları donduralım dedim o kalitede değiller çözülürken sağlam çözülmez dedi embriyoloğumuz bu arada transferdede neler çektim neler
ne umutlarla kıpırdanmadan yattım ama maalesef negatif
Rabbim ol derse bütün herşey boş İnşallah bütün isteyenlere arasında bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim
bu arada yazmayı unutmuşum yaşım 32
evet bebeğimizin olmaması bir ayıp yada günah değil ama bunu anlamayan insanlar var
mesela benim eşim araba alıyor yok niye alıyormuş onu alacağına tüp bebek yaptıralmmış
sanki tüp bebek yaptırınca kesin oluyor yüzde yüz garantisi var ve denedik olmadı ne yapalım
birde tekrar deneyin diyenler oluyor sanki çok kolaymış gibi
insan bir kuyu düşmüş gibi hissediyor ve onuda anca o kuyuya düşenler anlıyor
ben ağladığımda üzüldüğümde annem yanımda ama o bile beni anlamıyor çünkü benim çektiğimi o çekmedi
kESİNLİKLE KATILIYORUM GÜLÜM SANA BİZİM YAŞADIKLARIMIZI YAŞAMAYANLAR ASLA ANLAYAMIYORLAR
Kalbim sıkışıyo kimi zaman ağlıyorum ne olcak sen umutlu ol içini ferah tut psikolok la görüş görüşsem o ne yapacak allah aşkına
rahat bırakmalısınız kendinizi umudunuzu yitirmemelisiniz zamana bırakın
bunların dışında bana ne diyebilir
BENİM YAŞAYAN ÇEKEN KUYULARIN İÇİNE DÜŞMÜŞ OLAN BENİM BENİM YAŞADIKLARIMI TEK BENİM GİBİ YAŞAYANLAR BİLİR GERİSİ YALAN
Zaman herseye ilacmidir kizlar,gecermi bu gunler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?